Ck

Igår var jag och Calle på Väla. Killen skulle ha nya jeans och en kofta. Vet ni vad jag fick av gulleplutten? En Calvin Klein ring som jag har velat ha i flera år. Jag är hur glad som helst.

Calvin Klein Ellipse



Dessa ringarna har jag haft jätte länge och jag älskar dem verkligen. Men dem börjar bli riktigt slitna nu. Happy girl, som fick en ny fin ring att älska.
Ck Yoyo set of 2 rings.


Jag har världens bästa Calle ♥
PUSS&KRAM

Mys

I morse vaknade jag klockan 6 tack vare att jag fick urinvägsinfektion. Aj, aj, aj. Jag var nog på toa 50 gånger och kunde inte somna om. Stackars Calle som försökte sova. Han fick gå upp och göra mackor till mig så jag kunde ta min medicin. När det gått över ringde mamma och sa att Molly var borta. Då hade dem gått två olika vägar runt en buske. Haha. Lilla Molly försvann. Jag och Calle hoppade på min gamla moppe och körde ut och letade efter henne. Men när vi kom fram hade mamma hittat henne en bra bit bort. Bra gjort!

Hela dagen har jag och pappa fixat och donat på mitt rum med soffan som vi hade där nere innan. Jag har den på mitt rum nu. Jag har gjort jätte mysigt. Här ligger jag och Calle nu och vill inte gå upp. Men nu måste jag för jag ska hem till mormor och äta.

 


Mysigt va? =)
PUSS&KRAM

Happy B&B

Det blev inget Harrys för våran del. Efter att ha gått igenom alla Halmstads restauranger, som var fulla, så hamnade vi på B&B. Fy fan vilken god mat dem hade där. Åh, vad kul det var att träffa alla. Det kändes som om det var igår vi sågs sist. Jag saknar er redan! När små djuren stack till Björn Gustavsson åkte jag till Calles kompis Johan och drack lite. Sen åkte jag och Baby hem till mig och mös.

 
 
 
 
 
 


Vi ses snart igen hoppas jag ♥
PUSS&KRAM

Happy Harry

Nu ska jag snart göra mig i ordning. Jag ska ner till stan och träffa mina underbara kompisar från klassen, som jag saknar så in i helvetes mycket. Vi ska gå och äta på Harrys sen ska dem på Björn Gustavsson. Varför köpte jag inte biljett till det? Arg tjej.



Åh, vad jag saknar er!
PUSS&KRAM

Lager 157

Igår var jag, Calle, Malin, Amanda och Isabelle på Lager 157. Efter några om och men kom vi fram och så vi kunde shoppa lite. Iih. Jag köpte massa, massa basplagg, som vanligt. Men bra gjort. Dem kostar ju bara mellan 20 - 50 kr. Så jag köpte med mig en del hem. Me like! Sen åt vi kanske världens godaste pizza? Eller jag i alla fall =)

  
 
 
 

PUSS&KRAM

 

Min torsdag

Igår eftermiddag åkte jag och Amanda till Maxi och handlade saker till min tårta jag skulle bara. Det är nämligen min sista dag på jobbet idag (fredag). Så igår bakde vi (jag) tårta. Big M är hemma nu med så den snoken kom också hem till mig. Vi åt chokladpudding och grädde. Det var gott.

 
 
 
 


Vid åtta tiden gick jag, Isabelle, Calle och Babas ner till Morfars och drack lite öl. Det var gott och trevligt. Sen åkte jag och Calle hem och sussade. Hur ska jag klara mig utan honom? :S

 
 


PUSS&KRAM

Mätt som en plätt...

Jag och baby har precis varit och ätit på Blue Thai. Gottigott. Egentligen skulle jag ätit korvstroganoff och ris som Calle gjorde till mig i tisdags, men så fick jag ett gulligt sms om lunch och då tackar man ju inte nej. Inte jag i alla fall. Nu sitter jag åter igen på jobbet. Hän händer inte så mycket. Väntrummet är tomt. Telefonen är tyst, om det ringde frågar alla samma sak angående donationsfonden. Passa på och sök innan den sista september om ni behöver pengar till något speciellt så kanske ni har tur och få er en slant till de. Nä, nu kom det bannemej en kille. Gissar att han ska på möte angående praktikplats... Där blev han hämtad av sin handläggare. Nu kom en till som vill träffa sin handläggare, bäst att jag ringer henne... Nu kom hon...

