Grattis älskling!

Ebba skulle ha fyllt 9 år idag!
Jag tänkte ha åkt ut till Slöinge, där dem har sprett ut askan.
Men har inte hunnit, nu får jag dåligt samvete.
Jag ska göra det i morgon.

Grattis där upp älskling!
Jag saknar dig ♥

Nonna love.
PUSS&KRAM

Paus!

Jag har haft paus från datorn, internet och bloggen denna veckan, vilket kanske har märkts. Det har varit skönt och jag har hunnit med mycket denna veckan. Jag har inte alls jobbat lika mycket och solen har skinit hela veckan. Det gillar jag. Jag har kunnat leva ett riktigt liv!

Söndag:
I söndags var jag, Amanda, Hanna, Lisa och Micke på Hcp-badet och grillade. Det var gott. Vi fiskade krabbor och hade krabbrace. Mysigaste sommarkvällen hittills kanske? =) Vi hittade en Hinna Nemo krabba. En lyckoklo.

 
 
 
 


Måndag:
På måndags morgon jobbade jag och sedan var jag på stranden i Ugglarp med mamma och Molly. Lovely hundstrand.
Efter många om och men blev det Måndagsklubben. Men innan det var det förfest hos Peter med Isabelle och några fler. Min gulliga kusse Jacon fixade sedan in oss på Mk. Jag träffade postkillen, vi dansade, snackade och mös hela natten. När det blev ljust ute vid 5 tiden följde gulleplutten mig hem för en annan var ju tvungen att jobba klockan 8. Haha.



Tisdag:
Dagen började med städ på Hallägraskolan sen var jag på stranden i Ugglarp hela dagen med mamma, mormor och Molly. Efter det tog vi en sväng till Ge-kås och shoppade lite. Kul.
Lena ringde mig och frågade om jag kunde släppa ut Smilla. Klart. Boppan var med och den lille katten har blivit söt. Det är den enda katten jag litar på, bara så ni vet :P
Tim smsade och frågade om jag ville med och se Juvelen på B&B. Självklart var jag på det. Klockan 10 mötte jag upp Tim och Fiffe. Vi gick till morfars uteservering och drack lite öl. Emma, David och Elin kom förbi och sa hej. Sen gick vi mot B&B och där mötte vi upp Linda och Diana. Konserten var sjukt bra, synd bara att det var så lite folk.

 
  
 


Onsdag:
En trött Johanna vaknade upp och åkte till jobbet. Först Pålsbo och sen Hallägra. Innan jag gick in på Hallägraskolan och började så somnade jag i bilen 1 timme med benen ut genom fönstret. Haha. Undra hur det såg ut?
Sen blev det stranden en snabbis med mamma, mormor, Malin och Molly. Efter det mer jobb.
När jag kom hem fick jag panik, stressad som ett as var jag. För klockan sju skulle nämligen postkillen komma och hämta mig. Han och hans kompisar kom och vi åkte ut till Tylösand och träffade fler av deras kompisar. Dem grillade och vi drack öl på stranden utan för Maguns Uggla. Lite senare åkte jag och postis hem till honom och kollade på film. Han är mys.

Torsdag/ idag:
Jobb, stranden med Amanda. Idag har hon bränt bort kött i munnen så hon smakar tydligen bränd oxkuk. Haha. Undra hur det smakar.

Nu:
Ligger i min säng med Molly och äter naturgodis och bloggar. Lyssnar på Miss Li och har ångest för att mitt rum ser ut som en soptipp. Jag funderar på att städa det idag, men jag vet inte om jag orkar. Jag är sugen på flygande Jakob så snart ska min pappa laga det till mig.

Ikväll:
Ikväll ska jag och brudarna ut och ravea i Tylösand. Sista Fiestan för denna sommaren och jag har bara hunnit vara på en innan ikväll. Men vi kommer ha fett kul.

