Ännu en natt på teatern!

Igår var det en väldans massa jobb på teatern. Två 7 timmars pass på ett dygn. Nu är det snart dags för mig igen att åka ner o jobba. Jag vill inte, vill inte, vill inte. Jag är så sjukt trött på det nu. Gah.
Idag har jag haft en mysig dag. Började med frukost hos Lisa med henne och Lisa. Sen gick jag och Hanna in till stan, kollade lite i affärer och sen köpte vi glass och satte oss i Picassopaken. Så sjukt skönt att hon är hemma. Lite senare träffade jag Tanja i staden och följde med henne för att köpa skor. Efter det blev det en till sväng i Picasso med M. Mys!
Nu har jag precis varit på Eurostop med mamsen och lagat mat, supergod sallad. Nej, om man skulle åka till jobbet!



PUSS&KRAM

Mina tjejer är hemma!

Idag ringde min Isabelle mig och sa att hon va hemma. Vi drog en runda i stan och sedan köpte vi god sallad på Regnbågen och satte oss i Picassoparken. Mys. Jag har verkligen saknat den tjejen super mycket.
Hanna den lilla loppan skulle ju inte kommit hem förrens till helgen, men idag när jag låg och sov fick jag ett samtal. Hon är hemma!!! Och jag som skulle jobba kunde inte träffa henne. Så nu ligger jag i min säng as pigg och längtar tills i morgon när jag ska få träffa henne. Helt sjukt att ett halvår redan har gått. I love you girls ♥




Jag är kär i mina nya jeans!

Snart är alla mina fina hemma, fortsätt trilla in i Halmstad =)
PUSS&KRAM

Sara Mared

Jag kan inte fatta att du är hemma från Australien. Hör av dig så fort du kan. Jag försökte ringa, men de sa iallfall att numret inte fanns. Shit, ett halvår har du varit borta. helt galet. Jag saknar dig som en galning och jag vill höra allt om ditt äventyr. Jag kan knappt bärga mig tills jag får krama om dig!




Höna-pöna, ring mig
PUSS&KRAM

Hejdå, inget liv.

Shit, jag har verkligen gått och dött här på bloggen. Men som sagt allt står still. Jobb, jobb och jobb. Som idag t.e.x. 6.00-16.00 och sen 21.00-04.00. Jag är redan svin trött och fattar inte riktigt varför jag valde att arbeta så här idag. Iofs så är jag ju ledig i morgon och då är det party. Det gillar jag =)


Dagens bästa: Min Anna är hemma från Bali. Jag är överlycklig, skrek när jag hörde hennes röst och när jag träffar henne ska jag krama sönder henne. Me love you!


 

Use somebody
PUSS&KRAM


Nu är jag framme i Prag!

Och jag kom tvåa, attans med. Jag som ville komma först. Haha, men bra kämpat ändå!
Nu ska vi bara se till att vinna med laget ;)




PUSS&KRAM

Idag är det pappas dag!

Grattis på födelsedagen!



Ikväll blir det käk på Verona =)
PUSS&KRAM

Viin

Idag är jag glad och nu är det dags för vin med vännerna i solen!

PUSS&KRAM

Min nya kärlek!



PUSS&KRAM

Yesterday

Igår hade jag och Matilda en mys dag. Vi började med lite shopping på stan (eller Matilda). Jag köpte mig en ny mobil. Klantig som jag är, förstörde jag ju min i lördags. Jag är kär i min nya iallfall, men som alltid har jag lite dåligt samvete för att jag överger min gamla. Efter shoppingen, gick jag och Matilda till Bulls tog en öl och delade på en nachos. Efter massa brudsnack gick vi till Aléskogen och gick en mil typ. Mysig dag med en mysig tjej.





PUSS&KRAM

Frisörsalong

Så här ser det ut hemma hos mig nu!


Mina gullungar ♥
PUSS&KRAM


Slinga hår

HEJHEJ det är lisa som skriver. Johanna sitter o slingar mitt hår och det gör så mega mega ont så att jag snart spricker. Men blond ska jag bli så det är det bara att bita ihop. Hejrå!

Jag är kanske en brunett trots allt.

