Glädje shopping!

Idag har jag lämnat in min projektrapport och min självbiografi. Jag är överlycklig och det känns som om en sten fallit från mitt hjärta. Jag bestämde mig idag för att åka lite tidigare från skolan. Jag var så nedras shoppingsugen så jag åkte in till stan och köpte lite nya kläder. Idag kom studiebidraget, men det försvann lika snabbt kan jag tala om. Men skit i det för jag är glad för mina nya kläder =)
Hoppade jobbet idag, tar det i morgon istället när ingen är där och jag är bakis. Jag ser verkligen fram emot det!

 
Cubus

 
Cubus

 
Vero Moda


Skopunkten

Nu är det dags för att fixa sig för kvällen, det kommer bli RAVE!
PUSS&KRAM



Äntligen KLAR!

JAAAAAAAAA, Jag är äntligen klar! Klockan är nu halv 2 på natten.
Det är inte likt mig att plugga så här sent på nätterna. Men nu ska jag äntligen få bege mig till mig underbara säng. Att lämna in både Självbiografin och PA-rapporten kommer vara det bästa jag gjort på länge!!!

Kvar att göra i skolan:
-
Projektrapport
- Självbiografi, Svenskan
- Inlämning Islam, Religionen
- Matkultur, Kulturen
- Bokrecension, Litteraturen
- Affären, Praktisk
- Reseberättelse, Geografin
- Arbete Egypten, Turismen
- Informationstal, Svenskan
- Skriva papper, Filosofin
- Parkinsson, Natur (fortfarande uppskjutet)

Jag ska fixa det här, måste bara finna min motivation!


I morgon är det fest och nu är jag pepp!
Natti Natti
PUSS&KRAM

Kvällen.

Har varit på äventyr med mina brudar Tanja och Tullisen nu. Tanjas hår var kul, som när hon missfärgade mitt i sommras fast värre. Haha söt. Vi va på COOP och köpte ny färg till hennes hår. Åkte hem till Tullisen och där satt vi alla tre fast med olika sysslor.
♥ Jag kollade på DHW.
♥ Tullisen pluggade.
♥ Tanjizen färgade håret. Det blev riktigt fint tycker jag, men självklart tycker inte hon det, så förmodligen blir det väl en ny färg i morgon?

 

Boken som Simon G skrivit fanns inte, får kolla i stan i morgon. Tänkte ta en liten shoppingrunda, måste köpa något fint tills morgondagens utgång. Förresten, ni som känner mig. Har ni någon gång hört mig säga att jag ska läsa en bok? Haha.

Här kommer en bild på dörren jag snackade om på Lummer!

Efter att ha haft en kul kväll med mina kompisar var jag tvugen att återgå till mitt pluggande. Håller på att finslipa på projektrapporten nu, men känner bara hur dålig jag är på att skriva och göra såna här saker. Jag är så sjukt missnöjd med denna rapporten, framförallt när man läser Ellans. Det första jag kommer göra i morgon när jag ska överlämna denna hemska sak till min mentor är att börja gråta och beklaga mig hos Håkan som vanligt. Han får alltid stå ut med mig, tänk vilken bra lärare jag har.
Nu ska jag gå och städa på min soptipp tror jag!

 


By the way, Klumpen är borta. YEES, äntligen!
PUSS&KRAM

Motsattsen till pepp!

Nu är jag hemma från veckans första arbetspass. Lummerskolan, vilket helvete. Inte nog med att barnen är som apor i bur i sina rum, så har du nu skaffat en gallerdörr till ett barn, fy fan! När man går och städar i ett antal timmar som jag nu gjort, så hinner man tänka en hel del kan jag tala om. I och med att jag är så depp, så gjorde jag mig en lista för allt jag är trött på. Have fun!

- Trött på skolan
- Trött på jobbet
- Tött på folk som sviker
- Trött på kommentarer
- Trött på pressen från folk
- Trött på tjat
- Trött på att mitt rum ser ut som en soptipp

Nu ska jag åka och umgås med mina fina vänner Tanja och Matilda, som jag inte haft så mycket tid för den senaste tiden. Tanja har tydligen färgat håret oranget idag, så förmodligen kommer jag att få mig ett fint skratt. Det blir COOP som vanligt för våran del, måste ju rätta till den gulliga hårfärgen!
När jag kommer hem blir det sista plugget med projektrapporten och självbiografin, som ska in i morgon!

Förresten hörde på radion att Simon Gärdenfors skrivit en bok om sin resa genom Sverige, på 120 dagar (om jag inte minns fel). I den skriver han om hur har bott oss olika människor varje natt Sverige igenom. Lite som Nils Holgersson fast en annan version. Det ska jag haffa. Hoppas dem har den på COOP, för nu ska jag åka!

PUSS&KRAM


Vad är ångest?

Ångest!
Vad är ångest egentligen? Det var dagens fråga på filosofin. För mig som har ångest dagligen var det inte så svårt att svara på. För andra kanske det inte är lika enkelt eller så känns ångesten olika beroende för person till person. Va glada för om ni inte ens får ångest. Finns det positiv ångest? Ge mig den nu i så fall! För vissa kommer ångesten innan och för andra efter man gjort eller inte gjort något, detta kan också bero på vilken sitation man är i. Är ångest bara ett oro som finns i hjärnan eller är det något värre? Ja, vad är ångest egentligen!?
För tillfället sitter jag och har sjukt mycket ångest, jag är så jävla depp nu så det är inte sant. Kom och gör mig glad snälla. Jag skrev precis ett "dödsbrev" till min lärare (kändes det som). Han kommer bli rädd för mig när han får min loggbok i morgon.
Denna veckan är det bara för mycket. Hundra saker att göra i skolan och jag orkar ingenting längre. Hur ska det sluta? Jag kan ju inte bara ge upp nu? 1 månad innan studenten, men jag orkar inte. Jag håller på att bli galen. Min skoltrötthet blir bara värre och värre för varje dag som går. Jag har varit extremt skoltrött sedan högstadiet och det har inte försvunnit. Funderat på att ta sabbatsår, hoppa av och massa skit, men jag har kämpat som en gnu för att inte göra det och nu är det illa, när det är som mest i skolan med..
Inte nog med skolan denna veckan så ska jag jobba som ett as, hur ska jag orka? Jobba på Lummer (4h) Tisdag, Onsdag & Fredag. Slottsjort (7h); Fredag, Lördag & Söndag och lilla Sömntutan Lördag & Söndag, såklart! Jag kommer inte hinna träna något i veckan och på onsdag är det Valborg och jag kommer få sån ångest för att jag går ut när jag egentligen inte hinner. För tillfället känner jag inte ens för att få en droppe alkohol i mig, eller göra mig fin eller göra något överhuvudtaget. Gaah! På onsdag ska iallfall Projektrapporten och Självbiografin in, så då är det två mindre saker kvar att göra, men det kommer väl mer..
Ge mig ork och lust till att leva. Nu, snälla! Där kom tårarna, så nu går jag och lägger mig hos Otto gås och Supersöt Hund.

Lovely Kurt Nilsen <3 - Push Push



By the way, jag är kär i Tobbe Trollkar och Brolle Jr.
PUSS&KRAM


Brunögd!

Träningen gick hur bra som heslt idag =)
När jag kom hem fick jag underbar mat; Grillad kassler med hemgjord potatissallad, mums!


Nu har jag precis beställt bruna linser, jag har saknat mina jätte mycket. Har inte orkat beställa nya på ett halv år, men nu tog jag orken till mig, och det är jag glad för =)
258 kr (inkl. frakt), www.fargadelinser.com

image184



Nu ska jag fortsätta med min projektrapport!
PUSS&KRAM


Bakdag!

Idag hade jag det himelska natur provet om kroppen, som jag inte hade pluggat till. Det gick som förväntat, skit så klart!

Nu sitter jag och väntar på mitt bröd som är i ugnen, och passar samtidigt på att skriva min projektrapport. Hela dagen har jag varit super sugen på att baka, så när jag kom hem så jag kollade upp ett recept på arlas hemsida och satte mig sedan i bilen för att handla de ingredienser som fattades i mitt lilla kök. Dem flesta vet ju hur mycket jag älskar torkade aprikoser, självklart så valde jag då att baka detta bröd!

Aprikos- och nötlimpa.

image181

Uppdatering:


Nu sitter jag i min plugg hörna och njuter av mitt underbara bröd och en kopp te. Det var nog det godaste gröd jag ätit. Med lite marmelad och ost på, ännu bättre, så ska det vara så lite jummet. Mmm..

 

Nu ska jag plugga klart.
Sen blir det träning, ABS/AT.
PUSS&KRAM

Utgågen igår, mysig dag idag!

Utgången igår var mycket lyckad igår måste jag säga! Kul folk befann sig på Halmstads gator. Kvällen började med stor klädpanik på mitt rum! Efter många ombyten bar det av till Lisa där Jag, Lisa, Amanda och Nea satt och drack. Vid 12 tiden gick vi in till stan och träffade massa kul folk. Vi befann oss på Bm och Asian. Efter en stund i stan gick Jag, Elin och Sara iväg mot Sture för att möta lite gymnastkillar. Bland annat Per från Västerås, som vi/Sara träffade i Turkiet. Vi gick tillbaka in mot stan, in på donken och käkade gratis mat. Efter en mätt magen träffade jag Fiffeloow. Vi gick till Vallentine och dansade. Där andra gamla kompisar befann sig. Sen gick jag Fiffe och hans kompis hem och sov. På vägen hem träffade vi Mattias. För första gången erkände han hur gammal han var, 35 år, haha. Han är rolig! Mitt rum ser nu förjävligt ut efter all klädpanik och bortkastade grejer från soffan!