Veckans framsteg:
Molly har lärt sig att gå upp för trappan här hemma men hon kommer inte ner. Så om man inte hittar henne vet man var hon befinner sig.


Nu ska jag duscha.
PUSS&KRAM

17 timmars jobb

Nu har jag precis kommit hem från jobbet.17 timmar har jag jobbat idag. Tycker inte det är dåligt. Började städa 9 i morse på Östergårdsskolan. Klockan 1 började jag jobba på Mässen, LV6. Idag var det bröllop och goa pengar i fickan. Nu ska jag sova för jag är äckligt trött i kroppen och huvudet. I morgon väntar ännu en dag med massa jobb =/


God natt.
PUSS&KRAM

ALF Hunden

Molly var och hälsa på mig på jobbet idag.
Hon börjar bli van med fredagsfika och tårta på ALF.

 

Nu ska jag sova.
PUSS&KRAM

Arbetslivsförvaltningen

Idag är det egentligen min sista dag på ALF men så lätt blir ni inte av med mig.
Jag ska stanna två veckor till, men innan det en veckas semester (från ALF)!


I love my work!
PUSS&KRAM

Fiesta och Postkillen

Igår blev det ju som sagt Fiesta på Leffes. Vi förfestade hemma hos Hanna innan det bar av till Tylösand. Det första vi gjorde när vi ställde oss i kön var att träffa postkillen och där var jag fast hela kvällen. Han är så sjukt söt. Efterfest med postkillen, hans kompis och Hanna. Jag och Hanna kom hem vid kvart i fem i morse och jag skulle upp kvart över sex för att börja jobba kvart över sju. Nu sitter jag och är bakis på jobbet, med bara en och en halvtimmes sömn i kroppen. Men jag är lika glad för det.

 
 
 
 
 

Waaah!
PUSS&KRAM

Jungfru

Jungfrun 24/8-23/9

Om du sportar har du två riktigt aktiva veckor framför dig. På alla andra fronter slår du däremot av tempot. Du vill vara för dig själv en hel del, läsa eller pyssla, bara ta det lugnt och njuta av riktigt lata sommardagar. Dina vänner kommer med en del förslag men du är inte ett dugg intresserad.

Kärlek/Sex 3
Kul/Nöjen 4
Tur/Pengar 5

Jag har ju tänkt att komma igång med träningen på ett sådant bra sätt som jag slutade på sist, och det hade jag tänkt att göra när jag slutar på ALF och det är ju i morgon. Ta det lugnt är en annan sak jag också ska göra när jag slutar här, trots att jag har 2 veckor städ kvar. Men klart som fan kommer jag hitta på saker med mina kompisar!


Sol

Idag är det sol och fint väder. Jag sitter på ALF och har tråkgit. När jag slutat blir det en stanrunda med Hanna för i morgon kommer den efterlängtade lönen. Pappa öppnade precis specifikationen, iih, hallå shopping! Det lönar sig att jobba. Får se om man hinner med ett dopp på stranden idag med för ikväll är det Fiesta i Tylösand som gäller.


Jag saknar mig tjej ♥

PUSS&KRAM

God natt.

Det blev en kväll med Buzz <3


 

Världens sötaste valp ligger nu och sover, det ska även jag göra.
PUSS&KRAM

Skor skor skor

Skor är väl något av det bästa som finns, inte sant?

Mina snygga sysslingar hade på sig skit snygga skor på Pigges 50 års fest. Totaly in love. Och idag hittade jag dem på Wedins för halva rea priset, 125 kr/paret och har kostat 700 kr. Det fanns både bruna och svarta i min storlek och jag kunde inte bestämma mig så varför inte köpa båda?

 
 

I love it.
PUSS&KRAM

En hemsk morgon och Buzz beroende.

