Fuck.

Igår gick min mobil sönder. Tappade den i golvet på Nautilus. Retligt som fan, så fick byta mobil. Igår var jag riktigt trött och somnade i soffan vid 8, sen gick jag död upp till mitt rummet. Mobilen som jag bytat till var inte rätt inställd i tiden. Så jag tänkte precis åka till jobbet när mamma kom och sa att klockan var kvart i 5 och inte kvart i 6. Retligt. Nu hinner jag inte ens somna om :@ Ibland kan det verkligen bli fel!

PUSS&KRAM

Fotografering

Igår var jag på Expresso House med mina vänner och fikade. Lite senare på eftermiddagen skulle Amanda fota mig och Matilda till hennes intagningsporv. Porrigt. Här kommer lite från fikan och bakom kulisserna bilder :P













Varför måste jag vara lång som en struts och inte kunna ha högklckat i vanliga fall?
Jag älskar högklackat!
PUSS&KRAM

Halmstads lokaltidning

Idag har jag varit med i Halmstads lokaltidning. Fy fan vilken bild, och killen som intervjuade kunde varken stava eller skriva meningar. Han skrev inte som han skulle heller. Ofta att jag skrattar hela tiden liksom! Men, men nu är jag kändis, eller inte. Haha!

"Jag skrattar hela tiden. Med mina väner skrattar jag ofta.Vi har många interna skämt!"



Haha, så ful!
PUSS&KRAM


En retlig dag, som börjar ordna upp sig =)

Min dag har inte varit den bästa kan man säga. (Sorry familjen men min vecka är på väg och ni kommer inte få det lätt. Mohaha). Jag har verkligen stört mig på allt idag på jobbet. En människa som hon tror att hon är bäst, kör med alla och gör ingenting själv. Undra hur många gånger jag har hållt på att smälla till henne med moppen eller dammsugaren idag? Utnyttjare! Om hon fortsätter så här ett litet tag till kommer jag snart skälla ut henne på riktigt, och skvallra lite till bossen om hur hon beteer sig. Det enda positvia med min jobb-dag var att jag hittade 300 kr på en toalett. Wiihoo, Något rikare och jag har bestämt mig för att slösa upp pengarna inom kort. 300 är ändå mycket för att bara hitta =)  Idag när jag kom hem från jobbet gick jag faktiskt och la mig lite, jag har en sjuk träningsverk från "pumpen" igår. Jag vaknade av att Elin ringde och väckte mig och berättade att hon snart var i Halmstad. Lycka! Mitt i samtalet kom min morbror och moster från Malmö för att hämta Ella. De har varit i Sydafrika i typ 2 veckor. Vadå avis? Kollade på lite bilder och sånt skoj. Och nu längtar jag ju inte alls till Tanzania? Jag borde boka snart, lat-Johana! Idag har jag en liten form av en depp dag, men börjar ordna upp sig lite nu. Snart ska jag träffa C, va ett riktigt bra tag sen. Ska bli kul och se vad han hittar på nu för tiden. Vi ska käka lite kinamat och kolla film. Trevligt!


Zanzibar, Tanzania. Hit ska jag =)

PUSS&KRAM

"Det enda som är positvit med måndagar är att det är långt till nästa"

Usch, måndagar är verkligen det värsta jag vet. Eller kanske söndagskvällar? Nee, måndagar. På söndagskvällar känner man sig alltid så sjukt ensam. Det är den dagen man saknar att ha någon som mest. Men måndagar då är det verkligen hela veckan kvar. 5 hårda arbetsdagar, långt kvar till helgen och sömnen har inte varit på topp under helgen. Måndag är en sån dag man behvöver sova ut på. Framförallt om man är en hårt festande brud. Haha. Men idag så fick jag det. Jag var nämligen ledigt och det var riktigt gött. Att igår slippa tänka på att man var tvungen att gå och lägga sig vid 10 för att sen gå upp vid 5 för att sedan jobba klockan 6. Igår kväll var jag och Lisa hemma hos Johan och kollade på Beck. Så trevligt. I morse var jag på vatten gympa på Nautilus och efter det gick jag hem och sov. Jag drömde en av de värsta drömmarna jag drömt. Massa spöken och jag kunde inte vakna eller öppna ögonen. Usch, jag mår nästan psykiskt dåligt av den. Efter att jag vaknat så har jag, Lisa och Amanda bara hängt i min soffa. SKÖNT.
Ikväll har jag lett min grupp i vattengympa, det är helt sjukt så jobbigt det är. Bra träning som fasen. Nu blir det sängen för min del. Som sagt i morgon är det jobb och en massa träning som gäller. Me like. Sen är tisdagen över och då går resten av veckan rätt fort. Bra!