(Kvällens bästa; Underbara Pontus Stolt, hade tagit mitt USB-minne för han såg att det satt kvar i datorn efter mig. Det var inte stulet. Allt arbete är räddat. Tack kompis!)

Jag vaknade i morse varm och äcklig i min säng. När vi piggnat till lite gick vi ner till Sibylla och åt. Jag år gott köttbulle meal. Sen dumpade jag och Fiffe av den jobbige och gick till Espresso House för att träffa Emma och David. Där satt vi i det sköna vädret och snackade massa skit. Kul att träffa Emma igen, lägesen sist!
Jobbet kallade, så jag traskade hem och tog bilen ner till Sömntutan!

Sen blev det Max som vanligt på söndagar, med mina favorit brudar. Dock åt jag bara lite pommes, för när jag kom hem satte jag igång och lagade mat. Jag hade sett fram emot denna måltid, som jag skulle exprementera fram, hela veckan. Allt blev så misslyckat, förutom efterrätten. Mamma och pappa tyckte om det iallfall. Nu sitter jag och tjurar över det och har ångest efter allt plugg som jag måste ta tag i nu. Har ett natur prov i morgon på hela kroppen tror jag, och jag har inte ens börjat. Men jag ska, jag lovar!

Maten bestod av:
- Fullkorns ris och köttfärs med tacokrydda i paprika och aubergine (in i ugnen).
- Stekta grönsaker i Sömorbröd i ugnen.
- Efterrätt: Björnbärs paj med Vanilj Kesella.

  

Jag saknar Hampus!
PUSS&KRAM


Lovely Mölle.

Nu är jag precis hem kommen från en mysig utflykt med min kära mamma, mormor och moster. Utflykten var tillbringad till min mormor, som snart fyller 80 år!
Det började med massa god mat på Gästgivaregården i Johnstorp. Jag åt sjukt goda köttbullar. När magen var full satte vi oss i bilarna och åkte till en marknad i Höganäs, köpte lite marknadsgodis, gotte! Efter det bar det av till underbara Mölle. Vi fikade på Mölles Krukmakeri, underbart ställe. Jag drack världens godaste Chaite och åt världens godaste morrotskaka!
Efter en hel dag var det dags att åka hem. Jag och Bitta (min moster) skrattade så vi grät hela vägen tills vi skulle skiljas åt. Mormor hade sagt en sån konstig sak; "Det är inte ofta man ser havet på den är sidan". Vi fattade ingenting och knäckte oss helt. Vi fattade aldrig med det va typ något med häger och vänster. Bitta svarade "aaa", sen satt vi och sa aaa hela vägen. Det blev en sån "Eller va?" sak. Brudar ni vet vad jag menar!

    
Jag vill bo på lyckliga gatan!
När jag vinner 30 miljoner ska jag och H flytta till Mölle :P
Lycka till Johanna!


PUSS&KRAM


Grattis!

Idag fyller min kära vän Eleonor år, stora  18 år,
som var mycket efterlängtat! 
Grattis babe!


God Morgon!

God morgon mina kära och nära!
Jag känner att det är väldigt stressigt nu. Jag sittre och äter frukost och om 10 min ska jag vara nere på jobbet. Men jag måste passa på att njuta lite av frukosten, fil med fruktsallad och en stor kopp te, kan det bli bättre?
Efter att jag har jobbat ska mammi, mormor, min moster Bitta och jag åka till Kullen i Skåne och käka massa god mat och bara ta det lugnt. Blir nog en sväng inom IKEA med =)

Lisa kommer hem ikväll och då är det FÄZT!


PUSS&KRAM

Ny look!

Idag har jag gjort både det ena och andra. Som sagt jag fick ju reda på att jag fick jobbet, jag är såååå glad nu!
Efter skolan åkte vi och köpte biljetter till Hultusfred, så nu är det sant, vi ska dit, med massa trevligt folk! Efter att jag gjort av med 1620 spänn tänkte jag att jag kunde fortsätta att göra av med lönen som kom idag. Det blev slingning i håret såklart. Jag tycker allt att det blev bra, lite för ljus kanske, men det är en vanesak! När jag ändå höll på att förändra min look, så bestämde jag mig för att köpa nya glasögon. Har inte använt mina gamla på evigheter, jag vet inte ens vart dem är, så jag köpte ett par nya. Jag trivs faktiskt!

Vad tycks? ;)
image170

 
PUSS&KRAM

Morsan till chef.

"Det blir inte lätt att ha morsan till chef"
Fattar ni vad detta innebär?
Jag fick jobbet på Arbetslivsförvaltningen, sitta i receptionen och vara trevlig hela sommaren!
No more städ på Bäckagår. Detta innebär också att flytten till Malmö är inställd, istället blir det Norge med Hanna till hösten. 
Jag är så sjukt glad ska ni veta!

Gaaah, nu ska jag glädje shoppa =)


PUSS&KRAM

Skola.

Nu sitter jag i skolan och har en tråkig håla. Jag sitter och lyssnar på massa bra musik på Youtube och lyssnar på mina kära kompisar som övar inför sin redovisning av projketarbetet.
Jag har sprungit runt som en galen gnu för att hitta mitt USB-minne, men det är stulet. Vad fan ska den som tog det med ett jävla USB-minne till, med mina arbeten. Okej, ta mina arbeten de gör inget! Det är inget vanligt USB-minne heller så om någon har ett likadant kommer jag bli väldigt misstänksam ska jag säga. Varför kan inte folk på denna skolan vara ärliga och lämna in det i receptionen? TÖNT!

Sen blir det frisören =)
Jag brostade ut alla mina tovor från håret igår. Nu hänger det bara och är jätte äckligt, jag får ångest!
Jag blir alltid missnöjd när jag går till frissn, så antagligen kommer jag ligga och gråta hela dagen idag. Har med mig en mössa för säkerhets skull också.

Jag är bäst! Har precis ändrat typsnittet här på bloggen själv! Okej, Mimmi skrev en lapp om hur jag skulle göra! Century Gothic är min favorit stil, så nu är jag nöjd! YES!

PUSS&KRAM

Hästpojken.

Förtillfället är jag på riktigt bra humör. Sitter och lyssnar på Hästpojken.
By the way, jag saknar min skånska hästpojke ;)
Jag har precis ätit världens godaste sommar mat, den satt där den skulle kan jag tala om. Nu blir det plugg och för engångs skull är jag pepp för det, men då var Johanna så smart och glömde sitt USB-minne i skolan igår, som var borta idag när jag kom. Detta betyder att mina arbeten som jag kämpat med är borta, men det gör inget för jag kan göra om dem igen, så kul jag ska ha det!



I morgon kommer bli en bra dag, det känner jag på mig!
♥ LÖN, som är väldigt efterlängtad!
♥ Lite shopping hoppas jag på =)
♥ Jag ska ta modet till mig att gå till frisören och slinga håret!
♥ Köpa Hultsfred biljett =)

Nu ska jag plugga som en gnu och vara duktig,
 för nästa vecka kommer det bara bli massa jobb:
Måndag: Lummer
Tisdag: Lummer
Onsdag: Lummer
Torsdag: Ledig och bakis!
Fredag: Slottsjord
Lördag: Slottsjord, Sömntutan
Söndag: Slottsjord, Sömntutan
PUSS&KRAM

Handla.

Att handla mat är det bästa jag vet, framförallt stor handla, och det ska vara själv. Usch, vad hemskt det låter, 18 år och älskar handla mat. Jag kommer bli en sån riktig hemma fru som tar hand om barnen, handlar och lagar mat. Jag kom precis hem med ett stor lass för femtonhundra spänn. Det satt fint i köket ska jag säga. Det bästa med att handla själv är att man får bestämma allt man vill ha och inget blir fel, hur bra är inte det liksom? Jag köpte massa goda saker, framförallt frukt och grönsaker.
På kulturen i skolan ska vi skriva om ett lands matkultur, jag blev så inspirerad till massa nya maträtter, vi pratade om mat konstant i två timmar och jag bara satt där och var så sjukt sugen.

Jag lånade en bok på biblioteket i skolan med, som heter "Tutti Frutti". Bara massa goda frukter i som man kan läsa om. Till exempel så är Kaktursfikon som är bra mot bakfylla och kan bidra med 50% mindra symptom, hur bra låter inte det? I love it!

När jag kom hem från min handlingstur på Maxi, ställde jag mig och lagade mat och min lillasyster, snäll som man är. Hanna, jag gjorde vår favorit pastasås, med bacon, den blev så god!
Sen ställde jag mig och gjorde en supergod fruksallad. När jag var och handlade köpte jag lite exotiska frukter som jag var tvungen att pröva att ha i, och det var super gott, framförallt Lichtin, som jag inte smakat innan men den var nog det godaste jag ätit på länge!

I fruktsalladen hade jag:
♥ Banan
♥ Äpple
♥ Kiwi
♥ Päron
♥ Ananas
♥ Apelsin
♥ Vindruvor
♥ Physalis
♥ Passionsfrukt 
♥ Litchi (den röda)
♥ Kumquat
♥ Kaktusfikon (Bra mot bakfylla)

Hur gott som helst!
image166

Nu ska jag åka iväg och träna lite pump,
När jag kommer hem blir det grillning, gott!
PUSS&KRAM

Hemsk morgon!