Min morgon har varit den värsta på länge. Vi har inga bilar hemma, det betyder alltså bussen till jobbet. Jag försov mig i morse och vaknade 15 min innan bussen gick. PANIK. Sprang upp, sminkade mig och tog på mig kläderna. Mamma fick göra en macka, och sen var jag uppe på cyklen. Jag cyklade som en dåre ner till Brunnsåkerskolan, där jag skulle ta bussen till Pålsbo. 20:an kom, 60 kom, men ingen 30. Yes, jag hade missat den. Ringde mamma med världens PANIK. Cyklade hem fort som fan och när jag kom hem stod en taxi och väntade på mig, som skulle ta mig till Pålsbo. Tack mamma, jag kom dit i tid.

Nu sitter jag på ALF i vanlig ordning. Jag har bara 2 ½ dagar kvar och jag vill inte sluta. Buhu!

Igår ringde Amanda och sa att hon hade fått ett nytt Buzz igen. Yes, Mega quiz! Jag tog på mig skorna och vandrade dit. Innan vi satte igång med det nya spelade vi Dino Buzz med hennes småsyskon. Dino är bäst. När det var läggdags för dem tog Amanda fram godis, cheez ballz, chips och cola. Tråkigt. Sen satte vi igång med det nya Buzzet. Det var sjukt kul. Mycket roligare än Hollwood quizet som vi brukar spela. Vi har blivit riktigt beroende. Jag hoppas att det blir mer spelande ikväll!

  

PUSS&KRAM


Namnsdag

Hela dagen idag har det varit min namnsdag, men det var bara två som grattade mig. Det var Lisa och Lennart på jobbet. Det blev ingen Måndagsklubb ikväll och det är jag inte glad för. Jag var så sugen och framförallt när jag visste att han skulle dit. Istället har jag, Amanda, Hanna och Malin spelat Buzz. Ett nytt Dino Buzz. Det var skit kul. Nu ligger jag i min säng och lyssnar på musiken från Slottsmöllan och ska snart sätta på Sex and the city.


Namnsdagsbarnet!

PUSS&KRAM

Jungfru

Jungfrun 24/8-23/9

En äventyrlig och spännande måndag väntar, med ganska många händelser som du inte hade planerat.


Postkillen kom precis och sa att han skulle till måndagsklubben och frågade om jag skulle dit. Jag vill, jag vill, jag vill. Hoppas att betydelsen ovan är positiv. Iih.
Jag är festsugen och pepp!



Besatt.

Postkillen gick på semester i fredags men in genom dörren idag kom han lika söt som vanligt. Han kunde tydligen inte slita sig från mig. Höhö önsketänkande!

Nu är det lunch.
PUSS&KRAM

Go you´re own way.

Jag vill inte veta. Jag vill inte veta. Jag vill inte veta. Jag vill inte veta. Jag vill inte veta. Jag vill inte veta. Jag vill inte veta. Jag vill inte veta. Jag vill inte veta. Jag vill inte veta. Jag vill inte veta. Jag vill inte veta.Jag vill inte veta. Jag vill inte veta. Jag vill inte veta. Jag vill inte veta. Jag vill inte veta. Jag vill inte veta.Jag vill inte veta. Jag vill inte veta. Jag vill inte veta.

Kan du inte bara förstå och acceptera det, för min skull?
Du är min ju min vän.

Fika hos Lisa

För någon dag sedan kom ett sms från Lisa där det stod: "fika på lördag klockan 2, inga ursäkter godtas". Klart man inte säger nej. Vi slingade hennes hår, det blev fint men det var en plågsam stund för Lisa. Hon skrek.

  
 

Ni är bäst brudar!
PUSS&KRAM

Marinfestival 18/7

Efter en hel dag med massa jobb stod Håkan Hellström och party på schemat. Det blir inget regn, det slutade som tur var. Bara några ynka droppar kom. Håkan var sjukt bra, synd bara att man var nykter. Efter Håkan åkte jag, Hanna och Amanda hem till A och så kom Lisa. Vi spelade Buzz och drack. Bästa kombinationen. Senare blev det stan, BM och väldans mycket dans på Valentine och efter det efterfest hos Tim. Jag hade en sjukt kul kväll!


