Bilder fran de forsta dagarna!

Kolla min resedagbok dar finns massa bilder :D


Inna flyget i Gbg

Bangkok

Utsikten fran restaurangen vid bungalown

Har bor vi pa Koh Samui

Party

Party pa Koh Samui

Lisa tatuerade sig

Simba

Fifa, hotellets sota hund.

NU ska vi kaka hoppas jag.
Ha det sa bra!
PUSS&KRAM

Koh Samui

Heeej bloggen, JohannaLundberg89 har!

Igar kom vi fram till Koh Samui. Har ar underbart men vadret ar inte det basta. Det ar mulet och inte sa mycket sol. Men det kommer. Det ar ju langt ifran Sveriges vader. Igar var vi en liten svang pa stranden. VI har en egen strand vid var bungalow. De som jobbar pa hotellet ar hur trevliga som helst. Igar var vi inne i Chaweng (dar vi ar nu) och shoppade lite. Sen akte vi hem och drack maekhong (thailandsk wisky) och cola. Sen akte vi in till Chaweng igen och gick till tva olika klubbar. Raggea pub och solo bar. Pa solo bar var det riktigt kul. Vi kom hem vid 6 pa morgonen. Ni vet utestallerna har stanger vig 5 eller senare. We like. Vet ni vad Lisa gjorde. Hon tatuerade sig. Det blev skit fint. Hon skrev Simba pa thailandska. Sorry mamma, men jag ska med gora en. Idag har vi sovit bort hela dagen. Vaknade vid 2 tiden. Sen segade vi i typ 3 timmar, gick och at. Jag tog ett litet dopp i poolen. Nu sitter vi pa ett internet cafe, ska val ga och ata snart. Maten ar saaa god har. Igar at vi pa McDonals. Hahah det var skit gott.

Vet ni mer.. Igar nar vi skulle sova krop det en odla inne i var bungalow och den ville inte ut. Jag skrek och Lisa forsokte kasta bort den med sin sko. Fy fan vilket ackligt djur det ar..

Kolla in pa min resedagbok, JohannaLundberg89, dar finns massa bilder :D
PUSS&KRAM

One night in Bangkok

Hallaooooo där hemma!

Efter 6 timmars väntande på Kastrup och 10 timmars flyg så är vi äntligen framme i Bangkok. Jag lyckades sova en del tillskillnad från Lisa. Sex and the city visade de på flyget. Hallelulija. Just nu står jag vid datorerna på vårat 37 kroners hotell, Ashha guest house. Det är faktiskt helt okej för att kosta så lite. Inga kackerlackor än i alla fall. Lisa sitter och äter lite god mat. Det är helt sjukt så billigt. 25 kronor för en riktig måltid med dricka.

Vi har varit i Bangkok i några timmar och under den tiden har vi varit inne i centrum och kollat runt lite. Det är mat överallt och luktar grillad bläckfisk med prinskorv.

Nu ska vi snart sova för i morgon åker vi till Koh Samui och flyget går från Bangkok kl. 6 på morgonen. Vi har ställt våra klockor på 3. Haha tidigt, då är det natt hemma.


Det går inte att ladda upp bilder :(

Ha det så bra där hemma!
PUSS&KRAM

Snart bär det av!

Nu är jag redo för att åka. Väskan är packad, rummet och hos Elsa är det städat. Jag är duschad, rakad och klar. Jag och Calle har ätit en jätte god frukost från Regnbågen. Jag har sagt hejdå till mina vänner, pappa, mormor och pussat på Otto några gånger. Det kommer bli jobbigt att lämna lilla Molletrolle och Calle här hemma nu innan vi åker... 
Mamma, Malin och Ida ska köra oss till Göteborg och Landvetter.





Malin denna skylten är till dig, glöm henne inte!

Nästa gång jag skriver befinner vi oss i Thailand :D
PUSS&KRAM

Kära vänner!

