Äntligen hemma!

Efter många om och men...

Inte nog med älgen, utan när vi kom till Hässleholm där vi skulle byta tåg så var det banarbete så vi fick ta en buss istället som tar mycket längre tid än vad det gör med tåg. Vi skulle även inom Markaryd och ha oss. En jobbig färd, men det gick faktiskt snabbare än förväntat. En timme senare än vad som var väntat var vi hemma i Halmstad. Det är riktigt skönt att vara hemma igen.
Inget mysande med Max blir det heller ikväll. Tråkigt, tråkigt men så kan det gå ibland.

Nu ska jag städa mitt rum eller kolla Tv. Jag röstar nog på Tv:n ;)
PUSS&KRAM

Stackars älg

Nu står vi stilla med tåget. Vi har nämligen kört på en älg. Stackars djur!



Jag vill hem!!!
PUSS&KRAM


Karaoke på Söder

I fredags var jag och Carina ute på krogen i Stockholm. Vi började på någon karaokebar på söder och slutade på en liten bar på Stureplan. Kul att träffa tjejen igen. Synd att Annelie var sjuk så hon inte kunde följa med. Vi får ta om det snart igen!


Carina stod och sjöng med gitarrsnubben i väntan på färden.

Har ni någonsin sett en polishusbil? :S



PUSS&KRAM


Stockholm - Halmstad

Norrköping nästa!

Nu sitter jag på tåget påväg till hem till Halmstad. Jag älskar Stockholm men det ska faktiskt bli riktigt skönt att komma hem. Idag hann vi med en lite runda på stan innan vi hoppade på tåget. Jag köpte lite nya tränigskläder och nu är jag är riktigt träningssugen och det är jobbigt eftersom jag måste vänta tills i morgon. Nautilus stänger 7 ikväll och jag kommer hem halv. Retligt som tusan!

Idag är det första advent. Mysigt!
Ikväll ska jag gosa med min fina pojkvän!
PUSS&KRAM

Jag tror att du måste bli min!

Klick!



PUSS&KRAM


Stockholmsshopping







PUSS&KRAM


Hairspray

Åh, vilken underbar musikal.
Jag vill se den igen och igen och igen!



Nu ska jag gå och köpa mig en pizza. Hoppas Lidingös pizzor är lika goda som Halmstads ;)
PUSS&KRAM


X2000 till Stockholm

Förtillfället sitter jag på tåget påväg till Stockholm med mamma. I helgen blir det Hairspray-musikalen och shopping, sånt tycker vi om. I morgonkväll blir det förmodligen utgång med tvillingarna Carina och Annelie som var med i Tanzania. Hur kul kommer inte det bli egentligen? Den här helgen kan ju inte bara gå fel.


Min favoritstockholmstjej är i Chicago och roar sig. Ingen Sara denna gången =(

Jag älskar Stockholm =)
PUSS&KRAM


Ibland måste man unna sig.





Nu ska jag ner och köra lite Afro med Anna =)
PUSS&KRAM


Sprutan

Nu har jag också tagit den. Sprutan mot svininfluensa. Ska bli mycket intressant och se om den fungerar. Nu är det 5 ½ timmar sedan jag tog den och jag börjar få riktigt ont i armen. Min stora fasa är ju att jag ska få feber och skit tills i morgon. Jag har varken tid, lust eller råd att vara hemma från jobbet. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag pallra mig dit även om jag har feber. Jag vet ju isåfall vad det beror på.

Nu ska jag sova.
PUSS&KRAM


Tisdag - och jag är ledig :)

Det händer inte så ofta nu för tiden, men i dag så var det så och det är hur skönt som helst. Igår gick jag och Max och la oss vid halv 2, när hände det mig senast en vardag? Han är också ledig idag men skulle till iväg en sväng vid halv 9 och har inte kommit tillbaka än. Åh, det är tråkigt att vara vaken här utan honom.
Jag funderar på om man ska gå ner och äta lite frukost.