 
 
 
 
 

Tack för en kul kväll!
PUSS&KRAM

Regn

Hur länge ska det hålla på så här?
Kunde det inte varit fint i alla fall denna helgen när det är en riktig party lång helg. Hur ska det gå på underbara Håkan Hellstöm ikväll om det ska regna så här?
Jag vill ha riktigt sommar, NU!
Fast i och försig kan den komma den 11 augisti när jag är ledig. Så att jag kan få tillbringa några dagar på stranden där jag kanske har varit 7 gånger de senaste 3 åren.


  

PUSS&KRAM

Marinfestival 17 juli

Jaha, då har Marinfestivalen satt igång i Halmstad igen. Folk kryllade på stadens kator igår när Rix Fm var här och körde sin årliga festival. Jag, Hanna, Amanda och Ellan satt på Bulls och drack öl. Vi var inte borta bland allt sho och shim, skönt det kanske. Jag var på väg bort men det var för mycket folk så jag vände. Jag träffade i alla fall favoriterna Tanja och Matilda. Lite senare gick jag Hanna och Amanda till Måtensson där vi träffade Elias, Fiffe, Linda och Diana. Vi träffade även Linköpingarna som var kvar i Halmstad. För en gångs skull tog jag det lugnt och hade en kul kväll med mina kompisar.

  
 
 

PUSS&KRAM

Förändring

Igår fick jag för mig att färga håret brunt efter många om och men. Pang så var jag brunhårig. Det var flera år sen jag var så här mörkhårig sist men jag trvis riktigt bra i det. För att kunna genomföra färgningen var jag tvungen att borsta ut mina tovor. Jag hade inte borstat håret på två månader. Låter inte klokt och jävligt äckligt, men sant.
Jag saknar dem, haha.

 

Tänk vad lite färg kan göra. Mina ögong blir så mycket grönare med denna färgen med, retligt.
PUSS&KRAM


Kategorier.

Nu har jag suttit ett bra tag och placerat in alla mina inlägg i olika kategorier här på bloggen. Man ser klart och tydligt vad den största delen av mitt liv består av, och det är festande. Herregud så många inlägg under party om man jämför med dem andra kategorierna. Jag är en riktig partybloggare, haha. Så kul har jag på mitt jobb. Idag har det faktiskt varit riktigt segt. Fast postkillen och jag har börjat prata lite smått, det är kul för han är söt.

Nu slutar jag, så nu stänger jag ner här på ALF och åker hem!
PUSS&KRAM

Sommar Stand Up

Igår var en rolig kväll med mycket skratt.
Kvällen började med att jag åkte hem till Isabelle för att laga mat, vilket vi aldrig riktigt hann. Eller vi gjorde lite nudlar och tog med i en varsin burk, starkt som tusan var det. När vi kom in till stan och vi ståg att vi kollat fel tid på biljetten till stand-up kvällen så gick vi en runda. Vi träffade Fiffe och Sam som vi stack till Ida´s med och käkade. Sen gick jag och Isabelle till Cafeet. Vid kvart i nio gick vi till Wallins salonger och mötte Micke och Linus, sen satte det igång. Peter Wahlbeck, Özz, David Batra och Måns Möller var på plats.
Oh shit vad jag skattade. Det var så sjukt kul.


  
Luring, fy dig!
 

Tack för en kul kväll.
PUSS&KRAM

Mina tankar om färger.

I min hjärna finns det rätt mycket olika och konstiga tankar. Men det är två frågor som är så in åt helvetes irriterande. Jag kan inte sluta tänka på dem. Gah.

Man kan inte skapa en ny färg, för hur skulle den se ut?