Va uppe med tuppen och hade god tid på mig i morse. Tjugo över sju, säger mamma att jag är tvungen att köra mormor sjugo i åtta till bussen. Där stod jag halv klar och svin hungrig, PANIK. Jag skulle få pengar av mamma till frukost, men nej det hade hon inte hemma. Jag började stor lipa och slutade inte förrens 20 min senare när jag kört mormor och hennes kompis. Jag som skulle cykla fick ta den jävla bilen, ibland uppsakkat jag inte mitt körkort! 
Haha ibland är man förkänslig, men det var skönt att få gråta lite!


Nu ska jag på möte angående balen =)
PUSS&KRAM

Hanna är bäzt!

Jag vakanade pigg som en ärta i morse, men bestämde mig för att somna om och strunta i simningen, vilket var bra för min kropp behövde vila lite kände jag.
Skolan var seg och tråkig, jag har varit så himla trött hela dagen. Somnade på golvet på Naturen, och det var riktigt skönt ska jag säga fram tills att jag vaknade av att alla stampade runt mitt huvud. By the way, jag har börjat cykla till skolan, det är skönt. Jag min bekvämlighet med bil måste försvinna.
Idag byggde jag på min affär i skolan, jag har ångest för det är så mycket kvar och det är bara 6 lektioner kvar, men det kommer nog bli bra tillslut.
Jag slutade sent idag med, retligt. Jag cyklade hem fort som fan, va hemma vid 4 och träningen började 5, något panik hos mig. Hungrig som ett djur var jag med. Men på en halv timme hann jag äta, sola en sväng och packa, de ni ;P
Träningen gick bra, lite seg i början men det släppte. Inget går upp mot ett ABS/AT pass och framförallt inte med Johan, han är bäst!



Efter träningen och duschen brummade jag ner till Hanna. Vi lagade mat som vanligt, och idag blev det den bästa maten, laxpytt så klart ;) Premiären av "Frusna män söker kärlek" började idag och det var himla kul. Jag är kär i Jonas. Till sist men inte minst blev det Lovely Grey´s. Bästa avsnittet på jävligt länge, så sjukt spännande. Retligt att det inte är förrens om 2 veckor. Nu blir jag sur!
Efter det busade jag och Hanna till det lite, men vad vi gjorde är en hemlis :P Hon är bäst helt enkelt!


PUSS&KRAM

Egypten!

Egypten är verkligen ett av de underbarste länder jag varit i. Jag har fått en jätte rolig uppgift i skolan, som jag faktiskt har tagit tag i. Jag sitter och pluggar med den nu och klockan är snart midnatt. Då måste jag verkligen tycka att det är kul, för den ska inte vara inne förrens om ett bra tag. Det är inte riktigt lik mig att plugga på nätterna.
Men i alla fall. Man ska göra en resa till ett land, och så klart valde jag Egypten. Man ska anordna en veckoplanering på resan, dag för dag. Jag har valt att åka runt i Egypten. Först flyga till Kairo och gå på Egyptiska museet och sen åka till Giza och kolla på pyramiderna. Efter det går färden vidare till Hurghada och till ön Mahmaya för snorkling och sen vidare till Luxor och Konungarnas dal. Låter inte det som en intressant resa för den som är intresserad?
Jag tycker det låter hur underbart som helst, men jag har ju varit överallt förutom i Luxor, men dit ska jag också någon gång :P


Nu ska jag fortsätta ett tag till, sen blir det läggdags för mig!


 

image164

God natt
PUSS&KRAM

Kulturdag!

Det blev ingen träning i morse, för idag var den stora dagen med K, nämligen Kulturdag! Det innebar mängder av olika aktiviteter på skolan, dans, musik, mat, Vincent Vicious va där och spelade. Men framförallt redovisning av mitt och Ellans projektarbete.
Jag skulle hämta Ellan vid kvart över åtta, och åtta får jag ett sms att hon precis vaknat, bra start på en stressad och nervös dag. Det blev väl inte riktigt som vi tänkt oss. Dem som kom till oss ville bara ha godis, och vi som tryckt upp 100 jävla häften. Blev kanske av med 50 som vi tvingade på folk :P men, men kanske lika bra det.
Jeppe hade kul åt oss i alla fall och det var ju bra att man kunde glädja någon :P

-Efter en att jag slutat vid 12 tiden åkte jag hem och fortsatte plugget där jag slutade igår. Det gick faktiskt rätt bra, snart klar med svenskan (En sak mindre i alla fall).
-Sen blev det fika i den underbara solen i Picassoparken med Amanda, Hanna sen kom Ellan och sen Elin och hennes kompis Linn, trevligt! Snackade massa roliga minnen från Vittra tiden, kul!
-Jag cyklade hem och fortsatte lite med plugget och gjorde jätte god mat.
- Sen blev det träning, Pump, jag höjde vikten på ben, bröst och rygg (stolt)

 
  
 
 


Bus enkel och svin god mat, som går på 10 min:
Stek:
- Wookgrönsaker
- Champinjoner
- Aubergine
- Lök
- Rulla in i Trotillia bröd
- Lägg Ost på

- Lax
- Sallad
- Dillsås

Har fått gjort en del bra saker med:
- Ringt och ändrat uppsättningen till balen.
- Ringt Värnplikten, avbokat mönstringen.
- Lämnat nyckel på Sture (som jag skulle gjort för länge sen).

Nu sitter jag och pratar med Felle på msn, som kommer hem i helgen =)
- Felliloow sakniir juttenanna
- Juttenanna sakniir Felliloow
Nu blir det en stor kopp te och Despirate Housewives, sen massa plugg!
PUSS&KRAM

Koncentrationssvårigheter!

Hallå ja kära läsare!

Då satt man här igen på soffkanten och bloggade igen. Jag har inte kommit igång med mitt pluggande än som jag skulle gjort när jag kom hem från skolan vid 4, och nu är klockan snart halv 11. Det är bra Johanna! Istället för att ta tag i allt plugg har jag gjort massa annat skoj:
♥ Vattengympa kl.9.
♥ Tryckte upp allt PA som ska va med till Kulturdagen i morogn!
♥ Varit på Rådhuset och fixat med de snygga upplagorna.
♥ Lagat mat.
♥ Umgåtts med Amanda i solen.
♥ Tränat dubbelpass, Abs/AT.

Idag blev det väldigt god mat, Pasta och Gorgonzolasås med ärter och till det en god sallad, mums!

  

Haha Amanda och Linda hade gjort sån kul låt i skolan, måste skriva en lite del av den här :P Tänk bää bää vita lamm...
Hej Hej lilla Aristotelse varför levde du på 300 talet... Haha jag tyckte det var så sjukt kul iallfall!

Sen hade de valt 3 bilder så skulle de berätta en liten historie om dem. Amanda tog en med kycklingar, en med en gris och en där två satt och fikade. Så här gick historien:
- Idag var jag och Linda och fikade, hon åt kyckling och jag åt biff.
Haha jag dog :P



Jag har sådan jävla ångest för mig och plugg nu, så sjukt mycket att göra:
- Projektrapport
- Naturarbete (skjutit upp i två månader)
- Geografi, resedagbok.
- Turism. resa i ett land.
- Praktisk, göra klart affären.
- Svenska, självbiografi.
- Religion, frågor om Islam.
- Litteratur, bokrecension.
- Kultur, ett lands matkultur.

Kul va?
Humm vart ska jag börja? Ingen snällis som vill hjälpa mig? :P
Nää, NU ska jag sätta igång, önska mig lycka till!


PUSS&KRAM


 


-

Loving you is easy 'cause you're beautiful,
making love with you is all I wanna do.
Loving you is more than just a dream come true,
and everything that I do is out of loving you.

Underbara brudar!

Jag vaknade i morse och va helt död, jag ville verkligen inte gå upp. Jag bara låg och väntade i flera timmar på att orken skulle komma tillbaka i kroppen. Efter en lång väntan gjorde den det, jag ringde Amanda så vi gick ner till Statiol och köpte massa godis sen gick vi till minneslunden på kyskogården (vårat inneställe på sommaren) så kom Lisa. Därefter väntade jobbet så jag fick sticka hem, Cyklade med stort C, snabbt som fan ner till jobbet och hade det jätte tråkigt. Tur som det var gick det snabbt, jag cyklade hem på 7 min, de ni ;) och där väntade Lisa, Amanda och Matilda vi drog bilen till HCP-badet och satt där och bara tog det lungt och snackade massa skit så klart. Sen blev det middag med familjen för att fira pappa. Efter en sanbb måltid satte jag mig i bilen för att möta upp brudarna på Max parkering, och där satt de så fint i bilen och käkade. Sen blev det Maxi där vi köpte ännu mer gott att äta och sen hem till Hanna för att kolla film och det där nya programmet med pinsamma frågor, retligt program! Ni är underbara!

Matilda klurade ut vad som var typiskt mig, detta kom hon fram till (allt stämmer med):
- Ha frimärke i plånboken
- Eget Statoilkort
- Planera

Nu sitter jag på min lilla soffkant vid fönstret och målar naglarna och har ångerst för allt jag ätit idag och för att jag inte tagit tag i alla skolarbeten jag har. I morgon är det en ny dag och ny vecka så då blir det massa träning, nyttig mat och mängder med plugg!