Ikväll har jag sagt farväl till alla (vad hemskt det låter). Vi hade middag här hemma med familjen, Calle och Sakac. Vi åt pappas planka, världens bästa. Efter det kom Lisa, Matilda, Hanna och Amanda. Fellefjuus tittade in en stund för att säga hej då. Matilda och Lisa blev gravida, haha. Sen åkte jag, Hanna, Matilda och Lisa på en vardaglig tripp med bilen till McDonalds och Max. Ååh, vad jag kommer sakna alla. Jag kommer aldrig kunna somna inatt och Calle håller på att somna. Vad tråkigt jag kommer ha det. Gah, jag är sååå pirrig!






Nu ska jag hoppa ner i sängen jämte min Calle.
PUSS&KRAM

Design

Nu har jag fixat en bloggdesign inför Thailand. Den är sjukt ful, men den får duga!
Jag ska fixa en lite snyggare med egna bilder när jag kommer dit!

PUSS&KRAM

Sista utgången!

Igår var det sista utgången i Halmstad på 6 veckor. Den startade med 18-års fest för Tanja hemma hos David. Så kul att träffa alla. Vid halv 11 åkte jag till Calles brors flickväns 25-års fest. Sen vid 12 åkte jag in till stan och träffade Hanna, Lisa, Amanda och Issa. Vi gick till Asias och sen Valentine. Men ganska snabbt lämnade jag och Isabelle för Morfars. Där var skoj. Träffade på Malins gamla kompis som kallar mig för strutsen, hans mamma jobbar på Alf och han själv går bygg och jobbar på Peab, så förtillfället bygger han om min mormors kök. Haha, sjukt va? Har inte sett han på as länge.









När morfars stängde så köpte jag mig en kebabrulle och åkte hem till Calle och sov :*
PUSS&KRAM

Tanja 18 år!

Idag är det en riktigt efterlängtad dag för min brud Tanja!
Hon fyller näligen 18 år och det ska firas!



Forever and ever!
PUSS&KRAM

JAG MÅSTE SOVA!

Snälla någon hjälp mig att sova. Jag har städat mitt rum och packat fram tills nu och jag är inte trött. Nu ska jag försöka tvinga mig själv till att sova trots att jag är pigg som en kängeru. Detta är inte likt mig, jag som brukar somna tidigt. Nu ska jag sätta på "Temptation Island" och verkligen försöka somna. Jag behöver sömn, jag har mycket att göra i morgon!

Hoppas att ni sover gott alla där ute!
PUSS&KRAM

Lockoarmband

Jag har fått ett kinesiskt lyckoarmband av mamma ♥
Jag tycker det är underbart fint!




Jag har fått svårt för att sova så nu ska jag fortsätta städa och packa.
PUSS&KRAM

Tack för ikväll tjejer!

Nu ligger jag i min säng med min rosa Ipod på magen, musiken i öronen och min rosa dator i mitt knä i min rosa säng. Kan det bli bättre?

Ikväll har jag varit hemma hos Linn med Sara, Elin, Erika och Elise. Vi åt kebab från Medya, kollade på Idol och åt godis och chokladkaka som Linn bakat. Jag saknar dem redan. Det är alltid lika kul när vi träffas, vilket inte händer så ofta längre =/ Sara åker till Australien på tisdag och hon vet inte hur länge hon kommer vara borta. Hoppas du får det superduper kul gumman, jag kommer sakna dig. Läs hennes blogg om livet i Australien här!


Brudar ♥

Loppan och Jag ♥

Nu ska jag städa lite på mitt rum, packa och sen ska jag försöka sova.
Jag har vänt på dygnet!!!
PUSS&KRAM

En rosa Ipod

Idag har jag och Lisa fixat och donat inför resan. Vi har köpt allt sånt tråkigt man behöver, typ som shampoo, balsam, tvål, plåster, solkräm i mängder, alcogel och bajspiller m.m. Vi har även köpt varsin backpack-ryggsäck. Det blev så tillslut. Mitt bästa köp idag är min Ipod, ååh jag kommer älska mig själv hela livet. Haha. Den är rosa. Jag och Calle har åkt runt i hela stan och letat efter exakt den som jag ville ha. Den är fiiiin. Sen har jag köpt in ett helt lager med saker till Elsa så hon ska klara sig när jag är borta.