-
Det enda man tänker på är nyanser av färger som redan finns. Hjärnan kan tydligen inte uppfatta mer färger än vad den redan gör. Men det sägs att vissa djur kan se färger som inte vi kan se. Men hur sjutton ser dem färgerna ut? Jag vill vara ett sånt djur, så jag kan få svar på min retliga fråga.

Hur förklarar man en färg för en bild?

-
Man kan ju inte säga att blått är som himlen eller vattnet, för en bild vet ju inte hur den ser ut. Det enda jag kommer på som man skulle kunna beskriva med är kallt och varmt. Hur det känns, men det är ju långt ifrån samma sak. Fan, jag blir galen på detta. Måste kasnke fråga en bild om hur dem tror det ser ut? Fast det går ju inte heller. Haha min hjärna är snurr.


Jag blir inte klok av detta!
PUSS&KRAM

Bilder från Måndagsklubben.

Fy fan vad kul jag hade på Måndagsklubben igår. Här är rave-gänget innan.
Killarna träffade vi i Båstad i lördags och kommer från Linköping, riktigt trevliga!

  
  
                                                    Filip njuter när Ellan spelar piano.
 

Postkillen.


Jag var ju bara tvugen att blogga lite när jag kom hem. Haha som ni kunde läsa hade jag och Hanna en riktigt kostandsfri kväll. V.I.P. + pengar till mat och taxi. Göttans!
"Vill du skänka en lite slant till dem fattiga?"

Snart kommer postkillen och det kommer bli riktigt pinsamt kan jag säga.
PUSS&KRAM

Måndagsklubben.

Hemma från måndagsklubben. Fy fa vad kyl jag har haft. Gratsi inrtäde. V.I.P. wiie. Jag träffade postkillen. Han heter Kalle och är såå söt. Vi pratade med varnadra på riktigt för första gången. Haha. På hemvägen tiggdejag och Hanna pengar. Vi fick ihop pengar till två kebabrullar och en taxi resa till Micjkedala på 15 min. Hur brqa är inte det?
Vi är för snygga och för bäzt.

Bilder kommer i morgon. Nui ska vi sova.
PUSS&KRAM

Haha

Haha. Jag hittade precis den här bilden på internet. Jag skrattade så jag grät när jag såg den och jag skrattar fortfarande. Det är nog den roligaste bilden jag sett. Oh Gud. Haha



PUSS&KRAM

Work.

Då var det måndag igen och man är tillbaka på jobbet. Inte för att jag har varit ledig i helgen men ändå. Både i lördags och söndags har jag städat på Östergårdskolan. Jag säger bara fy fan vilken äcklig skola och där ska jag vara två helgen till. Jag längtar. NOT. Jag tycker synd om dem som gått/går där. Usch.

För tillfället känner jag att jag hade behövt en helt ledig dag. Bara en enda liten ynka dag. Jag har jobbat måndag till söndag sen jag kom hem från Hultsfred, alltså i snart fem veckor. Min första helt lediga dag (som det ser ut nu) är den 11 augusti och det är nästan fyra veckor dit. Hade jag inte varit värd en liten dag?

PUSS&KRAM


Utgång i Båstad.

Jag hade så sjukt kul igår när vi var i Båstad. Tur att jag åkte med, kul att göra något annat för en gångs skull. Vi hamnade i alla fall på ett ställe som hette Papagayo. Det sved i plånboken när man skulle betala inträdet. Men pengarna var det helt klart värt. Vi träffade några sjukt trevliga, roliga och rika killar. Som köpte in 3 champange.
Dem kostade bara 8 000. Tråkigt att vi fick dricka ur mycket vi ville. Wiie

 
 
 
 
 
Det här är den härligaste killen jag träffat!

Tack för en helt underbar kväll ♥
PUSS&KRAM

Design.

Kolla vad fin min blogg har blvit. Tack vare mimmisdesign.blogg.se!
Jag är super nöjd!

PUSS&KRAM

Båstad.