Nää, nu får jag sluta med det här tramset...

PUSS&KRAM

.


Djungelfadder

Det fick bli djungelfadder. Svårt val, men jo det känns bra.
Så nu stödjer jag människoaporna och tropikskogarna.


 

http://www.wwf.se/fadderportalen/djungel/1130421-djungelfadder-start-gorilla-bergsgorilla-djungelfadder

Gör du det med!
PUSS&KRAM

Djurfadder...

Jag har länge planerat att bli fadder till ett djur. Nu när jag jobbar så här mycket ska jag ta tag i det och skänka 100/kr i månaden. Det är det helt klart värt! Men nu kan jag inte bestämma vilket djur jag vill hjälpa. Självklart skulle jag villa hjälpa allihopa men det går inte riktigt ihop med ekonomin...


http://www.wwf.se/insamlingsportal/

PUSS&KRAM

Amanda Jansson

Idag skickar jag en stor kram till dig borta i Chicago.
Jag vet att han bevakar över dig, dag som natt.
Jag hoppas att vi ses snart!




PUSS&KRAM


Ny design

Jag har gjort en egen design. Made by me, haha. Inte alls lika fin som den Mimmi gjorde till mig, men jag är så himla trött på den. Så nu kör vi min variant ett tag...

PUSS&KRAM

Livet

Livet är en svårt. Åh, jag vill göra så mycket men man hinner inte med allt. Först på min lista står nu Norge med mina favorit brudar och sen självklart den efterlängtade Asien-resa. Men sen då? Jag kan ju inte börja plugga så snabbt? Eller jag kanske vill det? Missbruk och ungdomsvård, here I come! Nej, det är ju så mycket mer jag vill. Jag vill hinna med att bo en period i New York. Jag hoppas att det blir så till nästa höst. Men vad ska jag göra där? Ska jag jobba som au pair eller ska jag plugga min kost/kultur-fördjupning som jag så gärna vill. Bra att kombinera men jag tror inte jag vill stanna ett helt år. Tänk alla här hemma som jag kommer sakna. Sen vill jag åka och jobba som volontär i Afrika och jobba på barnhem. Men inte allt för länge. Och sen vill jag hinna resa ännu mer till Australien och sen tågluffa i Europa. Men om jag ska göra allt detta då kommer jag börja plugga så sent och det vill jag inte heller. Det är väl bara att ta det som det kommer...


Idag är en sån jobbig Johanna dag. När jag bara tänker och tänker och är på sånt riktigt tråkigt humör. Idag är en sån dag jag bara hade kunnat ligga hemma i min säng och tycka synd om mig själv. Jag tror faktiskt jag ska unna mig en sån dag med, men först jobba klart!
PUSS&KRAM

Hej

Idag känner jag mig så här...



Lunch snart =)
PUSS&KRAM

Söt

- Hej! Lunch ihop? Köttbullar och stuvade makaroner. Puss
- Jaaa :)
- Kommer 12 utanför. Puss :*



Jag har världens sötaste pojkvän!
PUSS&KRAM

Min helg i bilder och text.

Fredag:
Efter jobbet åkte jag och baby in till stan och shoppade lite. Jag köpte en ny jacka och jeans. Wie. Efter det var jag en sväng hos min syssling Alex som fyllde 18 år. Grattis igen! Vid 9 åkte jag till Hanna, där Amanda också befann sig. Vi kollade på film. Efter tio minuter på golvet så somnade jag. Trött tjej.

I bilen på väg hem från stan.
 
Mins sysslingars nya söta katt.