Nu ska jag snart till Linn och träffa mina snäckor ifrån klassen =)
PUSS&KRAM

Helsingör

Idag hade jag och min pojkvän bestämt oss för att ha en heldag med varandra, i och med att jag åker om 4 dagar. Vi bestämde oss för att åka till Helsingör och ha det mysigt. Vi ställde bilen i Helsingborg och tog båten över. Vi strosade runt i några timmar och lite shopping blev det allt. Jag köpte bland annat en ny bekinin och jag är helt kär i den. Vet ni mer vad jag är kär i? Calle, världens bästa Calle. När allt stängt gick vi och åt mat på en restaurang. Rödspätta, pommes och remuladesås. Gotte. Sen tog vi båten tillbaka och körde hem till Halmstad. Nu håller jag på att städa mitt rum och jag saknar Calle redan.

 
Love

 
Helsingör

 
Kött och Fläsk

 
Brända mandlar, gotte

 
Söt


Underbara mat
 

Pusselipusssnuttidutt

Ååh, jag vill aldrig förlora dig älskling.
Tack för världens bästa dag!
PUSS&KRAM

Blondinbella

Blondinbella börjar blogga igen på söndag. Wiihooo! Hoppas bara hon håller det hon sagt :P
I alla fall säger hon det en film här!
Haha tönt Johanna!


Nu ska jag äta frukost =)
PUSS&KRAM

Vänner...

Nu är ni förvånade över att jag inte sover va?
Det är inte likt mig att vara uppe så här sent. Ajjabajja Johanna. Men vare sig jag vill/kan eller inte så måste jag nu. Det är ju en dag i morgon också som man brukar säga. Så nu säger jag god natt och hoppas att ni alla sover så gott. Det ska jag försöka göra nu i alla fall. Lycka till piggatjej.

Natti natti.
PUSS&KRAM

01.30

Jag är trött men orkar inte sova. Jag borde städa rummet, men skjuter upp det. Och hos Elsa, men måste köpa sågspån då och det är jobbigt. Jag hade behövt en packlisa, men jag är för lat för att skriva. Det är 1000 miljoner mer saker jag behöver göra och inhandla innan jag åker. Var ska jag börja?

Förresten vill ni veta vart i Thailand jag och Lisa ska åka? =)

♥ 28 - 29 oktober, Bangkok
♥ 29 oktober - 7 november, Koh Samui
♥ 9 - 17 november, Koh Pangan (12 november, Full Moon Party!!!)
♥ 17 - 25 november, Krabi
♥ Koh Phi Phi
♥ Phuket
♥ 12 - 14 december, Bangkok

Nu ska jag lyssna på Sabaton och försöka sova.
PUSS&KRAM

Ge mig innan jag...

Den som ger mig en rosa Ipod ska jag älska resten av livet!


Ge mig, ge mig, ge mig!
PUSS&KRAM

I bland kan man fynda...

Idag har jag, Hanna och Issa varit på Amnesty och shoppat. Snart är det ju Halloween (som jag missar). Men ett litet firande blev det allt ikväll med Hanna, Lisa och Amanda. Vi har nämligen busat lite.

Säg HEEY till Tony!



Det här är min slips!


Jag kommer drömma mardrömmar om Tonys skrik ;)
PUSS&KRAM

Poppperipopeeri

Hej bloggen johannalundberg89 här!
Wääääh, jag är rastlös och lyssnar på bra musik!
You know, laddar inför Thailand. Jag måste ju ha en bra spelningslista på Mp3n =)

Snart ska jag sätta på en film och hoppa ner i sängen!
PUSS&KRAM

ToaHund

Om man inte vet var Molly är, så kan man alltid kolla in på toaletten för där tycker hon om att sova. Ååhh baby, I love you! ♥





Nu ska jag, Hanna och Lisa till Sibylla sen blir det film =)
PUSS&KRAM

one week

Om en vecka är jag och Lisa på väg till flygplatsen och Thailand. Tänk vad underbart!

