Religion

Mitt senaste köp. I´m in love! ♥
PUSS&KRAM

Fina vän!

Denna kväll har jag spenderat tillsammans med min fina vän Anna. Samtidigt som jag är i Peru kommer hon befinna sig i Nice, Frankrike. Det du gör är grymt och jag är stolt över dig.
Jag kommer sakna dig supermycket! ♥
PUSS&KRAM

Ta vara på varenda minut!

De senaste dagarna och de näst kommande dagarna är fullspäckade och då menar jag verkligen fullspäckad. Jag håller på att bli sönderstressad. Allt ska inhandlas, packas klart (omöjligt att få med allt), vänner ska träffas, ansökan till universitet i London ska bli färdig och skickas in, mys med familjen, skolarbeten ska göras och lämnas in, mysa med Joel och med rågor på allt så ska jag trycka in en Linköping och Stockholms vistelse, vilket kommer bli det bästa avslutet innan jag åker. På fredag morgon åker jag och Elise till Linköping och Elin där även Sara befinner sig. Ett dygn i Linköping innan vi åker till Stockholm för lite shopping och Avicii!!! Det kommer bli en grym helg med mina bästa vänner! ♥
PUSS&KRAM

Ge mig!!!

PUSS&KRAM

Vill ha!!!

PUSS&KRAM

Kalops

Bästa maten på länge!!!


Frullebulle

Chaite, hallonsmoothie, tranbärsdryck och ananas med fil. MUMS!


Rädda Barnen, projekt Ellen!

Jag skickade precis en ansökan till Rädda Barnen om att bli samtalsledare för deras projekt Ellen. Kul!
Läs mer om det här: http://ellenallan.se/ellen/vad-gor-vi/
PUSS&KRAM

Fiskgratäng

Hemmagjord fiskgratäng. MUMS!


Hösten planerad!

Två stora punkter jag har haft i min hjärna den senaste tiden är Peru och hösten.
.
Nu vet jag vet jag vill och ska göra (om jag kommer in) till hösten. Tankarna har snurrat sjukt mycket; uppehåll av studier och resa till Australien, plugga på distans utomlands, plugga utomlands, Socialrätt, Halmstad, MALMÖ, Kalmar, Fred och bistånd, utvecklingsstudier. Men nu är jag så gott som klar och nöjd med mitt beslut. Jag är redo för att söka in! Alla säger att med min utbildning MÅSTE man ha läst socialrätt vilket jag också vill men inte 30 hp. Det va jag förr när jag va inne på att jobba med annat. Nu har jag bytt område, jag vet vad jag vill!
.
Till hösten hoppas jag att få läsa: Juridisk översiktskurs med offentligrättslig inriktining, 15 hp, i Halmstad & Children´s rigths, 15 hp, i Malmö. Det betyder att jag kommer att bosätta mig i Malmö under några månader till hösten. Det känns asbra men tanke på hur mycket jag tycker om Malmö och alltid ha velat flytta dit!
.
Man kan ju alltid läsa mer och bygga på sin utbildning efter examen!
.
Nu kan hösten komma! Fast först.. Peru, förhoppningsvis USA i några veckor och sommar i underbara Halmstad! :D
.
PUSS&KRAM

Mysfrulle


RSS 2.0