Lördag:
Då var det dags för party at my place. Hela dagen fixade jag med party tält och allt.
När allt var klart kom folket. Vid 1 åkte vi ner till stan, jag och Issa gick till Moon. 
Jag hade en sjukt kul kväll.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Amanda klippte av Isabelles hår, det blev kalas snyggt =)
 
 
 
Efterfest utanför en P-automat
 
En Fiffe historia =)
 
 


Söndag:
Bakis och skakis vaknade jag vid halv 8. Gick ner till Statoil och köpte min underbara juice och mötte Callebabe. Gick hem och vilade lite. Sen var det dags för städning och det tog nästan hela dagen, och det var jobbigt. Haha.
Sen var det dags för jobb. Ännu jobbigare. När jag var klar åkte jag hem och kollade kalart på Sex and the city boxen. Ååh, vad bra det sista avsnittet var. Hanna nu kan du börja glo.
Hela kvällen spenderade jag med min mormor. Vi bakade morrotskaka och annarspaj. Gott. Sen spelade vi Yatzy, så klart, och lite lek med ord. Det är mysigt hos mormor. Sen kom Calle och hämtade mig. Han hade hyrt den nya Irene Huss filmen, men jag somnade så vi får se den en annan dag.

Det var min helg de, och den har varit kalas bra =)
PUSS&KRAM

Världens finaste konst.

Jag belv helt kär!

 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 

http://catherinesanimals.com/

PUSS&KRAM

God natt Calle :*

Första natten utan Calle på en vecka. Hur ska det gå? Det kommer vara så tomt och kallt...
Åhh, vad jag tycker om dig!


Natti natti
PUSS&KRAM

Så sant...

Blondinbellas krav, stämmer ganska bra va?

1.
Krav ett är bra betyg, man måste lyckas i skolan. Hur kan man annars få ett jobb?!
2. Men man måste även ha ett jobb under skoltiden för att kunna "leva"
3. I det här "livet" måste man vara smal. Alltså äta sallad, alltså inte äta alls
4. Men samtidigt ska man ha ett träningskort som man uttnyttjar 3 ggr i veckan?
5. När man inte är i skolan, jobbar eller tränar måste man ha 50 vänner att träffa
6. Men hallå inte bara vänner! Antingen ska man ha värsta prinsen till pojkvän
eller så suktar man efter draman i livet, såklart man ska ha en egen Mr Big?
7. Om man då har en egen Mr Big måste man koppla bort känslorna helt.
Hallå.. Man måste ju vara svårflörtat! Glöm allt som heter "svara i mobilen"
8. Men om man då har en pojkvän? Då får du räkna med ett extraliv
9. Raka benen, alltid vilja ha sex, alltid ha fina underkläder, alltid vara glad..
10. Men sedan i detta liv får man ju inte bara umgås med killen heller..
åter till vännerna också + jobbet, + skola + träning + ej mat. Hur orkar man?!
11. Sedan har man en familj också. Som man måste hinna umgås med,
ringa mamma en gång per dag annars kryper det dåliga samvetet på dig
12. Skulle det här inte vara nog så måste man ha ett coolt uteliv också.
Vadå man kan ju inte bara plugga, man måste ju festa också! Och inte
vilka fester som helst utan coola acneklädda, nörd-trend-glasögon-fester..
13. När man vaknar upp bakis på morgonen så vill man ju helst smälla i
sig en pizza.. Men eftersom alla måste vara sjukligt smala surplar du på
den där apelsinjuicen istället. Eller vänta, hur många kalorier är det i?

Nå hur långt har vi kommit? Nej förresten..
14. Måndag morgon. Först har du skola sedan ska du till jobbet, men
inte vilket jobb som helst utan ett med en cool engelsk titel. Typ "
Key Management blablabla" Efter jobbet ska du träna en snabbis
men det orkar man såklart inte. Hur mycket energi får man egentligen
av dom där Naturdietbarsen? Är nötter verkligen bra fett?
15. När du slutligen kommer hem till pojkvännen har han lämnat
disk och tror genast att du ska ta ansvar för allt. Men när det väl är sängdags..
Ja då ska man vara en tiger i sängen, en tiger med nyrakade ben
16. Sedan upp 6.00, hitta vrålsnygga mode-kläder i garderoben som egentligen
borde vara en walk in closet, ut och komma hem tolv timmar efter..
17.. Men.. Såklart sedan möter ni en trevlig prick som frågar,
ja men vad har du tänkt att göra i framtiden? Vad är dina planer?
Det går strålande för dina syskon hörde jag förut!