Jag har precis kommit hem från Biblioteket med mormor. Först var vi och besiktigade bilen, sen åkte vi till bibbland. Hon skulle hjälpa Malin att hitta böcker till ett skolarbete. Då passade jag på att äta en god frukost i min ensamhet, haha.


Nu ska jag försöka orka städa rummet!
PUSS&KRAM

Pissebot x 3

I helgen har poliserna i Halmstad varit flitiga med att ta fast små kissare. I fredags åkte KisseLisa (som polisen kallade henne) på en böter på 800 spänn. Igår var det dags igen. Jag och Lisa satt och kissade ute och vem kom inte då på besök om inte polisen. Jovisst. Så där åkte vi på en varsin böter på 800 spänn. Lisa vann denna helgen med 1600 spänn på två kiss. På andraplats kom jag på 800 spänn på ett kiss. Och jag som inte ens skulle gå ut igår. Det blev en dyr kväll trots allt. Och vi som verkligen behöver pengar, GE OSS!



KisseLisa ♥
PUSS&KRAM

Fredagens party pics!

Jag, Lisa och Amanda var hemma hos mig och drack lite. Sen droppade Nea, Jeppe och två av deras kompisar in. Sen var vi i stan och dansade på Valentine. Lovely Valentine










PUSS&KRAM

Pyttipanna

Mia ringde mig tjugo i fem av lite smått panik. Klockan fem var jag på jobbet. Militärerna har haft övningar och idag skulle de äta pyttipanna. 60 pers var beräknade, men när Mia och Mia kom dit så hade de lagt en lapp om att det var 120 pers. Panik, så jag åkte dit. Kom precis hem och är helt slut, trots att det bara va några få timmar. Tyvärr så orkar jag inte gå ut idag. Buhu, Hanna och Lisa ska på Hasses rave fest i Tönnesjö så jag ska snart köra de dit. Jag är fortfarande lite smått bakis sen igår (lägger in bilder sen igår sen). När jag kommer hem ska jag sova som en prinsessa. Det ska bli skönt att slippa vara bakis en söndag :P

Nu ska jag åka hem till Hanna.
PUSS&KRAM

Sugen

Jag hade gjort vad som heslt för att någon skulle komma med en påse Cheeze ballz till mig!
För jag är så SUGEN!



 



Panik, ge mig!
PUSS&KRAM

Överrsakningsnatt i HBG

Igår efter bio hade jag, Lisa och Amanda bestämt oss för att åka ner till Helsingborg och överraska Matilda, som var helt ensam där nere. Vi åkte till Maxi och köpte massa frukt, städade lite i lägenheten, tände ljus och gjorde det allmänt mysigt. Hon var som tur inte hemma när vi kom och Lisa hade nycklar så det blev perfekt. Hon blev helt överlycklig när hon kom och in och hörde oss skrikandes i vardagsrummet. I morse åkte vi till Väla och åt jätte god mat, och Amada och Lisa shoppade lite. Jag lyckades att inte göra det. Grattis till mig! Vilken mys kväll, uppersittanatt och dag vi har haft.


Myspys

Morgonen efter

Min super duper goda mat

Matte B och hennes skagenpotatis

Amanda och hennes tonfisksnok

The gang

Vi va en stund på Grizzly (min favoritaffär) och kollade på ninisar!

Tack för ett mys dygn.
PUSS&KRAM

Mamma Mia x 3

Nu ska jag på bio med familjen. Vi ska se underbara Mamma Mia, som jag sett två gånger redan. Men vad gör det på en så bra film? INGENTING!