Idag har jag exprimenterat lite med mitt hår. Jag skulle lägga i lite råttfärgadeslingor i håret, vilket resulterade att jag till stort sätt blev brunhårig. Jag trivs faktiskt i det. Jag kanske har kommit över det blonda stadiet i mitt liv?



PUSS&KRAM

Söndagsångest på en måndag.

Det va ett tag sen ja. Men jag ska bli bättre. Jag har haft den bästa helgen på länge. Jag har varit ledig fredag, lördag, söndag och måndag. Träffat alla mina nära och kära har jag hunnit med. En jävla massa festande har det blivit. I fredags var jag och brudarna på förfest hos Bogge, sen stan. Hur kom jag hem? Spya över hela mitt golv. Ja, blev en massa förmycket är en sak som är säkert. I lördags hade jag förfest, sen blev det stan. I söndags var jag och Felicia med mina kusiner och deras kompisar ute. Vi var på Caféet (krogsöndag). I morgon är det jobb och jag hatar det. Men vad ska man göra? Det är bara att bita ihop.


Bilder kommer i morgon, för nu ska jag sova!
PUSS&KRAM

Maia Hirasawa

En av mina favoritartister, nämligen Maia Hirasawa spelade på Teatern i söndags. Jag ångrar så att jag inte gick dit, men jag ska ju ändå se henne på Hultsfred i sommar, så jag har ju det framför mig. Fan vad jag längtar. Ja, som sagt jag fick ju aldrig se henne, men städa efter henne, det fick jag göra. Haha. I deras lilla "festlokal" vid logerna, såg det ut som f*n. Jag hittade spelningslistan som hon skrivit och lite kladd som de ritat. Haha, alltid något. Tönting som man är, så tog jag med det hem. HEJDÅ. Men vad gör man inte? :P




Nu ska jag försöka sova, men lycka till. Det är FULLMÅNE. Jag hatar det!
PUSS&KRAM


 


Monki

Vill ha från Monki!



Ge mig!
PUSS&KRAM

Out on the piers

Jag börjar bli dålig på det här med bloggandet, fään med. Jag ska försöka lite bättre. Skönt att hålla lite koll på sitt liv.
Egentligen skulle jag haft en helg hemma, en lugn sådan. Men jag har ju en liten vän som är riktigt bra på att övertala mig, och det lyckades hon med även i lördags. Det som skulle blibit lugnt slutade i hejvilt party med vänner och mina kusiner. Bästa utekvällen på länge, skulle jag nog våga säga.
I veckan har jag inte gjort mycket. I måndags var det 9,5 timmars jobb, efter det var jag helt slut och chillade hemma med en film. Idag slutade jag 11. Skönt som tusan. När jag kom hem unnade jag mig en sovpaus, och efter det gick jag och träffade Ellan och Tina (som kommit hem på semester från sin aupair tid i Frankrike). Nu har jag precis kommit hem från en lång promenad med mamma och hennes vattengympa kompisar. Nu ska jag snart kolla på film med en vän.

Jag saknar min klass!


PUSS&KRAM

Min tjej

Min Molly ute och leker i trädgården!




Nu ska jag gå ner och hjälpa till med maten. Mamma grillar oxfilé, pappa gör klyftpotatis och jag ska göra sallad. Vilken sommar mat. En och annan folköl kommer slukas med.
Gott, gott, gott!

PUSS&KRAM

April

Det är verkligen vår nu. Så sjukt jävla underbart, jag älskar det. Tyvärr, har jag ju åkt på denna jävliga förkylning, men en del har man kunnat vara ute iallfall. Min veckan har väl inte varit den roligaste. Jobb, jobb och åter jobb. I morse började jag klockan 4. Hejdå! Jag harfått min Miss Li skiva och den är underbar.
Igår satt jag och tjejerna på Åhlens café, uteserveringen, och drack chai latte. Sjukt underbart. Idag har jag och Lisa invigt vårens/sommarens första picasso-parken dag. Jag köpte med sjukt god mat från Hello, och sen gick vi till systemet och köpte lite Corona. Sen satt vi där och njöt av solen. Tänk att vädret kan väda så snabbt!

Fina Lisa

mat och öl gör magen glad ;)

Ja, han ville va med på bild. Full? Ehh, ja :P


PUSS&KRAM

RSS 2.0