       
 

PUSS&KRAM


Utgång!

Gårdagens utgång kändes väldigt onödig! Jag hade skit kul här hemma med massa trevligt folk. Men i stan kändes det nästan tomt, så jag och Hanna satte oss i en taxi rätt tidigt och åkte hem!

Här kommer lite bilder från kvällen:
         
 

PUSS&KRAM

Stressad PANIK!

Nu sitter jag och äter typ världens godaste pizza i världens stress, jag har inget att stressa för men ändå gör jag det, helt sjukt jobbigt!

Jag tycker allt att jag har fått ut mycket av min dag:
♥ Vaknade hyfstat tidigt och åkte ner till stan med Sis för att köpa prestent till pappa! (sen jag vet), vi köpte ett mycket fint linne till oss själva med =)
♥ Åkte ner till Hanna, va ute och gick med Ebba på stranden.
♥ Umgåtts med mammi.
♥ Jobbat på Sömntutan.
♥ Städat mitt rum + hos Elas kanin.

Och nu sitter jag och väntar på brudarna som ska komma hit så vi kan börja supa =)

Nu ringer telefonen där inne, men jag pallar inte springa in och svara så det får ringa :P
Och min pizza har blivit kall =(

PUSS&KRAM

Grattis Pappi!

Idag fyller min lilla pappa hela 51 år, Grattis =)
Idag var det exakt ett år sedan vi åkte till Egypten, och jag vill så dit igen, underbarare land får man ju leta efter!
Snart är det även ett år sedan vi hade den stora festen i trädgården för pappa, som stod härliga till, fy fan vad kul det var!

image126

    

PUSS&KRAM

I did it!

Yes, jag klarade det! Jag har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv men visst fan klarade jag det. Fy fan vad kul det var. Mitt gamla sketna städjobb kan ju gå och dränka sig, så kul va det! Ohh jag ville inte sluta, jag hade kunnat fortsätta hela natten!
Kvällen började med att vi kom dit vid 5 ochdå började vi duka göra förrätt och allt som hör till. Efter det hade vi rast och då kom gästerna, 80 gamla militärer, som var hur trevliga och goa som helst. När de ätit upp förrätten så kom vi till min värsta fasa, att bära ut tallrikarna så där snyggt, men jag klrade det om och om igen! Att hälla upp vin var inte heller några promblem, jag va så rädd för att jag skulle spilla på någon, men icke! Sen gick vi ut med all mat och då var det frid och fröjd för oss, sen började all diskplockning och disk, men det var med kul! Detta var nog bland dem snabbaste 7 timmarna i mitt liv, välförtjänta pengar och inte dåligt betala heller och väldans god mat! ;)
I love it!

När jag kom hem vid tolv snåret så var jag på sånt fruktansvärt bra humör så jag sprang in i huset bytte kläder och åkte ner till stan för att möta upp Tanja och Matilda. Vi gick aldrig in på Underbar, kändes onödigt; lite tid kvar och nykter. Drog en sväng till BM och Asisan, inget kul folk. Så vi satte oss i bilen och körde hem Tanja och då fortsatte jag och Matilda hem till Alle som hade födelsedagsfest, trevligt =)

Kom hem vid 2 tiden, vaknade nu vid 10 och ska dra ner till Nautilus för att träna =) har inte blivit någon träning på 2 dagar nu ju :P

Ikväll är det fete Rave, Matilda och Lisa är hemma, Hanna är hemma, och Amanda har ju varit hemma med mig hela veckan =) Vi ska ha så kul ikväll, för jag är såå Pepp!

image125

PUSS&KRAM

Grattis!

I väntan tänkte jag passa på att Gratta Alle Balle som fyller hela 18 år =)

PUSS


Jobb!

Kom precis hem från skolan och jag är väldigt stressad, för idag ska jag nämligen jobba på mitt nya lilla extra jobb! Tio i fem kommer Mia, min pappas kusin och mina sysslingar och hämtar mig för att åka till jobbet. Jag ska servera på en stor fest! Gaah, hur kommer det sluta? Jag är så sjukt nervös. Önska mig all lycka i världen!

En retlig sak, var det tvunget att vara Underbar idag? Alla ska dit och ha kul, menas jag ska jobba! Well, dansa lite åt mig med brudar, om vi har tur kanske jag kommer inom nykter en sväng ;)

♥ Tanja!

Resa!

Jag håller på att få panik, jag måste ut och resa, behöver sol och bad nu!
Lite mer än ett halvår sen jag var på solssemester och underbara Turkiet med 3 härliga brudar, känns som om det var sjukt länge sen nu. Har ju varit i Paris och New York efter det, men det är ju inget sol och bad =/ Snart ett år sedan Egypten och jag vill så dit igen, underbart som fan!
Jag sitter och kollar på resor. Som ni kanske vet så ska ju jag åka ut i Asien och resa runt. Jag hoppas att Lisa fortfarande är lika på. Jag har precis hittat en resa som är rätt "billig", turen går:
- Köpenhamn --> Peking --> Honk Kong --> Bagkok --> Singapore --> Bombay --> Dehli --> Köpenham!

Låter inte den underbar? Det bästa är att man kan åka runt massa och stanna hur länge man vill på ställena, JAG VILL!


Dagen och Drömmar!

Vaknade tidigt för att verkligen inte komma försent till Kulturlektion, förra veckan var det ju inte så lyckat...
Jag lyckades, hämtade upp Tanja som vanligt och i tid. Tråkig och seg dag i skolan. Massa krångel med PA-arbetet. Jag håller på att bli galen!
Efter denna jobbiga skoldag åkte jag in till stan för att möta söta Hanna, som jag inte träffat på typ 2 månader :S för länge asså! Det satt två killar jämte oss och "fikade", det kändes mer som om de lyssnade på oss när vi pratade. När jag skulle berätta för Hanna om min Stockholmstrip sa det ena killen:
- På tal om Stockholm, vi borde dra dit snart?!
Vad fan är det liksom, sluta lyssna retliga sak!

Sen Ellan ringde mig panikslagen. Hjälp, kom och hämta mig, projektet blir fel, vi måste till Rådhuset! Bra kompis som jag är åkte jag och hämtade henne. När vi kom fram var det stängt. RETLIGT!

Vi träffade Amanda och Linda på stan. Jag gjorde den mest pinsamaste saken som kunde hända mig, fy fan jag dör. Pastakillen!


Idag har klassen övat och kommit på lite låtar till Melodifestivalen hemma hos André. Den ägen rum den 9 maj i Galaxen ;) Missa inte! Allting gick bra, kul att så många kom =)

     


Idag blev det ingen träning, käns tomt i och med att jag har tränat så mycket den senaste tiden, men som sagt musklerna behöver ju vila lite med. Istället blev det en promenix med Amanda =)

För tillfället sitter jag och letar Au Pair familjer i New York, jag är så sjukt sugen! Igenting kan få mig att inte vilja flytta till den staden, och vad vore inte bättre med en start som Au Pair. Jag vill, jag vill, jag vill! Enda problemet är att jag vill ha en svensk familj, vilket inte är så lätt att hitta, men jag fortsätter min spaning för jag SKA!
Hellre New York än Malmö liksom, fy fan tänk vad underbart N.Y!

PUSS&KRAM

Jag vann, jag är bäst!

Jag vann över min rädsla, jag är verkligen bsäst!
Jag och Amanda gick över hela kyrkogården. Först till Kalle sen till Morfar och sen till Farmor&Farfar.
Ni kan vara stolta över mig ;)

Amanda är den bästa bruden på att hålla något för sig själv. Hennes min är den bästa och framförallt hennes rodnad. Brudar ni vet vad jag pratar om och idag har det varit extremt, hon är för söt!

Jag och Amanda ska gifta oss snuskigt rik, bara så att ni vet!
Vi sitter och planerar nu, det ska va en snuskigt rik, sexig fotbollspelare!


Bruden kissar på min fördelsedag, på väg till B&B ;)


Vill bara säga att för första gången på 3 år så trivs jag i min klass, vi måste hänga ihop det sista nu!
- Melodifetsvialen!
- Mentorsdag på Mårtensson med Kareoke =)

Nu ska jag försöka sova, eller gå och lägga mig iallfall, kolla på Despirate Housewives såklart ;)
PUSS&KRAM!



Dagen!

Planerarbrunden har fixat hela dagen ;)

♥ Mogonen började med en långpromenad med Ebba i skogen!
♥ Åkte till skolan, fick panik på vårat PA arbete (Gaah måste det krångla)
♥ Hem tog det lugnt.
♥ Deklarerat!
♥ Tränade dubbelpass, ABS/AT (Bålträning/spinning).
♥ Åkte och handlade!
♥ Lagade as god hemlagad pizza =)


Aubergine, Tonfisk, Pepparsalami, lök, paprika, champinjoner, rädisor, vitlök, ost =)

♥ Nu sitter jag och kollar på Rent hus och Amanda är här. Vi ska gå till kyskogården för att hälsa på Kalle, går förmodligen inom Farmor, Farfar och Morfar med. Jag vet jag är svin rädd för kyrkogårdar och framföallt när det är mörkt i och med att jag är mörkrädd. Men jag tycker att jag har blivit stakare som människa på den senaste tiden, så nu ska inte min rädsla få vinna över mig mer, jag kommer klara det här!