Senare idag ska jag träffa Elin. Vi ska fixa våra visum till Kina. Wiihooo. Efter det blir det träning. PUMP PUMP PUMP. Jag har ont i halsen, men jag försöker inbilla mig att träna bort det. Kankse inte det bästa men jag vill att det ska gå. Haha.




PUSS&KRAM


Söndag



Jag vill vara sådär glad igen, så som jag brukar.
Jag känner inte igen mig själv längre, förlåt.
PUSS&KRAM


Om 72 dagar så sitter jag och Elin på ett flygplan till Kina!

OHYES that´s right!

Nu är det bokat. Den 2:e februari flyger jag och Elin till Kina, Peking och stannar där i några dagar för att sedan åka vidare till Hong Kong och sedan ner till Vietnam och Kambodja. Den 16:e mars flyger vi hem från Thailand. Har vi tur hinner vi kanske med något annat trevligt land. Detta kommer bli en superresa. Jag längtar så fruktansvärt mycket. Jag vill åka NU NU!




Världens bästa Elin. Vad hade jag gjort utan dig? Du finns alltid där och ställer alltid upp i alla lägen. Du är verkligen en underbar vän. En sån som dig borde alla ha. Vad hade jag gjort utan dig? Tredje resan ihop nu och denna kommer bli en klass för sig. I LOVE YOU ♥

PUSS&KRAM


Afro

Haha, jag visste hur passet skulle gå. Alltså inge bra! De första 30 minuterna trodde jag att jag skulle avlida. Jag har verkligen ingen kordinationsförmånga, inget gick som jag ville. Jag ville bara där ifrån. Men efter ungefär 45 minuter kom jag på tekniken, 8 taktslag. Haha efter 45 min. Johanna i ett nötskal eller vadå? Och då blev det faktiskt riktigt kul. Även fast jag inte hängde med i början och mest hoppade runt för migsjälv som en liten idiot så var det sjukt jobbigt. Träningsverken börjar smyga sig på.. Jag sa aldrig mer till Anna och var så arg för att jag inte kunde, men jag måste fan ge det en till chans nästa torsdag.
Det borde ju gå bättre då? Nu kan jag ju taktslagen. Hehe ;)


My twin ♥

 

PUSS&KRAM


ANNA, jag hoppas du har förberett min dödsbedd..

Den tjejen har dragit med mig på Afro nu klockan 5 på Nautilus. Hur sjutton ska jag klara av det? I´m not a danstjej you know. Jag skäms redan över hur jag kommer se ut där på golvet. Haha, åh fyfan. Jag vill egentligen inte. Men alla säger att det är så sjuktkul så jag måste nog ge det ett försök. Wish me good luck!



Fan vad har jag gett mig in på? Det här är inte jag!!!

PUSS&KRAM


Världens bästa tjejer!

Ååhhhhh...

Jag fick precis ett samtal från världens bästa tjejer i Norge. De skulle ut och partaja. Vad jag önskar att jag var med er. Ni är mina bästa och fan vad jag saknar er!





I love you!

PUSS&KRAM


Sporttema

Idag är det studentfest och innan ikväll körde jag iväg ett gäng snygga tjejer!





PUSS&KRAM


Workout

Nu ska jag åka ner till Nautilus och köra lite pump!



Tråkigt nog håller jag på att bli lite förkyld. Det har jag varken tid, råd eller ork med!
PUSS&KRAM


Vattengympa

Idag kunde mamma inte ha sin vattengympa, vilket betydde att jag fick hålla i två pass i rad. Det är väl inget tänkte jag och trallade iväg. Efter första passet var jag helt slut. Jag skulle nog inte ha tagit ut mig så redan då. När andra passet var igång var mina ben helt döda och jag hade inte mycket energi kvar. Men jag lyckades ta mig igenom båda passen med helt klart godkänt betyg, men fytusan vad jobbigt det var. Good work Johanna!


Jag älskar att hålla i vattengympa. Det är så sjukt kul :)

PUSS&KRAM


Fredag Lördag Söndag

I fredags var det utgång som gällde. Det började med några glas vin hemma på mitt rum med Anna och Lina. Vidare ner till The Coner, efter det Tre Hjärtan och back to Coner. En riktigt trevlig kväll med mycket dans.