Snart ska jag gå till Susanna på förfest sen blir det party i Båstad med Elin, Ellan och Tina.
Jag hoppas på en sjukt kul kväll trors att jag inte är så pepp än!


Jag är kär i min nya klänning från Vila.

PUSS&KRAM

12.07.08

Idag är det en månad sen du gick bort.
Det går inte en minut utan att jag tänker på dig.
Du kommer aldrig försvinna från mitt hjärta älskling.

Jag saknar dig!

 

Mitt hjärta ♥
PUSS&KRAM

Fettomys.

Idag har jag och Hanna haft en riktig fettomysdag. Efter att jag slutat jobba gick vi och åt på donken. Vidare till Hemmakväll och hyrde 3 filmer. Köpte massa godis och chees bollz. När vi kom hem glodde vi på 3 filmer och åt massa gotte.



 


Nu ska jag kolla O.C och sova.
PUSS&KRAM

Pigge 50 år.

Igår var det stor kalas på Markstigen. Pappas kusin Pigge fyllde 50 år och jävlar vad det firades. Jag hade sjukt kul. Senare åkte jag och Isabelle och mina kusiner Matilda, Johan och Jakob in till B&B. Fylle bowling är bäst. Jag kom tvåa. Sen tog jag taxi till E. Idag har jag mått som jag förtjänat och jobbet var inte kul.

Redo


Gänget 

     

Världens kanske peppaste tjej?

God morgon!


Jag hade en sjukt kul kväll!
PUSS&KRAM


E

Hej!



PUSS&KRAM

Jungfru

Jungfrun 24/8-23/9

Bra veckor för resor och nöjesliv, gärna bland människor du inte känner så väl. Du trivs nämligen med att  knyta nya kontakter och göra nya erfarenheter, så att testa nya aktiviteter eller att resa till nya platser ger dig mer än det gamla och invanda. Unna dig omväxling, spänning och äventyr.

Kärlek/Sex 3
Kul/Nöjen 4
Tur/Pengar 5

Låter inte helt fel, men det får bli i ett senare liv för dem kommande veckorna har jag inte ens tid för att leva!




Oväder.

Är det inte typisk svensk sommar?
Regn, Regn, Blixtrar och Dunder. Det var nog inte bara jag som vaknade vid kvart över 6 av åskan. En sådan hög åskknall har jag aldrig hört i hela mitt liv. Jag är sjukt rädd för åskan sen den dagen vi satt i bilen på väg hem från stranden från några år sedan och det slog ner i bilen. Usch, den tanken. Det är verkligen det värsta jag vet. När den första smällen kommit hoppades jag på att det var över, jag låg vaken i min säng. Det kom en till och jag gav upp, tassade in till mamma och pappa, som redan låg redo för att jag skulle komma in. Jag la mig mellan dem som om jag var liten igen, vilket lättnad, rädslan försvann liskom åskan eller i alla fall dem höga knallarna.
Haha, vilken lite tönt jag är men tryggt kändes det.


Min tjej

Nu ser jag visst att det har slutat regna. Skönt. Men förmodligen kommer det börja snart igen, men man kan ju alltid hoppas.
PUSS&KRAM

8/7


Besöket hos kiropraktorn gick bra. Ryggen har blivit bättre och förhoppningsvis behöver jag inte gå tillbaka på ett tag.

Idag träffade jag min Sara från Stockholm. Alltid lika kul att träffa henne. Snart kommer jag upp till dig i Stockholm igen och då kör vi på en påskhelg i repris fast dubbelt så mycket party, eller hur bruden? ♥



O.C förkyller mina deppkvällar.
PUSS&KRAM

Nissan min oas.

Klockan 12 går Johanna på lunch. Att sätta sig vid nissan är nog det bästa som finns att göra under denna timmes vila, eller i alla fall när det är fint väder. Sitta och äta sin "lunch", lyssna på bra musik och läsa en tidning i solen. Finns det någon bättre avkoppling än detta?

