DurkheimMarxWeberSimmel

Gå och dööööööööööö! Fan de är ju redan döda. Varför lever ni kvar i sociologijäveln!?
Håll er till döden! I morgon blir jag människa igen och det ska firas med en fetjäklafest hemma hos Lina. Det kommer bli grymt!

PUSS&KRAM

Söndagsångest...

Hejdå!
Jag tror jag går under jorden idag...
PUSS&KRAM

Min nya kärlek?

Eller?
Än är vi inte så jättekära. Eller han är men inte jag. Jag hoppas det kommer för han verkar ändå vara en fin kid!
PUSS&KRAM

Tisdag

Sköna morgon!

Jag vaknade tidigt i morse. Gick upp, tog på mig träningskläderna och åkte ner till gymmet och körde en timme där. Fan vad skönt. Min förkylning kan inte hindra mig längre! När jag kom hem bytte jag snabbt om till lite varmare kläder och tog med Molly på en 30 mins promenix. Den hunden är galen. Nu har jag precis ätit god frukost, fixat lunch som ska med till skolan och duschat. När jag är färdig påklädd och redo så blir det plugg, plugg,plugg. Först hemma sen of to school för att möta upp Lina, Isac och Jocke :)
.
Igår efter skolan blev det en spontantripp till Ge-kås, Ullared med Lina, Jennifer och Jessica. Sånt gillar vi ;)
.
Nu ska jag hitta på vettigare saker ;)
PUSS&KRAM

Måndag!

Skolan kallar!
PUSS&KRAM

Enfetköttbitmedbakadpotatis&champinjonsgräddigsås!

Hur gott låter inte det liksom? ;)

Medans maten luktar snuskigt gott och jag har en god godispåse jämte mig så försöker jag med min kurrandes mage göra klart det sista i mitt arbete. Jag vill verkligen inte behöva plugga mer med det här sen i helgen!

Ikväll blir det förhoppningsvis Idol med tjejhorna :)

I morgon kör vi på några timmars jobb, en sväng till stan, 20 års firande, en fet go förfest och utgång. Hur fint? :)

PUSS&KRAM


Redovisningsdags!

Nu kör vi terminens första redovisning!
Wish me luck! ;)
PUSS&KRAM

23.48

Klar med två av tre arbeten, så fruktansvärt skönt! I morgon kör vi en redovisning också, så blir man av med det! I morgon eftermiddag ska jag plugga & plugga bara för att få klart det sista så jag slipper sitta något i helgen.

I eftermiddags pluggade vi i skolan med vårt lilla grupparbete. Vilka härliga människor jag är med! Herregud, var har ni varit hela mitt liv? Efter skolan åkte jag hem och plugga lite på filmuppgiften. Vid 6 tiden gav jag upp och åkte lite senare ner till stan för Sodas utförsäljning av Gestuz provkollektioner, snygga kläder ;) Lindex körde också något race idag, så sprang in där med. Efter det blev det thaimat och Idol. Måste bara säga att Simon Eriksson är grym, grym, grym och grattis :D

Nu har jag och Linn suttit i telefonen och snackat en massa skit och skrattat åt roliga människor så jag har inte fått något gjort av mitt skolarbete. Tack Linn! Okej, jag hann skriva ut det i alla fall men nu är jag så översjukttrött så jag orkar inte ens med mig själv längre så jag tänker gå och lägga mig.

I morgon kör vi redovisning i skolan, stan med Linn, plugg och något händelserikt hoppas jag ;)

Natti natt!
PUSS&KRAM


Ny dag, nya tag!

Det var riktigt segt att gå upp när klockan ringde i morse men när jag kom på att den ringde för att jag skulle på massage så blev det genast lättare. Det var riktigt skönt och välbehövligt. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig redo inför dagen. Jag är så fruktansvärt hungrig, men städerskan håller på där nere så jag vill inte gå ner och störa. Får stanna här uppe lite till, eller det får nog ta och bli en promenad med lilla Molly i stället :) Kilona börja läggas på, studentlivet är hårt! :P
Idag ska jag plugga, plugga, plugga och verkligen få koll på mitt arbete som jag skenade över igår. Efter det får det nog bli en liten sväng in till stan och göra en "det är du värd Johanna shopping" :)
PUSS&KRAM

Johanna Lundberg

Har halmstads trögaste hjärna!
Varför valde jag att börja plugga?
Sorgliga jag =(

PUSS&KRAM

Thailand 08

Just nu hade jag velat ha en rejäl dos av det här! 
Fan vad jag saknar vår tid i Thailand ♥



PUSS&KRAM

Of to school!

