Ja, jag är bitter...

ganska mycket FAKTISKT!!!

Lördagens.

PUSS&KRAM

Jag ger upp!

Jag orkar inte mer...

Varje dag ränknar jag dagarna tills Hanna & Lisa kommer hem. Idag är det 12 dagar kvar tills jag ska åka ner till Ängelholm för att hämta hem de små djuren från flygplatsen. Ni är mina bästa och jag saknar er varje dag! ♥
PUSS&KRAM

Ont i hjärtat.

Panik, ångest, tårar, BESVIKEN, längtan, SAKNAD, ensamhet, vänner?.
.
Jag är trött på att behöva bli besviken, gång på gång. Det är inte första gången detta händer. DU va den första som fick mig att inte kunna lite på någon och nu flera år senare har har allt fler bevisat det. Hur kan man göra så mot någon man bryr sig om, tycker om, älskar? Är det vänskap?
.
En av de bästa känslorna som finns är tanken av hur bra och fina ens vänner är. NI är det bästa jag har, utan er skulle jag inte vara jag. Jag hade varit tom.
.
Att sakna gör ont. Riktigt ont. Förbannat ont. Jag tycker inte det är kul, inte alls kul faktiskt men jag är så stolt över ER, för det NI gör. Jag älskar ER av hela mitt hjärta, det kommer jag alltid att göra!
.
Idag har varit en jobbig dag med mycket tankar, för mycket tankar. Tack för ER idag, finaste vänner!
.
Jag älskar ER ♥
PUSS&KRAM

10-11-11

Ett möte med mitt dåliga humör och mina sämre egenskaper. Vi ses längre ner dåliga självförtroende! . PUSS&KRAM

Älskade mamma 50 år!

Vi börjar med champange :)


Egentid

Efter att ha bott ensam i 10 månader så har jag lärt mig att vara ensam och behöver numera tid för mig själv. Just nu ligger jag i badet, lyssnar på Melissa horn och äter m&m's. Det kallar jag bra egentid! Ikväll blir det middag vid hamnen och lite shopping :)
PUSS&KRAM


Sergarda familia

Gaudi, vilken man!


Espanyol - Real Madrid

Igår bjöd pappa mig och Malin på en riktig upplevelse. Espanyol - Real Madrid, live här i Barcelona. Skoj coolt och ett plus var att Real Madrid vann med 0-4. Som sagt vi har det bra här nere ;)


Första kvällen börjar bra!

Paella och vin i Barcelona :)


Hej då Sverige!

Ses om en vecka :) PUSS&KRAM


RSS 2.0