Ikväll har jag, Lisa och Amanda smidit planer. Men det återkommer vi till senare ;)
PUSS&KRAM

Högskolan

Idag var det sista ansökningsdagen till Högskolan OCH jag har sökt  in. Inte för att jag vill börja plugga till våren, tror jag. Men det är kul och se om man kommer in. Jag har sökt in till ALLA socionomprogram i hela landet. Haha, undra om jag ens kommer in på något!


Lisa och Molly för någon minut sen!


PUSS&KRAM

12 dagar kvar!

Rubriker är svårt, så jag kör en Lisa style idag.

Idag har jag och Lisa varit på stan och fixat lite saker inför resan:
- Hämtat visum
- Lisa tog spruta
- Hämtat ut fondpengar
- Beställt pengar på forex
- Bokat hotell på Koh pangan, Full Moon Party!
- Bokat flyg från Phuket till Bangkok

Nu är det bara flyg från Bangkok till Koh Samui och hotell i Bangkok när vi kommer dit och åker hem. Sen är det bara att åka!

Ikväll har jag, Lisa och Amanda ätit kebab, kollat på Bonde söker fru och Grey´s! Vilken Tv kväll. Nu kollar vi (eller de) på något Geek program. Jag är rastlös och vill göra något!

PUSS&KRAM

Ägg

Igår var det ett himla snack om ägg, haha. Så nu ska jag faktiskt gå ner och göra ett.
Ler hungrig tjej ler*

PUSS&KRAM

Bilder från helgen.

Här kommer bilder från helgen. Party fredag och lördag. Me like!

Fredag:
Utgång med de bästa ♥













Lördag:
 Det är så det ska vara ♥













Kan man göra annat än att älska?
PUSS&KRAM


Bensinmätaren

Min bensinmätare är tydligen sönder på pappas Volvo. Idag när jag, Lisa och Amanda körde hem från Hanna fick vi bensinstopp, men det fattade vi inte först. Hanna, Isabelle och Jörgen fick komma och hjälpa oss. De knuffade och jag försökte styra. Rillslut kom vi fram till att bensinen var slut så vi åkte och fyllde en dunk. Efter det funkade den. Retligt.




Tack för hjälpen!
PUSS&KRAM

Förkyld

Hej alla mina fem tusen läsare!
Idag är jag på riktigt depp humör. Jag har blivit förkyld och tankarna snurrar för fullt. Jag har precis kollat på en dokumentär om elefanter, vilket djur. Så mycket kärlek de ger ut. Jag vill ha en elefant!
Nu ska jag ner till stan med Amanda. Vi ska fika och jag behöver prata av mig.

Nä, nu måste jag bli glad.
Heey, det är ju bara två veckor kvar tills Thailand med Lisa!
PUSS&KRAM

12 oktober.

Idag är det fyra månader sen min älskling blev en ängel.
Jag saknar och tänker på henne varje sekund, minut...
Idag är en jobbig dag och jag hade behövt dig här.



Jag älskar dig ♥
PUSS&KRAM

Nostalgi

Tidigt i morse körde jag och mormor hennes bil till Laholm, den skulle på service. Nu har vi precis varit och hämtat den. Vi åkte in en sväng till stan för mormor skulle kolla på byxor. Jag var tvungen att gå in i leksaksaffären där vi alltid var när vi va små. Det såg exakt likadant ut och luktade precis samma som då, mys. På vägen hem tog jag en liten nostalgitur till Mellbystand. Gud, vad jag saknar stugan, men det är sig helt olik. Som de har byggt om, fixat och donat. Jag har så sjukt mycket minnen där ifrån. Jag hade gjort vad som helst för att få fortsätta spendera mina somrar i Mellbystrand. I just love it!


Mellbystrand

En omgjord stuga, vår var gul och finare!

Favorit kiosken

Bästa minigolfen

Strandhotellet

Stranden

En glad Johanna, fast ser mest beskymrad ut!