God natt, DODO!
PUSS&KRAM

Lemur!

Självklart var jag, Lisa och Matilda ute i både fredags och lördags. Jag hade skit kul båda kvällarna, för ovanlighetens skull tog vi bara 3 bilder. Så jag får väl lägga upp dem!




Ni är bäst!
PUSS&KRAM

Fredags eftermiddag med familjen.

I fredags eftermiddag var jag, mamma, pappa och Malin på Rejmes och bowlade. Tro det eller ej, men jag vann med typ 40 poäng. Malin kan inte riktigt erkänna att hon förloradre över mig, med det gjorde hon. Mohahaa. Efter bowling åkte vi till Verona och åt mat. Fy fan vad gott det var, halmstad bästa pizza? Chao Chao, mums.





Mys eftermiddag!
PUSS&KRAM

Skatt = Skratt

Idag när jag var på väg hem från jobbet stannade en kille mig (en söt skåning) och frågade om han fick ställa lite frågor. Jag såg kameran, men dum som man är ställer man upp. 

Jag trodde killen sa:

Killen frågade: varför skattar du?
Jag säger: för att man måste.
Han ba okeej: hur ofta skattar du?
Jag: en gång i månaden väl?

Sen tycket jag att det blev lite konstiga frågor och då kom jag på att han hade förmodligen hade sagt skrattar och inte skattar. Jävla pucko Johanna. Haha, båda knäckte sig totalt och så tog vi om det en gång till fast med rätt mening.
Som grädden på moset var jag tvungen att ställa upp på en sån ful, äcklig profilbild som jag hatar (utöver Nissan) och detta kommer hanmna i någon tidning, jag fattade aldrig vilken mer än att det inte var Hallandsposten!
Trög tjej!

Nu ska jag snart bowla med mamma, pappa och Malin =)
PUSS&KRAM

Detta eviga städande.

Inte nog med att ha ett jobb som lokalvårdare (det det för övrigt var skit jobbigt idag, all denna småsten som släpas in när det är snö), så ska man ju hålla rent hemma också. Det är nog faktiskt det tråkigaste, men skönt när det är klart. Nu har jag precis städat klart mitt rum, hoppas det kan hålla sig lite med. Nya gardiner och allt har jag ju med =)

När jag var på Ge-kås sist köpte jag denna retliga lilla dammvante. Kanon!

Mina nya gardiner från Indiska

Ena delen av rummet

Jag satte upp lite av mina örhängen på väggen. Smart och snyggt

Kanske världens skönaste plats

Vovvarna hjälpte till lite


Nu ska jag snart ner till stan och fika med Anna =)
PUSS&KRAM

Mitt i veckan

Än så länge har denna veckan varit riktigt seg. Trött som ett djur har jag varit och träningsverk så in i bomben har jag med. Igår va en riktigt bra dag, för det första var det sol och jätte fint väder så efter jobbet bestämde jag och Lisa oss för att åka ut till Grötvik på picknick med mackor och varmchoklad. Mys. På kvällen var jag och Felicia och fikade på Vattenporten, och så var jag med när hon köpte sin balklänning. Hallejulja så fin. Vi bestämde att jag ska ner till henne i Lund snart och festa där + en dag i Malmö =) Detta har vi sagt i tre år snart, men nu kan det inte skjutas upp mer för hon tar ju studenten! När jag kom hem åkte jag en sväng med mina favorit tjejer Lisa, Matilda och Amanda. Vid 10 låg jag i sängen och kollade på film/ sov. En ritkigt bra dag må jag säga.
Nu har jag precis kommit hem från en riktigt jobbig dag. Jag har varit svin trött och inte nog med det skulle vi på utbildning nu i eftermiddag, jag höll på att somna hela tiden. Det gav inte så jätte mycket heller, man kan ju det mesta om städning nu. Vi beställde också nya jobbarskor. Jag gjorde ett ritkigt klipp. Köpte ett par Salomons för typ 500 kr, som kostar nästan 2000 i butik. Bra gjort va? Okej, inte skit snygga med praktiska. Running/Walking Gore-tex skor. Alla andra snåla städeskor valde gratis skor eller att man får betala jätte lite själv, men då får de inte lika så bra sko heller. Så jag är nöljd, man får ju passa på =) Vet ni vad det bästa med hela utbildningen va? Att man fick skolmat. Jag har varit sugen på det sen jag slutade och äntligen fick jag det. Köttbullar, potatias, sås och ligon. Sjukt gott =)
Snart ska jag iväg och träna med mamma och Malin, behöver kanske sova lite innan. En dag när man är igång stup i ett från 6.00-15.30 kan det behövas.