I just love it!

Nu är jag tillbaka i receptionen igen!
PUSS&KRAM


Tanja

Igår var jag med min Tanja Babe!
Fy fan vad jag saknar att ha henne omkring mig varje eviga dag.




Igår somnade jag sjukt tidigt och det var riktigt skönt förutom att en viss person ringde mig typ 10 gånger i natt. Jag fick låna sista säsongen av O.C av mina sysslingar så nu blir det tittande för hela slanten. Jag har inte sett den än så jag är hyper, haha. 

Nu sitter jag på jobbet och är utvildad och riktigt uttråkad. I eftermiddag blir det ett besök hos kiropraktorn och efter det ska jag till Hemmeslöv/Båstad och hälsa på mina kompisar från Stockholm. Det ska bli nice.

Amanda har åkt till Cyper och lever för tillfället gotta livet.
Jag vill med vara där nu!
PUSS&KRAM

Grattis Bruden!

Idag fyller Elin Prinsessan 19 år.
Grattis bruden ♥





PUSS&KRAM

Klump.

Varje gång det regnar får jag en hemsk klump i magen. Saknaden av Ebba gör så ont så det inte går att beskriva. Tanken av att du ligger på åkern ensam i detta vädret får mig att må illa. Jag kommer aldrig förlåta dem för att jag inte fick ta med dig hem och ha dig här hemma, där du trivs allra bäst. Jag saknar dig, jag vill ha hem dig, jag vill känna dig, jag vill att du ska göra mig trygg. Jag kan inte sluta tänka på dig. Allt gick så fort och jag var inte beredd på att du skulle försvinna från mig. Jag kan inte ens se framför mig hur det var under dessa 9 år när nu fanns hos mig. Jag blir galen. Jag tänker och tänker men får inte fram något. Jag blir arg.



Jag saknar dig min älskling ♥
Nu ska jag försöka sova.
PUSS&KRAM

Olycka.

No one is ever gonna love you more then I do...

Jag hatar att jag älskar dig och att jag älskar dig lika mycket som du inte älskar mig. Saknaden av dig gör så ont i mitt hjärta. Du är den som kan få mig till den lyckligast i världen, samtidigt som du kan få mig till den mest olyckligaste i världen. Jag är rädd, jag vill inte vara här. Väck mig ut denna mardröm och gör mig till världens lyckligaste tjej igen. Du är den enda för mig, det finns ingen som du. Jag vill må bra igen, kunna skratta och le som förr. Kommer någon någonsin att få mig att känna och må så igen, som du får mig? Du betyder allt för mig men jag är ingenting för dig. Jag önskar att du ljög för det enda som är sant är det värsta av allt. Jag kommer ingen vart, jag orkar inte gråta mer. Du är inte ens värd det. Varför är det då så svårt att släppa taget om dig? Jag har så många frågor, men jag får inga svar. Vill jag ens ha svar?


Jag vågar inte, jag är rädd...
PUSS&KRAM


Helgen.

För tillfället ligger jag i min underbara stora, breda, röda soffa och kollar på en film. Jag kan inte bestämma mig för om den är bra eller dålig. Snart kommer sis pojkvän och kompis Davve hit.
Vi ska spela kort och äta äppelpaj. Sen ska jag städa mitt rum som ser förjävligt ut.

Hela helgen har jag jobbat som en gnu.
Men i lördags unnade jag mig en utgång. Det var faktiskt rätt lamt ute men jag hade ju underbart folk med mig.


 

 



Dagen efter utgång. God morgon skabb!



Nu ska jag spela signalpoker!
PUSS&KRAM


Me and my puppy!

Nu ligger jag i min underbara säng och bara väntar tills jag somnar. Jag är helt sjukt trött efter att ha jobbat sen halv 8 i morse. Ikväll på jobbet har jag haft jätte kul, fick stå i baren större delen av tiden, för första gången. Stolt, självklart. I morgon väntar mer jobb. Usch, jag ångrar att jag tagit på mig så mycket. Jag har inte en enda hel ledig dag förrens 11 augusti. inte kul, men vad hade jag gjort utan mina jobb egentligen?