I morgon kommer bli en kanon dag =)
- Fika med Hanna Z
- Övning med klassen till Melodifestivalen, och det kommer bli sjukt kul!

PUSS&KRAM

Duktig igen!

Idag har jag varit så duktig igen, jag blir så stolt över mig själv hela tiden ;P

♥ Gick upp tidigt för att bättra på färgen i solariet och simma.
♥ Pluggat PA med Ellan, VI ÄR KLARA! (Bara tryckning, redovisning och rapport kvar)
♥ Unnade mig ett par nya byxor, fin fina =)
♥ Lämnade Ebba på trimning.
♥ Hämtade mormor från Malmö bussen.
♥ Skickade iväg fler Arbetsansökningar till Malmö.
♥ Tränat pump!
♥ Lagat mat, idag blev det varma mackor med stekta champinjoner och lök =)
♥ Kollat Despirate Housewives

♥ Jag ska städa mitt rum!!!

Jag tycker iallfall att jag har varit duktig!
Ni vet kanske vilken planerare jag är och såklart är min morgondag fullbokad ;)



DAGENS BÄSTA:
Tanja slängde upp mig på en bänk i skolan satte sig på mig och kittlade sönder mig, jag fick sådan sjuk panik! Efter det drog hon ner mig från bänken, och ner på sten golvet och DROG mig i benen. Jag låg på magen och kunde ingen köra mer än att skrika. Jag fick sjukt ont i mina armbågar! Till slut släppte den jäveln!
Jag och Tanja har haft ett antal krig idag, du är den bästa krigsbruden! Dessa krig måste ses för att förstås men dem är bäst och så jävla kul iallfall. BIG LOVE!



PUSS&KRAM




Duktigt Johanna!

Idag har jag varit så sjukt duktig faktsikt, jag är riktigt stolt över mig själv!

♥ I morse var jag upp i tid för att gå på vattengympa kl 9.
♥ Jag och Tanja har gjort klart vårat Turism arbete.
♥ Hem och lagade god mat.
♥ Tränat Abs/At (Bålträning/spinning, dubbelpass).
♥ Såklart har jag tänt ett ljus för Engla i fönstret kl 21.00 (som fortfarande lyser).
♥ Haft tid för mig själv.



I morgon blir det en lika bra dag hoppas jag, helt fullbokad hela dagen, det gillar jag ;)


Nu är det bara jag och Ravebruden Amanda hemma. Hanna är i Tjeckien och Lisa och Matilda är i Hgb.
Jag saknar er brutts!

Här kommer lite bilder från helgen:

      



Hur kul är det? Snälla sluta kommentra och sluta läs min blogg. Har du inget vettigare att lägga din energi på?

PUSS&KRAM

Glass i stora lass!

Igår efter att jag hade gjort min dagliga jobbrunda åkte jag och Ellan ut till glassbaren i Eketånga och åt massa glass.
Den satt där den skulle vill jag säga =)
Och efter det åkte vi ner till Grötvik och satte oss på stenarna för att snacka om livet!

   

Sen var det dags att träffa brudarna Amanda och Lisa, som skulle käka =)
Jag kände för att prova Amandas solisar, som hon passar sjukt bra i,
men inte jag :P

 


PUSS&KRAM

Svar på kommentar!


Jag fick en sådan trevlig kommentar "Jävla Fjortis".
Om jag nu är sådan fjortis kan du ju sluta läsa min blogg och lägga energi på annat!

PUSS&KRAM


Ångest!


Nu sitter jag med en stor kopp te och en god macka och har sån ångest, usch, verkligen ångest på hög nivå. Gårdagen var väl inte vidare lyckad. Tårar i mängder. Det finns ingen som kan få mig så ledsen som du kan!
Förlåt för allt igår, jag känner mig som världens hemskaste människa!

Du är söt!

Pepp!


Nu känner jag att jag har lite brottom! Ska snart hoppa in i duschen, och sedan börja ladda upp för utgången ikväll! Jag är inte chaffis idag och för jag är sååå PEPP!
Snart kommer Amanda, Lisa, Hanna, Tanja, Matilda, Felle, Hampus och Micke till mig och då är det fest!
Uppdaterar utgången i morgon!


PUSS&KRAM




Dagen igår!


Usch, nu har jag lite ångest för att jag inte bloggat på ett tag, men nu tog jag mig tid för det! En annan sak jag inte har ångest för var dagen igår. Dagen började med att jag gick upp halv 8 för att åka ner och sola/simma för att sedan åka till skolan. Det var riktigt skönt att ta sig en simtur, ska jag börja med varje sovmorgon nu framöver! I skolan var det tråkigt som vanligt, jag hade redovisning som gick bajs, men det är sånt som händer. Jag såg fram emot slutet av skoldagen för då skulle jag och Ellan åka och spela golf, vilket vi gjorde också! Det gick riktgt bra för att inte ha spelat på så lång tid. By the way, jag vann ;)
När jag kom hem lade jag mig i sängen åt lite godis och kollade på Despirate Housewives. När jag hade vilat upp mig lite gick jag ut och sprang en liten runda. På hem vägen gick jag inom kyrkogården. Första gången jag kunde göra det helt själv, detta var till och med halv 8 på kvällen. Jag är så stolt! Jag var kände mig tvungen till det för jag saknade min farmor så igår!

På golfrunda hände det lite kul grejer:
- Jag tänkte så bollen i ett vattenhinder vilket inte var så lyckat så bollen åkte långt ner i leran och den gick knappt att få upp sen :P
- Både jag och Ellan slog nästan ut bollen vägen, Haha så sjukt kul :P

      

Efter att jag sprungit hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning för att hämta upp Tanja och Matilda. Vi åkte runt över hela Halmstad i min lilla bil och till slut hämtade vi upp Micke och Hampus för att åka in till stan. Vi var på Bulls, BM och Asian. Fellefjusing var med mig. Jag drack inte denna kväll och var till och med så duktig att jag körde! Ännu en sak att vara stolt över! Hampus följde med mig hem, det va mys!

Spinning!


Kom precis ut ur duschen efter ett härligt och svettigt spinningpass på Nautilus! Fy fan vad skönt det va! Men usch vilken dålig instruktör! Förlåt men han var verkligen inte bra, bara massa elektron/rock skitmusik och gjorde samma sak hela tiden, inte alls peppande, men skit samma jag har ju fått min dagliga dos av träning iallfall. Nu sitter jag och äter min goda kikärts-sallad och väntar på att mamma ska komma hem så att jag kan få mig en bil. Detta är första gången sen jag fick körkort som jag inte har haft bil och det är grymt jobbigt. Brukar ju ha pappas men han spelar golf, mamma är och handlar och mormor är inte hemma. Det retliga är att mamma har nyckeln till mormor, som hon glömde lägga fram till mig i morse så jag kommer inte in till henne där bilnyckeln finns! Gah! Jag och Amanda ska nämligen åka ner till Hanna och kolla på Ture Sventon, det är ju maraton som gäller nu ;)

image90


Idag har jag och Ellan pluggat PA, det gick riktigt bra. Nu har vi bara en liten sak kvar att göra sen är det bara tryckningen som gäller, fy fan vad skönt det ska bli när det är över!
Jag är bara tvugen att säga detta för jag känner mig så duktig idag, haha, det är ju jag som brukar va den rastlösa och den som inte orkar göra så mycket, idag var det tvärt om. Ellan var på helt galet humör. Haha sötis, men mycket fick vi gjort iallfall.
BIG LOVE!

PUSS&KRAM!

Idag!

Idag tycker jag att jag har varit väldigt oaktiv på min blogg! Jag har haft fullt upp hela dagen. I morse tycker jag själv att jag var väldigt duktig. Jag gick upp kl halv 9 för att gå ut en lång promenad med Ebba, efter det gjorde jag en väldans god frukost! Sen bar det av till skolan för att lyssna på Tanjas tal som hon höll för mig och Håkan!
Efter det hade jag en lektion och så klart var det den tråkigaste, geografi.
När jag slutade satte jag och Tanja oss i bilen för att hämta upp Hanna på Sturen för att sedan åka in till stan och fixa lite saker. Sen åkte jag och Hanna hem till mig och chillade lite. Efter det blev det Max för Hannas del och sen Biblioteket för att hya älskade Ture Sventon, så nu blir det maraton för fulla muggar! När vi hade gjort det åkte vi och hämtade Fiffe för att dra vidare på en lien antikrunda, sen körde vi hem till Hanna och lagade god mat. Idag blev det kycklingryta med pasta, gotte! Sen kollade vi på Rent hus så klart och Top Model!

Nu ska jag snart sova så god natt på er!
PUSS

 image89
Bild från Paris, hösten 07.
Jag, Erika och Elin på flygplatsen!

Glad!


Idag är jag glad, öppnade min deklaretion (vette fan hur det stavas) men iallfall så står det att jag ska få tillbaka 5000 spänn! Fattar ni, 5000! Jag har alltid fått ge tillbaka så jag blev så depp för jag visste ju inte hur mycket det skulle bli denna gången, men så står det att jag ska få tillbaka! Woooohooo! Tråkigt bara att pengarna inte kommer förrens i sommar, jag har verkligen brist på pengar för tillfället, ska ju köpa Hultsfred biljett med, men det löser sig för jag är så glad nu!