                        





I lördags var det dags att stiga upp redan vid halv 6 för att åka och jobba klockan 6. Snabbt och smidigt gick det nere på biblioteket och 035. Efter några timmars jobb åkte jag hem och sov med min älskling. Halv 4 var det dags för jobb på Sömntutan. Senare efter många om och men så bestämde jag mig för att det skulle få bli ännu en utgång. Jag och Elin åkte hem på förfest hos hennes kompis Petra. Där träffa vi en massa trevligt folk bla. Sara och Maggan. Vid 12 tiden gick vi in till stan och Tre Hjärtan. Lite senare gick jag hem till min kusin vitamin och därefter vidare till B&B där jag avslutade kvällen. Vis 3 tiden traskade jag hem i min ensamhet. Det kändes riktigt konstigt att gå hem utan min Max efter en utekväll.







I söndags var en riktig slappedag eller fram tills jag fick myror i brallorna vid 3 tiden och åkte ner till gymet och tränade en stund. Det gick faktiskt rätt segt, men jag är stolt över migsjälv för att jag åkte ner efter att ha varit ute. Vid 6 tiden åkte jag med Max och hans familj till Wild West och käkade. Mums! Efteråt åkte vi hem till honom och kollade på film, mös och sov. Han är världens finaste!

PUSS&KRAM


Eros Ramazzotti

Idag har min favorit spelat på Globen i Stockholm och jag är så ledsen för att jag inte var där och såg honom. Jag hade kunnat göra nästintill vad som helst för att få se honom.




PUSS&KRAM


Svart, läder och nitar!

Idag har varit en bra dag. Efter en skön sömn gick jag upp och gjorde mig i ordning för att åka till stan med min syster för att kolla balklänningar, men blev inte så mycket på den fronten. Hon provade en klänning som var världsfin. Jag har spanat på den i skyltfönstret varje dag till och från jobbet. Hon såg ut som en riktig prinsessa i den, men vi får se vad det blir för någon när det väl gäller Denna var nog lite för dyr trots allt.
Efter stan var det egentligen meningen att vi skulle åka till Falkenberg för att kolla balklänningar men vi bestämde oss för att vänta några veckor. Istället tog vi med oss mamma till Ge-kås och shoppade lite smått nödvändliga saker, som trosor, strumper, hårnålar ja ni vet.. Sånt som man alltid köper där. SUPER!
Kvällen har jag spenderat hos Elins pojkvän med Elin, Sara och Elise för att planera lite resemål. Vi får se hur det blir nu. Nästa vecka ska det iallfall bokas och det ser jag verkligen fram emot. I slutet av januari bär det av =)





PUSS&KRAM


Förlåt plånboken men jag var tvungen!

Säg hej till min nya kärlek!






Stor, svart och silvrig!
PUSS&KRAM


Polis polis potatisgris!

Det smyger runt poliser i buskarna här hemma. En kom precis in till oss efter att ha skrämt upp syrrans pojkvän. Fasiken vad spännande. Jag tror jag måste spana lite i fönstret...



PUSS&KRAM


2009-11-11

I morse när jag vaknade var det sista jag ville att åka till jobbet, men jag gjorde det. Trött som tusan kom jag konstigt nog pigg till jobbet. Efter en lugn dag där så åkte jag hem en kort stund innan jag åkte och hämtade Max på skolan. När vi kommit hem till honom lade vi oss i sängen och kollade film tills båda somnade. Den galenpannan väckte mig genom att spela en riktigt dålig, skrikande låt på maxvolym. Underbart att vakna till något sådant. När jag kom hem vid halv 6 tiden hade jag bestämt mig för att inte träna, avbokat pass och allt, men så kom Malin och sa att hon skulle till gymet, då kunde jag ju bara inte låta bli. Riktigt skönt var det iallfall och jag ångrar absolut inte att jag åkte ner. Efter träningen åkte vi till Maxi. Jag köpte naturgodis och Malin köpte spanish corns. Det ordet har hon hakat upp sig fullständligt på nu och det går på repeat i hennes mun.
Nu har jag precis varit och hämtat Maxs externa så jag kan kolla på en massa film. Ikväll ska jag vara vaken länge hade jag tänkt för i morgon är jag ledig. Wiihooo. Då ska jag och syster åka till Falkenberg och kolla balklänningar till henne. Det ska bli superkul. Innan det blir det nog en runda på stan med. På kvällen blir det resesnack och annat kulprat med Elin, Sara och Elise :) Vilken bra dag det kommer bli!