Min lilla valp ligger redan och sover och nu ska jag göra det samma.



Natti Natti
PUSS&KRAM

Lunch.

Lunchade med Hanna idag. Det blev en snabbis men trevligt var det.
=)



Så klart hann jag med lite shopping också.
Det är inte bra att jobba i stan kan jag tala om.
Fy fan vad pengarna går, men den här lilla kjolen var så himla söt så jag kunde inte låta bli.

 

Nu ska jag åka iväg och jobba för tredje gången idag.
Ikväll blir det servering för hela slanten, kommer hem sent.

Ha en bra kväll!
PUSS&KRAM




Molly.

Min valp har äntligen kommit hem.
Hon är helt underbar.


  
 


Torsdagen den 3 Juli.

Molly är hemma.
♥ Hade det varit du och jag hade det varit 11 månaders lycka. 
♥ 3 veckor sen Ebba gick bort.
Det går inte en minut utan att jag tänker på henne.
I miss her so much

Nu ska jag sova för i morgon väntar en riktigt lång dag.
PUSS&KRAM

Kräm

Jag hade sjuk kul igår på Kräm, Mårtensson.
Kvällen började hos mig med matlagning och vin för mig och Issa.
Vidare till stan där vi dansade hela natten.


 
 

Ravebrudar.
PUSS&KRAM




Utgång med Is.

Idag har jag spenderat min dag med underbara Isabelle. Hon var med mig på jobbet och sen åkte vi hem till mig och grillade. Nu är det dags för en spontan utgång. Vi är precis klara och sjukt peppa för Kräm på Mårtensson. Fatta vad jag har saknat denna bruden när hon var i London. Men nu är hon hemma hos mig igen. Oh Gud I Love Her!



Allt löser sig bruden.
Du är bäst!

Jungfru

Jungfrun 24/8-23/9

Du avskyr att styras av andras planer och idér och därför blir det inte direkt konfliktfritt runt dig. Men så länge du känner att din vilja respekteras får både du och omgivningen två trevliga veckor. Det blir gott om riktigt mysiga kvällar och du har tur i kärlek, särskilt när juli har börjat.

kärlek/Sex 4
kul/nöjen 1
tur/penga 4

Det där sista med kärleken gillar jag ;)


Spontan tripp till Hbg.

Ja, så var det...

Igår blev det en helt spontan tripp ner till Helsingborg. Matilda ringde i lite smått panik och frågade om jag kunde hämta henne efter jobbet vid 11. Snäll som jag är sa jag ja. Med mig ner i bilen följde Amandaräkmacka. Vi åkte dit lite tidigare, var väl nere vid halv 8. Vi åkte till Liselott som precis slutat jobba och gjorde henne sällskap framför TV:n/Datorn med pommes. När vi blev rastlösa åkte vi ner och satte oss vid stranspromenaden nedanför Lisas jobb (Ica Hamilton). Där var mys. När det blev lite kallare åkte vi till underbara 7 eleven. Lisa köpte mat och jag en festis slush. Varför har vi inte det här? Retligt. När det var dags att hämta Matilda fick vi se en annan del av Max. Jag och Amanda blev som små barn bakom kassorna. Vi fick med oss massa mat och två bollar. En till Ella som är hos oss nu och en till Molly som kommer i morgon. Färden hem var givande.



Ella sötnos.


Igår fick jag min Miss Li skiva. Med nya låtar.
Iiih knappt glad :D



Vet ni vad?

På Pålsbo där jag städar på morgonen innan ALF.
Där jobbar också en snygg postkille.
Gah, vilket paradis dem på poseten måste ha det!

PUSS&KRAM

Angel

My angel of love


     

RSS 2.0