Idag har jag kommit igång med min älskade träning också. Var på Pump på Nautilus, fan vad jag har saknat det stället. Nu är jag frisk och då börjar träningen på riktigt igen!
Sjukt skönt!


Efter att jag hade pumapt lite muskler åkte jag hem till Tanja där Matilda också befann sig för att sedan åka och fira en viss grabb som fyllde 20 år idag!
Innan det tog jag lite söta bilder på Matildas syrras hund, så söt!

image88

 

Nu ska jag sova, så god natt på er söta läsare!
PUSS

Vårfika med Eleonor!


Idag har jag träffat min gullunge Eleonor för att plugga PA, men vi fick inte så mycket gjort tycker jag. Istället blev det en mycket mysig fika ute i solen med en liten tiggande hund!
   
Mys, mys

Vår


Idag är det riktig vår ute, så sjukt underbart! Har fått min snygga studenttröja med, riktigt mys!

image75
Vår!

 
I like it!

Nattmänniska!

Jag tror att jag har blivit en nattmänniska, visseligen är inte klockan så mycket än men om man jämför med förut så somnar jag sent varje natt nu, innan somnade jag vid 11 tiden. Retligt!
För tillfället sitter jag och dricker mitt underbara te och väntar på att Amanda ska ringa så vi förhoppningsvis kan gå ut en liten sväng. Den enda kvar här uppe nu ju. Matilda och Lisa har flyttat till Helsingborg, Felle har flyttat till Lund och min promenad kompis Ellan har flyttat till stan, Retligt!

Förresten måste bara skriva några rader om Eleonor. Idag är jag på sånt riktigt Ellan humör och i morgon ska jag få träffa henne =) Jag vill bara säga hur mycket jag älskar dig och jag är så glad för att du är du och att du är tillbaka. Innan träffades vi alltid vid fritz för att promenera och sncka skit och peoblem men sen hon flyttade har det inte blivit så. Tur att vi ses så ofta ändå, men jag saknar dig här uppe ska du veta!


image74

Två


Idag är det två månader sen och just nu saknar jag dig!

image73


Matlagning

När jag kom hem från Elin var det dags att sätta igång med matlagning igen! Jag gjorde den sjukt goda laxpytten som jag och Hanna gjorde förra veckan!
Så gott och så enkelt, man steker bara:
  • Lax
  • Potatis
  • sparris
  • Lök

Och till det:

  • Dillsås
  • Sallads mix

 
Min nya favorit ;)


Vår och Ridning i Brehult


Idag har det verkligen varit toppen väder, och i och med att jag slutade tidigt och Elin var ledig så bestämde vi oss för att ta en ridtur i skogen! Sjukt mysigt asså, synd att man inte kan göra det oftare!
Solen sken, vitsppor över allt så fint!
Elins lillasysters kanin hade fått en lite kaninunge så sjukt söt. När jag körde hem såg jag även två tranor, vilket vårtcken!
Tack för idag sötis!

          


Matlagning

Min nya favorit hobby är matlagning, det är verkligen sjukt kul och framförallt gott!
Idag passade jag på att göra en god lunch när jag kom hem från skolan!

  • Kronärtskocka
  • Stekt aubergine
  • Stekt ägg
  • Fullkornspasta
  • Sparris
  • Sallands mix
  • Äpple
  • Morot
  • Majs
  • Paprika
  • Tomat
  • Gurka
  • Aubergine
  • Vindruvor
  • Granatäpple

image59
Sjukt gott verkligen!



Outfit!

Innan jag går och lägger mig tänkte jag bara lägga upp en bild på mina nya favorit kläder!
Jag säger bara lovely body och högabyxor <3

image57

I fredags var jag och Amanda på stan och Shoppade! Med mig hem mig fick jag denna underbara höga kjol från H&M och ett par högklackade skor, fattar ni högklackade! Det är ändå den långa tjejen på 1.80 vi snckar om, men jag trivs i dem! Köpte även ett par söta ,svarta, bra och ha ballerinaskor på Indiska =)
image58

Nu ska jag hoppa i säng och kolla på underbara Deperate Housewives!
Natti Natti, Puss&Kram!

Skokartong

Jag var inne förut, HAHA!

image55

Kvällen och tankar!


Efter jobbet åkte jag till mina brudar Lisa och Amanda som hade beställt pizza till mig och när jag kom hem till Lisa så stod den där och väntade på mig, mums! När den var på plats i magen åkte vi ner till Hanna för att ge Matilda sin 20-års present, hoppas du blev glad älskling!
Efter en snabb tripp hos Hanna satte jag mig i bilen och åkte för att hämta Eleonor och Micki för att sedan åka till skolan och se på Hanna och Jessicas i SPL05 projektarbete. Riktigt bra! Röda Korset var där och pratade och genom vi som var där fick de ihop över 5000 kronor som går till kampanjen "Rädda mammorna".
Som grädden på moset var Vikunja och Vincent Vicious, sjukt bra!


Brudar ni vet vad jag tänker på när man hör deras musik! För exakt ett år sedan läre jag känner er grabbar! Alla minnen från förra våren och från i sommras kommer alltid finnas, alla fester i det gula huset, festivaler, chillkvällar och allt vi gjorde tillsammans! Vi hade så sjukt kul då! Jag saknar den tiden så galet mycket ska ni veta! Allting var bra då!
Jag önskar att då var nu! Gaah ge mig den tiden igen!
Men tråkigt nog förändras saker och ting och inget blir då som förr!


            
    
"Vi lämnar allt"
Miss you!

Sömntutan


Ibland bara avgudar jag mitt jobb. Det är as jobbigat att behöva åka halv 4 till jobbet varje lördag och söndag för att städa men när man väl är där är det rätt skönt. Bara gå runt och tänka med massa bra musik i öronen och söta barn omkring sig. Man får alltid höra massa gulliga kommentarer eller liknande. Alla små är så himla söta. Det är så kul att det har börjat så många jätte små där. Att få följa deras utveckling, se hur stora de blir är så kul. Både idag och igår har alla börjat gråta så fort någon sagt mamma eller om någon annans mamma har kommit. Jag tycker så synd om dem då, så står de där i hallen så söta och gråter efter mamma, ush det hugger i hjäratat när man ser det.
Alla söta saker barnen gör och skriver. Om sitt Sömntutan, dit dem kan komma när mamma och pappa jobbar. Hur de sover och vad de gör och vad de tycker om att göra där.
Ooh Gud jag älskar er små!

PUSS på er!


Blogg!


Jag såg precis att det var 25 stycken som hade kollat in min blogg, trevligt. Men sen kan man ju undra vilka dessa människor är, några vet jag ju eller hur brudar ;) Spännande!

I´m happy today!
image35



Utgång

Går dagens utgång var verkligen sjukt kul! Bara massa roliga och trevliga människor ute. Var hemma hos Nea i Torup först och kollade på Lovely Körslaget. Sen blev det dans och efter det en bussfärd in till stan! Brudarna är helt klart bäst! När vi kom in till stan gick vi till Ida´s och så kom lille Felli. Efter det vandrade vi till Asian och Bm där jag befann mig resten av kvällen. Tack för all öl förresten, haha 12 Corona var inte helt fel eller hur brudar!
Sjukt kul att träffa Dig igår efter att inte ha snackat eller setts på en lång tid! Du är alltid den samme, glada när man träffar dig vilket jag uppskattar till tusen!
Jag hade en sjukt kul kväll iallalfall =)

          

image34
Lovely Brudar!

.

Nu fick jag en lite tid över till min älskde blogg!
Gårkvällen var super kul, trots brist på folk ute. Vi började hemma hos mig för att sedan åka ner till stan. Vi befann oss på Asian och BM, jag hade sjukt kul. Kvällen slutade inte helt okej för min del, men med mig hem hade jag ju Hampus. Hela dagen har vi bara legat i sängen och kollat på tv, mys.

Nu har jag precis varit och jobbat och ska hoppa in i duschen om någon minut för halv 7 går bussen till Torup (av alla ställen) till förken Linnea. Ska bli kul och se hennes lägenhet. Matilda och Lisa är äntligen hemma så det blir feteröj med dem ikväll och så klart brudarna Hanna och Amanda. Ikväll kommer vi befinna oss i stan vid 11 tiden =)
I morgon får ni mina uppdateringar om kvällens utgång!

Nu har jag inte mer tid för att sitta här har lite brottom!