Ge mig sommar i Mellby ♥
PUSS&KRAM

Städa städa städa

Oj, vad jag har städar idag. Mitt rum är som nytt. Jag har slängt 3 sopsäckar med skit, 1 sopsäck med kläder och 1 sopsäck med mina älskade gosedjur fick åka ner i källaren. Men självklart fick några stanna kvar. Bara att ta ner dem var ett stort steg för mig!






Fint va? =)
PUSS&KRAM

Barnpassning

Nu har de somnat. Sen kvart i två har jag passat Thea, 5 år och Molly, 3 år. Vi har kollat på Disney chanel hela dagen och ritat. Jag är riktigt trött nu och vill bara hem och sova. Mamma och Anna-Karin kommer snart, som haft en spadag på Tylösandsspa och sedan ätit på Punch. Jag är mörk rädd och jag vet inte hur man tänder i deras flashiga lya i Tylösand. Tråkigt och bo här.

I morse åkte jag och Lisa till Gbg och fixade visum. Skönt och ha det gjort. Nu känns det verkligen som om vi är på väg. Göttans!

trött trött trött
PUSS&KRAM

Thailand

Nu har jag och Lisa bokat vår resa till Thailand. Mellan den 27 oktober - 14 december befinner vi oss någonstans i Thailand. I morgon åker vi till Göteborg och skaffar visum!



Det bästa är att det bara är 3 veckor kvar. Fattar ni TRE veckor =)
Vi kommer ha så sjuk kul!
PUSS&KRAM

7 oktober - utgång!

Igår var jag, Hanna, Amanda hemma hos Lisa och åt världens godaste mat. Lisa fick lite paket, som hon blev glad för. Den bruden var helt speedad hela dagen. Lite senare gick jag, Lisa och Hanna ner till stan. Först gick vi till Harrys och träffade Eve och hennes kompis. Efter någon öl där gick vi vidare till B&B. Det var jävligt lite folk ute, men vad annars en tisdag i lilla Halmstad? Trots bristen på folk så hade jag en kul kväll. Som många säkert vet så var det ju studentfest igår för de som går i trean. Det kom ett gäng till B&B, och vi träffade helt klart killen med bästa outfitten! Det bästa var att jag fick prova den =)









Becks granne, kul va? =)
PUSS&KRAM


En ny förare på vägarna!

Nu har hon gjort det, hon har tagit det rosa kortet!
Grattis Hanzter ♥



Snart ska vi ut på en åktur =)
PUSS&KRAM

Sol sol sol

Idag är det riktigt fint väder ute och jag har lovat mamma att jag ska göra en riktig storstädningen i mitt rum, vilket verkligen behövs. Tror ni att jag är sugen på det i detta vädret? Nej! Istället sitter jag ute i solen med Molly och kollar runt på lite resor. Som ni flesta säkert vet så är flytten till Norge inställd och inom en kort tid så befinner sig jag, Lisa och kanske Hanna någonstans i varma Asien. Boka i morgon? =)

Kolla vad fin min Molly är ♥




Nu blir det promenix med sötnosen!
PUSS&KRAM

7 oktober - Lisa 20 år!

Idag är det ingen vanlig dag för det är Lisas födelsedag!
Dagen började med frukost på Regnbågen =)






Grattis babe!
PUSS&KRAM

Oops!

Vad hände med mitt bloggande?

Jag har faktiskt inte haft tid eller ork, men nu jävlar!
Vad ska jag börja?

Den senaste veckan har jag varit jättetrött, hänging och äcklig. Jag har deppat som aldrig förr. Mamma säger att jag har suttit i vår nya soffa och gjort en liten nedbukt, som en lite uggla. Haha, stämmer väldigt bra. Typ så här...



Fredag:
Fredagen började med en lite stanrunda för att shoppa lite inför kvällen. Jag mötte upp Lisa, Amanda och Big M på Bulls där de satt och drack sitt dyra te.



