söndag måndag TISDAG

Igår kväll var jag, Linn, Sara, Elin och Mimmi hos Elise och firade hennes 21-årsdag. Det blev en supermysig och lugn kväll med massa prat och mat. Tack för igår brudar!
Idag har jag och Max tagit det riktigt lugnt, så som söndagar ska vara. Nu sitter jag vid datorn och fixar med musiken till ipoden och han spelar Tv-spel. Äntligen har jag fixat Skype med i hopp om att telefonräkningen ska ligga på en någorlunda nivå när jag är iväg.
Egentligen borde jag åka hem och packa, men det är så sjukt svårt så jag skjuter upp det hela tiden. Känns som jag kommer göra det på tisdag innan flyget går vilket jag absolut inte borde, men jag vill ju inte riktigt slita mig från min gullunge.
Ikväll ska jag och Malin bjuda mormor på restaurang. Det ska bli riktigt mysigt. Efter det blir det nästsista natten med Max. I morgon har jag en massa att fixa, så som kopiera papper, skriva ut biljetter, städa rummet, ta sista hepatit B sprutan, packa. En massa behövliga saker. Som tur är har jag tänkt att kidnappa Anna för en lunch. På kvällen är det sista vattengympan innan jag åker och efter det sista natten med Max. Åh, vad jag kommer sakna honom!
Nu ska jag störa Max i spelandet ;)
PUSS&KRAM

One week left!

Om exakt en vecka sitter jag och Elin på Arlandas flygplats och väntar på att flyget ska gå till våran första destination, Peking. I Peking stannar vi några dagar för att sedan bege oss till Hong Kong. Där ifrån tar vi oss sedan till Bangkok, upp till norra Thailand, vidare till Laos, Vietnam, Kambodja och slutar sedan åter igen i Bangkok några dagar innan flyget går hem den 17:e mars till Sverige. Det kommer säkert ske en del änfringar i reseplanen men att utgå ifrån den här rutten känns bra.



Nu ska jag börja packa!
PUSS&KRAM

4/1 - Promenad på stranden med Molly





PUSS&KRAM

Bilder från December

Jul på Liseberg med jobbet



Middag och förpartaj hos Linn



Fest hos Micke





Systeryster på studentfest

Julbak



Bowling på B&B





Mollybus i snön



Bästa köpet



Julafton


Juldagen




Boyka



Nyår








PUSS&KRAM


RSS 2.0