Äckligt snygga, och jag vill ha dem!
vivistyle.se

Nu har jag ont i magen av allt naturgodis så ska krypa ner i sängen och kolla film. Myspys!
I morgon får jag sova hur länge jag vill :D
PUSS&KRAM 


PEPPEN!

Finns det något bättre än att svettas äckligt mycket när man tränar?
Jag är riktigt taggad när det gäller träningen nuförtiden och jag hoppas verkligen att det sitter i riktigt länge nu. Ikväll har jag stått på kanten och tränat mina tanter i vattnet och svettas som en gnu. Nu är jag helt slut och längtar redan tills träningen i morgon. Som det ser ut nu så har jag fått med mig Max syster Emma till träningen. Gott mos!



PUSS&KRAM


En helg i november

Efter jobbet och träningen fredags så åkte jag hemma till Elise och kollade på Idol och tog igen snacket efter att inte ha setts på ungefär 9 månader. En riktigt mysig kväll. Vid 12 tiden åkte jag hem och sov, riktigt länge in på lördagen. Jag vaknade kvart i 1 av panik. Hur ofta sover jag så länge liksom? Halv 2 hämtade jag mormor och då åkte vi ut till Mjellby konstgård och gick på Halmstadgruppens konstutsällning, som faktiskt var ritkigt intressant. Därefter fikade vi och sen åkte vi och handlade. När jag släppt av henne hemma så åkte jag hem till Max. Det var mysigt fram tills jag fick en ensamhetspanikattack som var förfärlig. Max skulle på fest och vad skulle jag göra? Ingenting! Jag hade verkligen inget att göra. I säkert 2 timmar låg jag och grät och tyckte så fruktansvärt synd om migsjälv. Stackars Max! Men när jag hade fått gråta ur mig så tog jag mig i kragen och åkte och hyrde film med min kära syter. Vi lade oss i mamma och pappas säng med godis, läsk, cheez ballz och kollade på filmen en stund, fram tills båda somnade. Vid halv 3 åkte jag och hämtade min fulla, underbara pojkvän och sen åkte vi hem och sov. Hela söndagen låg vi i sängen och tog det riiiktigt lugnt fram tills 4 när jag fick ett ryck och åkte och tränade. Det gick sjukt bra, höjde mig på de flesta maskinerna. Vid 6 åkte familjen och mormor till Wild West med kusinerna och käkade en riktigt fet middag. Jag åt stone grill ryggbiff, dollarchips, beasås, vitlökssås och majs. Till det helgens första och sista öl som satt riktigt fint i magen. Till efterrätt blev det tobleronefondue med frukt. Denna måltiden var nog tusan det godaste jag ätit. Mumsfillibabba! Efteråt kom Max till mig så somnade vi till en film. Eller rättaresagt jag somnade, som alltid mendans han låg vaken och kollade. Vilken tråkig flickvän jag är!


Tack för att du finns. Jag älskar dig ♥

 