PUSS&KRAM

snoppsen i galoppsen i kaloppsen!

PUSS&KRAM

12 september - min födelsedag! :)

Woooohoooo! Grattis till mig :D
I torsdags fick jag världens bästa överraskning. Linn och jag hade en tacos/idol kväll. Vid 9 skulle hon åka och hämta sin bror vid bussen, vilket jag trodde. Trött och seg gick jag upp och la mig. 15 min senare knackade det på dörren och vem stod inte utanför om inte Elin världens bästa Larsson! ÅÅÅÅÅHHhhhh! :D världens bästa överraskning! Helgen blev plötsligt världens bästa helg!
I fredags drog jag och Anna ihop lite käk för våra fina vänner hemma hos oss.. Lite små sega tog näst intill alla en varsin koffeintablett, vilket vi kanske inte skulle ha gjort! :P Det blev en riktig galen partyfredag och jag lyckades inte somna förrens runt klockan åtta i lördags morse. Hej då! Klockan tio vaknade jag igen av att Elin och Linn kom hem till mig. Då gjorde vi oss redo för stan. Vid fyra tiden efter vi hade fått i oss lite mat gick vi upp på rummet och la oss och sov en timme innan det var dags igen. Woohoo! Party och utgång! Vi dansade loss galetmycket på morfars!
Nu ligger jag hemma med Linn och kollar sex and the city. Elin åkte precis hem till sig och om några timmar åker hon tillbaka till dumma Linköping =( OGILLA!
Nu är jag 21 år i alla fall. Känns fint! ;)
PUSS&KRAM

Nu jäklar ;)



PUSS&KRAM

Världens bästa hårinpackning!

Nu jäklar ska jag sköta mitt hår! ;)
PUSS&KRAM

Wild West Steakhouse och plugg!

Nu ska jag och min förmodligen lilla hjärnskakning, mina svullnade och sår ut på äventyr. Först blir det lunch med mormor och Malin på Wild West Steakhouse och sedan plugg med Lina. Vi får väl se hur denna dagen slutar. Jag känner mig allt lite yr och kontsig!

PUSS&KRAM

nioskurbbsårsomblöderajajajtycksyndommig!

Hösten, jag gillar dig!
Idag har vi haft två föreläsningar i skolan. Eller en föreläsning och en film. Efteråt satt jag och några kvar och pluggade, duktigt! När jag och Lina sedan cyklade hem så cyklade vi ihop med varandra, fastnade med styrena och välte mitt på Laholmsvägen. Haha, vilken syn det måste ha varit. Skratta kunde vi göra men ajajaj så ont jag har i hela kroppen. 9 skrubbsår som blöder på de mest konstiga ställena är vad man får när man får två cyklar och en liten lina över sig. Nu ligger jag hemma i min säng och tycker synd om mig själv.
Jag är halt, det ska gudarna veta!
PUSS&KRAM

Igår Hollywood-svall idag Guldlock!

Varför blir det aldrig lika fin som hos frisören!
Aja, mitt hår går i all fall att locka, som det aldrig gjort förut!
Nu kör vi, PARTY!
PUSS&KRAM

Frillan!

PUSS&KRAM

3 september

Det va en toppen dag de!

Klockan 7 ringde mitt alarm och det var dags för en liten morgon promenad med mamma, pappa och Molly (med stor anledning till att bli så hungrig som möjligt :P). Klockan 9 åkte jag och tjejerna ner till Scandic Hotell för att äta världens godaste frukost. Att man kan vara så gott!?! Efter det blev det en liten runda på stan med lite shopping :)
På eftermiddagen var jag på Nudh och fixade till mitt äckliga hår. Slingning och klippning. Jag är så nöjd! För en gångs skull har jag bestämt mig för att börja sköta mitt hår. Nu är det klippning var 10:e vecka som gäller. Jag ska ha lång hår om jag så ska... När jag var färdig upptäckte jag att min mobil hade gått sönder. HURRA! Precis vad jag önskade. Så det var bara till att traska hem till Max och sätta sig och vänta på trappen tills han kom hem från träningen. En stund senare gick vi ner till Harrys och åt mat, mat, mat! Ryggbiff, pommes och beasås. MUMS! ;)
PUSS&KRAM

Kåren

PAAAAARTY!
PUSS&KRAM

RSS 2.0