Jag älskar mina brudar!
PUSS

Utgång

Nu sitter jag och dricker med mina brudar Tanja och Matilda =) om en liten stund kommer Elin, Sara och Line. Men innan det kommer nog Hampus och Micke =) Idag ska det bli fett kul, men ska ändå ta det hyfsat chill får ju inte vara för bakis till i morgondagens festkväll ;)

Idag har jag shoppat. As nice. För första gången i mitt liv har jag köpt högklckade skor, and I like it! Haha, jag har alltid sagt att jag inte ska det, som mycket annat men jag klarade inte detta heller :P
Biler kommer inom kort ;)

Jag ska ha fett kul ikväll =)


PUSSPUSS

Natti Natti

Nu ska jag ta mig i kragen för att försöka få en blund i natt. Sov så himla dåligt förra natten.
Inatt kan jag somna med ett gott samvete för jag har fått massa gjort:
- Fått massa beröm av lärare i skolan
- Handlat åt mamma
- Gjort klart mitt Staden och Framtiden arbete
- Lagat mat
- Varit ute och gått med Ebba
- Fixat på bloggen

Jag ser fram emot i morgon, Hampus kommer och det blir utgång med Elin och Sara =)

Godnatt PUSS


=)

Min gulle Hanna har hjälpt mig med mitt arbete idag, det blev sjukt bra och jag gillar låten fett mycket ;) Tack baby!
När jag skulle hem från Hanna hittade vi en stor sko i hallen, storlek 47, de ni ;) Min fot kändes väldigt liten i den stunden! Jag vill bara säga att jag har världens snyggaste löparskor ;P synd att det inte blev någon stavgång idag!

image23
Hannas sko, Carls? sko, Mitt ben :P


För er son inte vet så har ju jag blvit nyttig för att förhoppningsvis kunna gå ner lite i vikt till balen/studenten/SOMMAREN!
Det går riktigt bra ska jag säga. Har lagat jätte god mat hela veckan. Pappa är ytterst tacksam för att slippa laga maten iallfall, vilket min lillasyster inte är. Hon kan nämligen inte äta sådant som jag gjort för allt är så äckligt då. Retliga lillasyster!
Idag gjorde jag jätte goda morotsbiffar som var väldigt jobbiga att göra, jag var så arg ett tag att jag höll på att lägga ner det helt men tur som det var så gjorde jag inte detta. Glad blev nog min söta lilla mormor med som jag och Ebba gick och lämnade lite mat till.

image24

Mormors lilla matlåda med min mat i ;P


April

Jag tror jag är världens bästa april skämtare!

Min kompis Elin är så himla söt och väldigt lättlurad så såklart blev hon mitt offer inför den 1:a april.
Jag drog till med att jag hade haft sex med samma kille som hon och hade nu ringt mig för att berättat att han hade fått klamydia. Han vågade inte ringa henne för att han hade känslor för henne så han bad mig säga det till henne.
Hon har tyckt att detta har varit så kul och hon har även varit fruktansvärt orolig för detta.
Hela klassen har vetat om det och vi har drivit så mycket med henne allihopa!
Igår gick den lilla fröken till ungdomsmottagningen duktig som hon är för att testa sig, Bra gjort Elin!

Men idag kom det fram. Jag smsade fröken Mared för att kolla några saker när det gäller bloggen och tillbaka som svar fick jag detta sms:
"Johanna! Elin har skämt ut sig som fan! hon har ringt några samtal och sagt att hon kanske har klamydia. ****** vill aldrig mer träffa henne, han kallade henne t.o.m för ett äckligt smittofall. Du måste ringa henne!"
Vilken panik jag fick eller. Ringde Elin och den jäveln klickade mig, jag ringde igen och hon svarade inte. Jag ringde upp Sara och hon sa bara att jag skulle ringa igen vilket jag gjort. Hon svarade med ett gapflabb. Haha vem var det som va lurad nu då? Haha moi, lättlurad. Svar ja! De hade kokat ihop en riktigt bra hämnd. Men min höll iallfall ett bra tag och hon trodde på det.

Ni är för söta, i morgon blir det utgång. Vi tre ljugare, ska bli grymt kul =)
Fattas bara Elise för Turkiet gänget 2007.

image20
Bakis i Turkiet, Augusti 2007.

.


Sitter och lyssnar på James Blunt förtillfället och kunde inte undvika att börja tänka på dig, och på alla våra studer tillsammans. Det va ju trots allt du och jag som skulle dit och du som gav mig det.
Jag mår så sjukt bra för tillfället och det kommer jag fortsätta göra men det är faktiskt laglit att tänka på någon man spenderat så mycket tid med och deppa lite. Det går ju över.
Snart ett år sedan vi lärde känna varandra på riktigt och idag är det "våran" dag, lite svårt att det undvika då.

8.
It´s Over, and i like it.
Shit, typ första gången jag kan säga att jag verkligen tycker att det är bra men det är helt sant. Jag bryr mig inte längre vilket är väldigt, väldigt skönt!
Jag hoppas att du mår bra iallfall och jag tycker det är väldigt synd att vi inte kan sncka länge. Vi skulle ju vara kompisar, vilket jag har försökt med. Men för hur många har det egentligen funkat för att man kan vara efteråt?

Jag mår sjukt bra iallafall och det är jag glad för =)


image19 
Bild från James Blunt konsterten på Hovet, Stockholm den 23/3 =)


Blogg!



Jag håller på att fixa här på bloggen men det går inte så bra :P haha



Kommentar!

Haha efter att jag hade skaffat blogg.se för över ett år sedan och bara skrivit ett enda inlägg, så såg jag härom dagen att jag fått en trevlig/komisk kommentar av en viss person..
Haha jag tyckte det var kul iallafall, jag hade tyckt det var ännu roligare på den tiden när vi hade kunnat skratta åt det ihop...

Mitt inlägg, 2007-mar-07:

Hellu!
Nu har även jag fixat en blogg :P haha jag kommer typ aldrig fatta hur man ska använda den, men vad fan :P

Kommentar, 2007-dec-22:
Den bästa bloggen på blogg.se
Jag finner ett djup utan dess like när jag läser din blogg. Så informativ o så sann o du har ett grepp o fånga verkligheten till den charm som tilltalar mej nåt enormt mycket. Stå på dej tjejen, jag lägger hela insatsen på dej. You Go Girl.



Skolan


Nu sitter jag i skolan och väntar på att tiden ska gå. Har precis haft Kultur och pratat om LOVELY New York.
Sitter för tillfället på Staden och Framtiden lektionen och har inte så mycket ork till att gör någonting. Jag väntar tills senare när Hanna ska hjälpa mig med ett PowerPoint arbete, som jag ska redovisa i morgon. Vi har analyserat hus ;) 
Det blir väl en och annan stavrunda med bruden idag med skulle jag kunna tänka mig =)
Jag måste även se en retlig film i Litteratuen, Fröken Julie. Undra om det är bra, jag skulle inte tro det för den är svart vit, men jag måste plåga mig igenom den :P

PUSS


<3

Jag har fått pippi på det här med bloggen men jag måste visa er det fina/roliga tal min älsklings Tanja höll för mig idag. Tårarna föll vill jag lova.
Det finns ingen som denna brud. Du är BARA min, så alla vet och jag älskar dig så!
Den som tar henne ifrån mig måste Dö!



Som ni alla nog redan vet, så är jag en av de mest seriösa och skolintresserade i vår klass. Så självklart har jag lyckats få ihop ett riktigt bra och underhållande tal.

Mitt tal tillägnar jag en mycket speciell men ovanligt cool brud.
En person som alla klasser hade behövt en varsin för att kunna uthärda dessa tre år på gymnasiet. För ni alla kan väl hålla med om att även skolan har sina jobbiga sidor?
Nåväl.. Det hela började med att jag i nionde klass fick min blivande klasslista, till min nya klass på Sannarpsgymnasiet. På den otroligt långa listan var det väldigt få namn jag kände till. Klasslistan var till 99% bestående av kvinnor, vilket var väldigt skrämmande. Jag, tillsammans med typ 28 tjejer.. och 3 killar. Hur skulle detta sluta?
Men när jag efter ett litet tag kollat igenom listan, hittar jag ett mycket bekant namn.
Namnet tillhör en tjej som jag alltid tyckt bra om och som jag visste var en toppen tjej. De tre kommande åren såg kanske inte lika skrämmande ut längre?

Ni alla vet nog vid det här laget att det är fröken Lundberg jag talar om =)
Till en början hade vi olika vänner, vilket ganska snabbt ändrades, då vi kom på att vi var som gjorda för varandra. *Haha  =)
Jag väljer att skriva mitt tal till Johanna för att hon är en underbar vän som alltid ställer upp, i både ur och skur!
Även för att hon är så bra på att lyssna när det finns något att berätta.
Okey!, hon är väl oftast bakis när man försöker kommunicera med henne, men det funkar ofta ganska bra i alla fall..
För det finns väl ingen som har missat att lilla Johanna gärna går ut en onsdag, lika gärna som en lördag?
Det finns nog ingenting som hindrar henne från en skön fylla, oavsett om dagen efter inte är allt för lika trevlig! 
Men saken är i alla fall den att jag vill tacka Johanna för att hon är en underbar vän och för att jag uppskattar henne till 100%.

Så har ni nu ingen Johanna Lundberg som vän, så borde ni skaffa en. Så länge ni inte tar min! Ni kommer inte ångra er =)
Well well, Tack för mig & LOVE JOHANNA <3


- / Tanja Reljanovic SPSK05

image11
Är hon inte söt min brud?
BIG LOVE

Lepra!