På kvällen var det Flickorna och Mamma party. Vi började här hemma med Tacos och dricka. Sedan gick vi ner till B&B och bowlade. Skoj, skoj. Förutom att jag blev så arg till sist så att jag gick hem. Tröga Johanna. Jag som var så festsugen!















Lördag:
I lördags jobbade jag på höstmiddagen på Officersmässen. Det var skoj. Malin min syster jobbade för första gången och det gick super bra. När jag kom hem efter många timmars arbetande somnade jag gött i sängen.


Söndag:
Mammas födelsedag! Hurra, hurra, hurra! Här hemma var det tårtkalas med släkt och vänner. Mina kusiner från Malmö var här. Det är alltid lika kul och träffa de =)

På kvällen var jag, Lisa, Hamma och Amanda på bio. Vi såg Mamma Mia. Andra gången för mig och Amanda. Men den är ju så himla bra. Jag hade helt klart kunnat se den en gång till på bio.. Ooh.



Måndag:
I måndags morse kl. 3.00 gick bilen mot Landvetter. Jag och Calle körde Malin och hennes kille till flygplatsen. De befinner sig nu på Furtuventura. Lyx. Jag sov nästan hela tiden, stackars Calle. När vi kom hem till Halmstad var jag hungrig så vi väntade utanför McDonalds i en timme bara för att jag skulle ha frukost. Stackars Calle en gång till, Haha. Men jag sov ju så skönt i bilen och ville inte åka hem. Haha. Tillslut när jag kom hem sov jag som en gris tills mamma ringde och väckte mig. Hon frågade om jag ville följa med till Ge-kås, och självklart tackar man inte nej till det. Jag köpte massa fina saker. Hallelulja.


Nu behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag inte har uppdaterat på länge :P
PUSS&KRAM




T.R my love.

Kolla vad fin min blogg är nu. Min favorit http://tanjareljanovic.blogg.se/ har gjort den ♥

PUSS&KRAM

Fantomen på Operan

Nu ska jag kolla på Fantomen på Operan med mina brudar och dricka lite te.
Jag älskar den filmen.



PUSS&KRAM

1 oktober - mysdag

Igår hade jag en riktig mysdag. Den började med att jag, Amanda, Lisa och Matilda åkte ner till Östrastranden och åt frukost vid en liten kiosk. När vi ätit upp åkte vi och hämtade Hanna hos tandläkaren. Efter 40 minuters väntan på henne så åkte vi till Rejmes och bowlade. Det var hård konkurras, framförallt mellan mig och Amanda. Men den lille skiten vann över mig med 2 poäng. Retligt. Sen fick jag brott. Klockan 5 var jag och noppade och färgade mina ögonbryn på Dharma gruppen. Det blev nice. När jag var klar åkte jag hem till Calle oc  h åt en jätte god soppa som vi ätit två dagar i rad nu. Efter vi ätit upp åkte jag och hämtade Isabelle, sååkte vi hem till mig och kollade på Idol och Grey´s. Hallelulija. Sen kom Lisa, Hanna och Matilda hit. När vi blev rastlösa åkte vi ut i skogen för att skrämma upp oss själva. Jag somnade på hem vägen. Trött tjej. Sen somnade jag som en Gud ensam i min säng till One tree Hill.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PUSS&KRAM

Energi?

Vad har hänt? Jag är helt slut i kroppen. Jag har ingen ork för någonting längre. Somnar skit tidigt, vad hände i slutet på DHW någon? Orkar inte ta tag i träningen som jag borde och vill. Har inget jobb att gå till längre. Åh, livet är trist. Jag är bara på dåligt humör och nu ligger jag i sägen och tycker synd om mig själv. Vad ska jag ta vägen? Jag vet ingenting längre! Jag borde städa mitt rum men det orkar jag inte. Jag måste få luft innan jag kvävs, så nu ska jag försöka ta mig upp ur min sköna säng så jag kan gå ut en sväng med Molly.

SUCK&PUST

RSS 2.0