Jag är sjukt. Inte bara förkylning utan spya med. BLÄÄ!
Så nu ska jag fortsätta kolla på SATC som jag gjort hela dagen!
PUSS&KRAM

Sandefjord

Äntligen är allt klart. Den 10:e oktober flyttar jag, Hanna och Lisa till Sandefjord, Norge. Iiih. Amanda och Matilda kommer i början av novmber. Det kommer bli hur bra som helst =)


huset
 
rum & sovrum
 
sovrum & sovrum
 
vardagsrum & kök
 
balkong
 
trädgård
 
brudar ♥


Fint va? =)
PUSS&KRAM

Prosit

Jag har blivit fökyld =/

Känn dig smittad!
PUSS&KRAM

Mamma Mia

Nu har jag äntligen sett den, den omtalade Mamma Mia. Igår kväll efter att jag och Calle lagat mat tvingade så jag med honom på bio. Stackars kille, han satt mest och led under hela filmen. Men herregud vad bra den var. Jag vill se den igen och igen och igen.. Gah. Jag har sett musikalen i Stockholm med, det är svårt att avgöra vilken som är bäst faktiskt.
Men ååh vad jag vill se den igen. Jag ska så köpa filmen när den kommer ut :P



Mamma Mia ♥
PUSS&KRAM

Hanny is back

Hanna är tillbaka i lilla Halmstad efter att ha varit på Cypern en vecka.
Så igår eftermiddag gick jag, Hanna och Amanda till Morfars och fikade. Mys!

  

Trollungar
PUSS&KRAM

Choklad-Lakrits

Kolla vad Marabou har hittat på. Måste springa ner till Hemköp på lunchen och köpa den. 
Hoppas det smakar lika bra som den ser ut.  



Nä, nu blir det falukorv =)
PUSS&KRAM

Uppdatering
13.20:
Hallelulja vad god, en av dem bästa Marabou gjort =)

PUSS&KRAM Marabou mjölkchoklad

Falukorv

Jag sitter på jobbet och är hungrig. Jag drömmer mig bort till min ungsfalukorv och potatismos med lingonsylt som står i kylskåpet där uppe. Alltid när jag är hungrig är jag sugen på falukorv. Det är min favoritmat. Kontisgt va? 

Kan inte klockan slå 12 nu?
PUSS&KRAM

Söpersötahögtalare!

Igår tog jag och Calle en liten runda på stan efter att jag slutat jobba. Vi gick till Lagerhouse och köpte högtalare till min rosa dator. Vet ni vad? Det är små svarta hundar. Hur söta som helst och faktiskt bra ljud. Det duger för mig, huvudsaken är att det är hundar :P

 
 


Söta va? =)
PUSS&KRAM

Chitta del Mare

Efter tre veckors semester är jag tillbaka på Alf. Här trivs jag bra. För tillfället är det ganska lugnt så jag passar på att skriva lite om min och Isabelles resa. Vi kom fram till Italien, Sicilien, Chitta del Mare vid 9 på kvällen. Vi gick och käkade god mat. Sen började äventyret. Isabelle hade tagit fel nyckel till hennes resväska, så hon fick bryta sig i i den och göra ett litet hål där hon fick dra ut allt. Ni ser det började bra. Dem första dagarna tog vi det lugnt, solade, badade, åt god mat, drack öl, skrattade, pratade, you know it. Efter att vi varit inne i den lilla byn Terrasini och köpt massa billig alkohol gick vi ner till hotellets nattklubb och dansade loss med italienare, gamla som barn. När det var slut där blev det tydligen efterfest hos mig och Isabelle med två italianos som jobbade på hotellet. På söndagen var vi inte alls pigga på den båttur som vi bokat in. Men vi tog oss i kragarna och åkte. Sjösjuk som jag är med. Men gud vad fint det var och varmt. Det hade kommit in afrikanskavindar så det var 10 grader mer än vad det brukar vara. Vi stannade några timmar på stranden i San Vito Lo Capo. Vi fick många trevliga pensionärskompisar. Bland annat träffade vi klago-Bengt, som bott på min gata. Haha, jag och Isabelle har skrattat och härmat han hela veckan. En dag åkte vi in till Palermo och shoppade lite, kulit. Vad har vi mer gjort? Festat med våra italienska homies. Isabelle tog till och med sönder våran toa, haha hur typiskt är inte det henne? Ätit massa massa mat. Glass i bulle, som är typiskt sicilianskt och as gott. Skrattat helt galet mycket. Jag har läst en bok. Hurra för mig, första i mitt liv typ. Mossvikens fruar hette det. Läs den! Sälvklart har vi solat och badat en massa, massa. Vi vaknade en kvart innan bussen gick från hotellet med panik. När vi åkte hem den 11 september var planet 6 timmar försenat. Knappt jobbigt att vänta. Men kul var det för Bengan blev ännu mera arg och klgisk. När vi lanade i Sverige sa han; "Jävla girs ö". Haha, det tyckte vi var skit kul iallafall. Sen satte vi oss i bilen till Halmstad