Min vän Alexander höll ett föredrag idag om sjukdomen Lepra (Hansens sjukdom), som är en infektionssjukdom. Det var mycket intressant. Äckliga bilder och jag vill inte få denna sjukdomen, TACK!
Tänk hur mycket hemska sjukdomar det finns i världen, som man inte ens är medveten om, inte jag iallafall.
Jag tycker sjukt synd om dem som lider av detta!
Man klagar på så mycket hela tiden, en liten finne, men vad fan gör det?
Jag måste börja uppskatta att jag är frisk lite mer, det finns så mycket värre...


image9


image8

Promenix

Min underbara vän Hanna och jag har infört något nytt för oss nämligen stavgång. I snart en vecka har vi varit ute och promenerat nu men igår gick vi upp ett snäpp i ålder vi började med våra underbara stavar. Det är helt sjukt så mycket bättre man känner att det tar, det är roligare och man kommer upp i fart snabbare. Sjukt kul faktiskt. I morgon är det dags igen ;) Vi har även träffat massa nya kompisar i skogen :P
På onsdagar brukar ju jag Hanna och Amanda ha våra antikrundor på loppis och efter det åker vi hem till Hanna för att kolla på Rent hus och Grey´s, men i och med brist på pengar hoppade vi antikrundan och tog en stavgångstur i skogen. Man får ju passa på i det fina vädret.
Nu mera ska vi börja laga mat på onsdagskvällarna också. Idag serverades det Laxpytt, sjukt gott!
En laxpytt innehåller:
Lax, Sparris, Potatis, Lök och till det Sallad. Vi hade även en liten sås till med gräddfil, dill och såndana orangea små fiskägg :P haha.

När vi satt/låg där i Hannas säng och kollade i kokböcker för att inspireras till nästa onsdags matlagning fick Hanna syn på ett recept på en banankaka som vi fick för oss att vi skulle baka. Sorgligt nog fanns det inga bananer i Familjens hus, så vi tog bilen till Preem för att köpa ytterspytters lite godis, och så blev det med.
När jag skulle lämna fram pengarna råkade jag känna på preemkillens hand. Den va len. Jag sa det till Hanna sen men hon hörde mig inte så jag fick säga det om och om igen, men tillslut när hon fattade knäckte vi oss hårt. Hon kommer aldrig mer kunna se honom i ögonen för det enda hon kommer tänka på är preemkillens lena händer. Hanna är den sorts person som kommer att känna efter också bara för sakens skull.
Haha detta är verkligen en såndan sak som inte är kul att återberätta, men det kommer att vara ett stort internt skämt mellan mig och denna brud. Vi skrattade nästan ihjäl oss.
Han är mjuk, inte hård ;P

image5
                                                          Hanna på turné

image7
                                Min mjuka älskling som brukar följa med på promenixerna

image6
                                                            Laxpytten ;)

Lycka!

Idag har jag hållit mitt bästa tal någonsin enligt både mig själv och min lärare. Jag är såndan person som hatar att stå och prata framför människor när det väl gäller. Men idag satt den.
"Det här var riktigt riktigt jävla skit bra Johanna", sa han. Det är inte en kommentar som jag alltid får av en lärare. Jag tyckte själv att det gick jätte bra så jag är så nöjd =)
Det bästa var att jag hyllade mina älsklings brudar för de är sånna jävlar på att vara kompisar. Jag menar vart enda ord jag skriver.

Läs det här om ni är intresserade ;)

Kära Hanna, Amanda, Lisa och Matilda.
Ni är mina bästa brudar, så därför skulle jag vilja säga några ord till er.
Jag börjar från början:
På något eller några sätt har vi eller någon av oss känt varandra hela livet och vi håller fortfarande ihop, vilket jag inte tycker är konstigt för vi är som vi är.
Vi har glidit isär och gott andra vägar, funnit varandra igen. Men någonstans har vi alltid varit bästa vänner vad som än har hänt.
Våran bakgrund är lång men det var hösten 2002, när alla slöts samman på riktigt som det började. Vi hade gått på Brunnsåker allihopa men olika klasser, alla valde då att byta till Vittra.
Vi umgicks med mer roliga och underbara människor som än idag är våra vänner, genom detta bildade vi ett gäng som sedan kom att kallas ?Tuffa gänget?. Gång på gång fick någon av oss sitta hos rektorn för skit saker vi gjort, blivit anklagade för stölder, klotter m.m. som sedan kom fram att det inte va vi, men i och med att vi var ?Tuffa gänget?, så fick vi skulden.
Vi tramsade runt och gjorde inte så mycket nytta på den tiden, vi hade alltid kul ihop. Alla minnen, folk som hånglade i kopieringsrummen, trillade ner i Nissan, våra spionnätter, vi har lekt blinda på Statoil m.m. det är minnen kommer alltid att finnas där.
Visst vi bråkade, men det löste ju alltid.
Som ni vet så är ju Matilda och Lisa är ett år äldre än vad jag, Hanna och Amanda är så de slutade innan oss och började på Kattegatt, men vi klarade oss bra än då, de fanns ju där. När vi slutade började jag på Sannarp och Hanna och Amanda började på Sture. Jag gled ifrån er, jag saknade er så otroligt mycket men vi började umgås igen som vanligt. Bästa tiden var när det va vi igen, vi festade låss som riktiga partypinglor, vilket vi fortfarande gör.
Nu har Matilda och Lisa gått ut och flyttat till Helsingborg, men de är hemma så ofta och vi kommer ju till dem ibland så vi ses ju så ofta det går.
Jag, Hanna och Amanda har infört vårat onsdags mys med antikrunda, matlagning med Rent hus och Grey´s på TV:n. VI SAKNAR ER! Inget är det samma när det inte är vi fem.

Jag brukar ofta tänka om andra kompisgäng gör såna här galna saker som vi gör, ni vet vad jag menar, och jag kan verkligen inte tänka mig ett enda. Vi brukar diskutera den här frågan och vi har samma svar, alla fem.

Jag ville bara berätta för er hur mycket jag älskar er och bryr mig om er. Ni är mitt liv. Jag är inte den samma utan er. Alla vi är så himla olika men så jäkla lika i sättet, alla är lika galna och vi tänker oftast likadant. Ni här som känner mig vet hur galen jag kan vara, vissa tar det positivt andra negativt men jag är jag och ni får ta mig för den. Jag är glad för att det finns fler människor som är precis som än själv, precis som ni. Jag kan vara med er dag och natt och tröttnar aldrig. Det bästa av allt är att vi har hela livet framför oss att göra mer galna saker och göra det som vi är bäst på, att vara bästa vänner.
Vi gör allt ihop. Vi skrattar, gråter, deppar, och det bästa vi kan vara hur äckliga som helst med varandra, man kan verkligen vara sig själv. Det finns inga som vi, man är aldrig ensam med er.
En kille sa till mig en gång efter att ha träffat er; ?Johanna, du är galen men vad fan är inte det här, nu vet jag vad det kommer ifrån? och just därför passar vi så bra ihop för vi är som vi är, och vi är som varandra. Jag älskar er av hela mitt hjärta.







image4

Jag som lycklig =)

Jag som lycklig =)

Idag är jag lyckligt =)

Nu var det dags!

Nu tycker jag det var dags för mig att ta tag i bloggen efter sådär ett år och ett enda inlägg.
Jag känner mig mogen till det nu, kul att börja skriva lite fast jag inte är så bra på det, men va fan!

Vad ska jag börja skriva?

Humm.. Vad jag har gjort på lovet kanske?
- Det blir bra!

Lovet började med en resa till Stockholm till min underbara vän Sara. Efter en lång dags resande blev det bara matlagning och snack hemma hoss henne. På lördagen Jobbade Sara så jag tog mig en shoppingunda i storstaden, fick med mig en del fint hem. Efter det blev det en god påskmiddag hos Saras pappa. På kvällen blev det festande med hennes stockholmskompisar, KUL!
På söndagen vanknade jag upp bakis inne på hennes syrras rum, vi kollade på Sex and the city och åt god mat.
När vi vaknat till begav vi oss på promenad till Långängens fik i skogen på Lidingö, sjukt mysigt ställe! Efter det med höga förväntningar gav vi oss mot Hovet och min underbara James Blunt. Träffade på Isabelle och Peter, vi såg Carolina Gynning och så klart skulle jag och Isabelle ta kort med henne. Haha!
Sen började förbandet, The Hoorsiers, sjukt bra band, mitt nya favorit =) och efter det kom han min älskling James Blunt, den bästa konserten ever typ! Tårar kom, gamla minnen kom upp med blandade känslor...
Efter det bestämde jag, Isabelle och Peter för att dra upp och upptäcka utelivet i Stockholm. Vi drog till Gamla stan och hamnade på en Gaybar! Haha fattade ingenting först sen såg vi alla ta på varandra. Sjukt fint ställe faktiskt! Efter det blev det blev det Spybar och en sjukt kul kväll väntade mig! Haha hann inte med sista tunnelbanan så fick vänta till första på morgonen! Hade en sjukt kul kväll iallfall!
På måndagen var det hemfärd, vilket jag inte gillade.

I veckan har jag mest bara jobbat. TRÅKIGT, men pengar är aldrig fel ;)

I torsdags var det dags för utgång med Isabelle, Mårtensson Kareoke =)
Tack för en grymt kul kväll Isabelle, bästa på länge. Jag saknar dig redan!

På fredagen var det dags för mårtensson igen och Underbar, jag hade inte så kul, fick någon konstig fylla så jag gick hem för på lördagen väntade en massa jobb och en spännande kväll.
Jag jobbade och jobbade och jobbade men vid 4 tiden lämnade jag staden för att åka till Hampus i Ystad för en myskväll. Jag hade himla kul. Vi körde runt i Ystad och kollade på alla Wallander saker som jag va tvugen att se :P
Sen åkte vi hem till han och hans världens finaste hus. Vi kollade på film, och en till, och en till. Han är så mysig!
På morgonen var det dags att lämna den söta pojken för att åka hem till Halmstad och jobba. RETLIGT!
På fredag ses vi igen =)

Jag hade iallfall ett sjukt bra lov =)

PUSS

RSS 2.0