Bilder från min och Lisas picknick i Grötvik 






PUSS&KRAM

Jag går i min mammas fotspår...

För snart 4 år sedan började jag jobba inom Halmstads kommun, nu leder jag en egen vattengympagrupp och det är sjukt kul =) Idag har jag hållt i 2 pass, så nu är jag helt slut och ska sova. Jobb i morgon =/

PUSS&KRAM

You are so far away..

You're so far away
but somehow I can feel you anyway.
It's only been today
I wished that time would have stopped
so I could have stayed.

Maybe I'm not guessing this time.
What if baby I just want you to be mine?
It hurts when something beautiful
has to end before it starts.
I thought I packed it all
but I forgot my heart.

I'm so far away
the flower probably died but it's okay.
This might be in vain
but if I was with you this is what I'd say,

Although I'm kind of lonely
I feel fine.
Because I've done the discovery of all time.
Won't you come a little closer
and I'll give you a clue.
I've figured out that happiness equals you.

PUSS&KRAM

Fredag den 13:e, alla ♥ dag och bakishäng.

Varför måste helgen gå så sjukt snabbt? Jag är så inte sugen på att jobba i morgon, jag vill att det ska vara lördag idag också så man kunde fått gå ut ikväll igen. Jag har haft en sjukt kul helg med mina brudar. Alla hjärtans dag är bara överskattat men lite firande blev det ändå. Min syster och jag gjorde as goda pannkakor till frukost och bakade kladdkaka, så bjöd vi mormor på fika. Mamma och pappa grillade i det fina vädret och hundarna lekte i trädgården, mys. Men Jag, Lisa och Matilda låg mest hemma i Matildas säng och kollade på Sex and the city och tyckte lite synd om oss själva. Självklart var vi ute både fredag och lördag. Bästa utehelgen på länge. Lovely Tre hjärtan och B&B, Drum and Bass!

Party, fredagen den 13:e

Sis och jag gjorde pannkakor på alla ♥ dag

mamma och pappa tog fram grillen

Ella och Molly var ute och lekte i de fina vädret

jag och syster bakade till mormor

sen va vi på det igen, utgång!


bakishäng hos matilda



Tack för denna helgen!
PUSS&KRAM

Godis

Jag har nästan glömt bort hur gott det är med godis. Idag köpte jag godis för första gången på 3 veckor. Okej, det är inte så mycket men för en som äter varje dag är det. Och jävlar vad gott det är, sitter vid datorn lyssnar på musik och njuter riktigt mycket. Kan inte riktigt bestämma om det ska bli en utekväll eller en hemma kväll med mer godis, men det blit nog en utekväll. Men hur ska den sluta? Det är ju fredag den 13:e och min dag har inte gått helt i sin riktining på hela dagen. Ska jag våga chansa? =)



I morgon är det alla hjärtans dag och det ser jag inte fram emot. Överskattad skit, ensam kommer man känna sig också. Tur att man har sina super brudar.
PUSS&KRAM

En kväll med Anna.

Igår kvväll var jag varit med min fina vän Anna som flyttat hem från Norge, men snart beger hon sig iväg igen fast till varmare breddgrader, nämligen Bali. Anna och jag är så sjukt lika, vi tänker nästan exakt samma om allt. Du är verkligen en toppen tjej och jag är så glad som har dig som vän.


Visst är hon lik bruden i Twilight?


Love you.
PUSS&KRAM

SnyggLisa

Nu ska jag köra mormor och sen ska jag ut och gå med SnyggLisa!