Några av mina bilder:

 
Is kämpar med väskan & god mat
 
Il turisti
 
Glass i bulle & Is alla alkoholic
 
Belvadere
 
Dancing queen
 
party & efterfest
 
happy
 
båttur
 
san vito lo capo
 
mat & is trasiga toa

twins
 
party
 
försup med småungar & "henke"  vår granne och jag
 
party is, jag och italioano
 
kaninis
 
världens sötaste hemlösa hund
 
hemfärd

Fler bilder kommer från Issas kamera =)
PUSS&KRAM

Överkast

Igår städade jag mitt rum, vilket verkligen behövdes. Jag har ju köpt nytt överkast på Indiska. Det är helt ljuvligt. När jag fyllde år fick jag ett jätte fint bort av min syster.
Åh, nu trivs jag i mitt rum. Undra vilken min favorit färg är ;P

 
Mitt fina överkast
 
Nytt bord! Ser ni alla mina gosedjur från soffan är borta?
 
Fast jag kan inte bestämma om jag ska ha kvar dem, seperations ångest!

På min födelsedag fick Otto en flickvän! Desssa kan jag inte sova utan!

Jag älskar rosa!
PUSS&KRAM

13 september

Igår var den min födelsedag men så mycket mer. Det var även min och Calles dag. 1 månad, Hallelulja. Men fämst av allt var det 3 månader sen babyboo Ebbi dog.
Jag saknar henne ♥


Igår hade jag en bra dag. Vaknde hemma med Calle. Fick Vouge t-shirten, som jag velat ha. Gulleplutt. Sen åkte vi till Regnbågen och köpte frukost. När Calle åkte till skolan somnade jag om en sväng, och sen gick jag till Amanda för att sno hennes internet. Hon gjorde en söt liten godissnok med ljus, sjöng och blåste serpentiner. Efter det färgade jag hennes hår rött, snyggt som fäen! Sen tog vi en riktig shoppingrunda på stan. Köpte massa skor, en kofta och lite skit. Wiie. När jag kom hem firade vi mig med lite kycklingvingar, pommes, vitlökssås och tårta. Min vän Elin flyttar till Oslo på måndag så efter maten åkte jag och Calle en sväng till Brehult för att säga hejdå till henne. Kul som fan att träffa Elin, Sara och Elise.

Idag blev det också en stanrunda. Va en sväng med Tanja och Matilda, saknadebrudar! Sen gick jag och Lisa en sväng om. Jag köpte världens finaste överkast till sängen på Indiska. Samma som den rosa kudden fast överkast då. Aj, vad det sved i plånboken, men gud vad fint det är.
Nu sitter jag hemma hos Calle och skriver. Mitt internet funkar fortfarande inte. Ikväll blir det utgång. Wiie. Nä, nu sa jag gå och göra honom sällskap framför Tv:n. HBK-MFF står på och HBK leder emd 1-0. Bra gjort!

PUSS&KRAM

Cutie

Igår fick jag ett gulligt sms av min kusin i Stockholm. Ett sånt kjedjesms som jag hatar,
men detta var riktigt gulligt.