PUSS&KRAM


FRIDAY I´M IN LOVE



PUSS&KRAM


RESA RESA RESA

När Elin kom hit satt vi oss på en gång och kollade i kartboken och började diskutera turen. Vi ringde några pushande samtal till Sara och Elise. Jag hoppas verkligen de förljer med! Det bästa är att det inte är långt kvar tills vi åker :) Efter en stund åkte vi ner till stan och kollade med resebolagen om lite olika alternativ, vissa lät riktigt bra. När vi varit på varje resebyrå i Halmstad så åkte vi och handlade lite på Maxi.
När Elin släppt av mig hemma så lagade jag mat. Nudelwook med grönsaker. Smaskigt. Vid halv 5 åkte jag och hämtade Max i skolan, då va han så snäll så han följde med mig och pantade mina/ jobbets 2 sopsäckar med burkar. Sen var det snabba ryck ner till Nautilus och träna ett hårt Powerpass. Riktigt skönt, men nu är jag helt slut i kroppen. När jag kom hem gick jag och duschade, klädde på mig myskläder, värmde lite mat och bunkrade fast mig vid soffan och kollade på Mammas pojkar och Inlåst. En riktigt skön kväll faktiskt!


Paris 07. Snart är vi iväg igen :)

Nu ska jag sova. I morgon blir det jobb, träning och myskväll med Elise :)
PUSS&KRAM


091105

Idag är jag ledig och det är underbart. Halv 9 tog vi bussen från Max för han skulle till skolan. När jag kom hem gjorde jag mig några goda mackor, la mig i sängen och kollade på en film, 100 tjejer. Jag somnade om en lite stund och vaknade av att mobilen ringde. Det vara Sara, min lilla höna pöna. Fasiken vad glad hon gjorde mig. Snart kommer Elin hit. Vi ska smida lite planer. Jag hoppas verkligen allt går som vi tänkt, det hade varit super!



Turkiet 07. Jävlar vilken resa, Vi hoppas på fler va? ;)


Haha, jag sitter med datorn på toan. Jag tror jag måste gå här ifrån nu för Elin kommer när som :)
PUSS&KRAM


Pain in the ass!

- That´s me!

Fråga bara min pojkvän.

Tjejer kom hem! Inte nog med att ni har åkt. I fredags kom Ellan hem från Gran Canaria och gjorde mig överlycklig, men bara för några dagar. I morgon flyttar hon till också till Norge. Fan också!

Idag har vi iallfall haft en mysdag med fika på Robbas och Bio. Vi såg Flickan som lekte med elden. Den var riktigt bra om ni frågar mig. Jag längtar tills den nya filmer kommer på bio nu i november!



PUSS&KRAM


091103


 



PUSS&KRAM


Söndag - 1 november FULLMÅNE

- jag kommer inte kunna sova i natt!

Förut hatade jag alltid söndagar, men den senaste tiden har jag tyckt att de varit riktigt mysiga, fram tills nu idag när jag ska gå och lägga mig. I morse vaknade upp med världens bästa pojkvän och senare åkte jag hem till Lisa och chillade i hennes soffa för att sedan ta ett hemskt frarväl av mina bästa vänner. Hanna, Lisa, Matilda, Susanna flyttar till Norge i morgon och ska vara borta till slutet av Maj. Jag har inte fattat inte det än, men om några dagar kommer jag få sån sjuk panik. Hur fasiken ska jag klara mig? 7 månader utan mina tjejer! Självklart hade jag kunnat förja med men jag hatar vintern och snön, jag har mitt jobb som jag faktiskt trivs riktigt bra på och min Max här hemma. Jag kommer missa en sjukt massa galna saker de kommer vara med om och ångra hundra gånger om att jag inte flyttade med men det kastet får jag ta. Jag ska iallafall hälsa på, för första gången kommer jag kan få ett riktigt sjukt bra nyår. Jag brukar tycka att det är så fruktansvärt överskattat men i år så jävlar. Den ska firas i Geilo med mina favoriter. Hoppas tiden går fort så jag snart kan få vara med er igen!Tryggheten av att ha er här hemma är det bästa som finns. Jag kommer känna mig riktigt ensam utan er och då ska vi inte tala om saknaden!

Igår var jag, Hanna, Lisa, Matilda, Anna och Amanda och käkade på Gastons. Efter det tog vi en öl på Bulls, därefter hem till Lisa och förfestade. När det var dags att åka in till stan tog vi först en partyrunda i kanske den bästa partybilen någonsin. En riktigt lyckad sista kväll på länge med mina bästa!




Jag älskar er!
PUSS&KRAM






RSS 2.0