PUSS&KRAM

Tänk er..

Igår när jag och Ossian skulle hämta hans laddare hemma hos Alex (ingen var hemma) så fick vi syn på Alex´s mask som han köpte i Thailand. Vi hittade på en bus sak och började bygga den till en verklig människa. Tänk er komma in på ert rum när det är mörkt efter jobbet. Jag hade dött av rädsla, vilket han nästan gjorde. Haha, men fy fan vad kul vi hade. Team work!


Kul va? =)
PUSS&KRAM


Helgen min.

I fredags kom Ossiiian hit och joinade våran helg och stannade tills igår. Vi har haft sjukt kul och mysigt. Man saknar ju inte Thailand mindre för det iallfall. Fan vad jag vill tillbaka. Vi var ute i både fredags och lördags, ganska dött faktiskt men det var kul ändå. Trevligt sällskap som man säger här i Halmstad. Vi har sovit i Ossians stuga och käkat massa mat =)


Lisa&Matilda

Jag&Ossian

Bobby, "Jörgen" & vettifan

Nea och wannabe Basshunter

Seriöst?

Hejdå

Jooz :*

Tack för i helgen baby!
PUSS&KRAM

Ossian är här =)

Nu sitter jag hemma hos Lisa med Amanda och Ossian. Igår kom han hit från Uppsala och då var vi ute på krogen. Nu är vi igång igen. De andra är ute och röker så då passar jag på här. Idag har vi träffat Alex med. Kul, kul, kul!

Nu ALKOHOL!
PUSS&KRAM

Vi trivs med fingret i näsan.








PUSS&KRAM

Armband

Idag pysslade jag ihop mitt armband, som jag började på för ett tag sen =)



Me like.
PUSS&KRAM

Lite av veckans shopping!

Ängel.

Mina underbara Nike sneakers.

Vila är bra. Super snygga långa linnen med klädda knappar.


Fina från H&M


PUSS&KRAM

En tråkig dag på jobbet, när kameran fick följa med...

När jag väntade på att dagisbarnen skulle äta upp så passade jag på att ta lite tråkiga bilder på mig i städrummet. Och en liten chokladshake på de. Vad gillar ni mina snygga kläder? ;)





PUSS&KRAM

It´s mine!

I lördags när jag var i Göteborg provade jag Monki´s nya mc jeansjacka men köpte den aldrig. Sen dess har jag tänkt på den underbara lilla sak. Idag fick jag ett ryck när jag gick och tänkte alldelses för mycket på jobbet vid 6 tiden, så min snälla moster gick och köpte den till mig i Malmö =) Vi ska passa deras hund i två veckor och hon kommer nästa vecka, och de gör också min fina jacka. 500 kronor fattigare och en jacka rikare =)

Tack Bitta ♥
PUSS&KRAM

Lördag hos Elise.

I lördags efter jag kom hem från Göteborg så var jag hemma hos min vän Elise. Tjejen har fyllt 20 år och den 9 februari åker hon till USA som au pair. Hemma hos Elise var ett litet tjejgäng samlat för att ta farväl. Det var riktigt mysigt och god mat. Jag vet att det kommer gå hur bra som heslt för dig i det stora, stora landet. Jag kommer tänka på dig ofta. Vi får hålla kontakten så bra som det går och om jag får råd kommer jag och hälsar på dig. Promise. Du är en fin vän!


söta elise


Elise Elin Sara och jag i Turkiet 07.
Jag saknar er alla!
Minne för livet ♥

PUSS&KRAM

Sometimes it sucks...

Ibland suger det verkligen att jobba, framförallt när sina favoriter ska åka till Malmö för att shoppa loss till Matildas lägenhet. Boooring. Aja, vad ska man göra? Hoppas ni har roltigt iallfall. Ring mig när ni kommer hem!

När jag kom hem från jobbet slängde jag mig i sängen och kollade på DHW och One Tree Hill. Kan det bli bättre? Egentligen skulle jag ha tränat idag, men när jag vaknade var jag en aning fökyld och det har inte släppt än, så ingen träningför mig. Varför är det alltid så, att när man är som mest taggat blir man sjuk? Hoppas det inte blir värre för det har jag inte tid eller råd med. Tanzania börjar kanske närma sig nu? =)

PUSS&KRAM

RSS 2.0