En tjej frågade en kille om han tyckte att hon var söt. Han svarade nej. Hon frågade honom om han ville va med henne för evigt. Han svarade nej. Hon frågade sen om han skulle gråta om hon lämnade honom. Och än en gång blev  svaret nej. Hon hade nu hört nog och gick därifrån med tårar som strömmades ner för hennes kinder, men då tog killen hennes arm och sa; Du är inte söt, du är vacker. Jag vill inte vara med dig förevigt, jag måste vara med dig förevigt. Jag skulle inte gråta om du lämnade mig, jag skulle dö. Så nu vill jag säga till dig; Jag gillar dig för de du är till mig.. En äkta vän. Ikväll kommer din äkta kärlek att förstå att han tycker om dig. Klockan 13 - 16 i morgon kommer någonting bra att hända dig. Det kan vara vad som helst..

Stämmer ganska bra. Igår mös jag med min Calle och idag fyller jag år :D

Idag är det ingen vanlig dag...

FÖR DET ÄR MIN FÖDELSEDAG, HURRA, HURRA, HURRA...
Idag fyller jag 19 år. Hurra!

Igår kom jag hem från Italien. Jag och Isabelle har haft det hur bra som helst.
Mycket sol, bad, skratt, italienare och party!
Planet var 6 timmar sent, drygt som fan. Men nu är jag äntligen hemma :D

Mitt internet är sönder där hemma så jag får skriva mer om Italien senare med massa bilder och skoj. Nu sitter jag vid Amandas dator och snokar runt på internet och hon ligger nyvaken i sägen. Vi ska snart ner till stan och kolla runt lite. Jag är shopping sugen!

Bara så ni vet så har jag världens bästa pojkvän!
PUSS&KRAM

Hejdå Sverige!

Nu åker jag och hämtar Isabelle sen lämnar vi Halmstad och Sverige. Calle har precis gjort super goda baguetter till mig och jag har laddat upp med massa annat gott. Ni får ha det så bra här hemma så ses vi om en vecka =)

I´m gonna miss you!
PUSS&KRAM

Lets go to Italy!

Nu är allt färdig packat och klart. Det enda som jag väntar på nu är att musiken ska laddas klart till mobilen. Min dumma mobil har gått sönder så jag har fått köpa Malins killes gamla. Den är jätte fin faktiskt och röd, me like. Nu hade jag bara velat åka på en gång, men jag måste vänta tills i morgon, retligt. I alla fall så åker jag och Isabelle från Halmstad vid 12 och sen går planet 16 så vi är inte framme förrens vid 20. Retligt, men fan vad gött det ska bli och komma bort!



Jag är pepp!
PUSS&KRAM

Myskväll

Nu ligger jag snart i min säng med 1 kilo godis från Hemmakväll och kollar på Förtrollad med Calle. Kan man ha det bättre?

Myspys, Natti natti.
PUSS&KRAM

Norge trippen!

Igår vid 5 tiden körde bilen mot Sandefjord och Norge. Förväntasfulla och övertrött busade vi runt i bilen. Vi gjorde många roliga videoupdates som jag nu försöker lägga upp på youtube för att sedan lägga upp dem på bloggen men det går inte så bra. Så nu ger jag upp med det för tillfället och bloggar i stället. Men, men väl i Sandefjord var vi nervösa. Vi snurrade runt och kom extakt i tid till intervjun på Manpower. Det tog cirka 2 ½ timmar där innan vi var klara. Vi snackade om framtiden och gjortde ett lagertest som alla blev godkända på. Bra gjort! Förhoppningsvis blir det jobb i början av oktober. Efter det åkte vi och kollade på 2 lägenheter och ett hus. Det var ett som kändes riktigt bra, men vi får se hur det blir med det. Hoppas kan man ju alltid, annars är det bara att snoka vidare. Att köra hem var det jobbigaste jag gjort. Lisa fick ta över en sväng så jag kunde sova en liten stund. Men usch och fy vad jobbigt det var att köra.















Hjälp mig att lägga upp filmerna!
PUSS&KRAM

RSS 2.0