PUSS

Äntligen är mina tjejer hemma från Karlskrona och det är jävligt gött. Imogon ska jag förhoppningsvis få gosa med dem! Jag kan inte somna eftersom jag har sovit hela dagen, men jag får väl skylla mig själv. Äcklig som ett svin är jag med, har inte orkat duscha.
Äh, jag ska ju ändå bara jobba imorgon så vad spelar det för roll! 
Är det fullmåne idag med? Isåfall spyr jag! Orkar inte kolla ut heller. Nä, nu ska jag ta och läsa min bok som jag påbörjade på Kreta, Levande Begravd av Peter James.
Den är sjukt spännande!



PUSS&KRAM

Eu-valet

Idag har jag som sagt jobbat på valet och jag har räknat röster så det strutar ur öronen. Jag kommer drömma mardrömmar. Så sjukt tråkigt har det varit och klockan är mycket med. Nu har jag lite smått panik, för jag ska upp om 5 timmar. Okej, måste sova! I morgon är det jobb på biblioteket och jag längtar faktiskt. Där trivs jag som fisken i vattnet!

Natti natt!
PUSS&KRAM

one year

Tänk att det har gått ett helt år sen jag slutade skolan och tog studenten. Det är helt sjukt att tiden går så fort. Vad har jag gjort under detta år egentligen? Jag saknar min klass så sjukt mycket. Vad gör alla nu? Jag vill gå i slutet av trean igen, när allt var så sjukt kul och livet var så jävlans enkelt och bra!

Min saknade Tanja ♥



PUSS&KRAM

Kreta

Somsagt förra torsdagen bestämde jag mig för att följa med Hanna och Isabelle till Kreta en vecka, och några timmar senare efter att mina gulliga jobbarkompisar pushat mig till att åka var jag iväg =)
















Tack för en mysig och spontan semester.
I love you!
PUSS&KRAM

7 juni

Tjabba!
Undra hur många gånger jag har skrivit att jag ska ta tag i det här med bloggen den senaste tiden. Men nu ska jag verkligen försöka. Idag jobbar jag på valet. Började 8 i morse, har en paus i några timmar nu och börjar sen 4 igen, så får väl passa på att uppdatera lite om vad som händer i mitt liv. Sen sist jag skrev har jag gjort en del. Jag och Lisa har varit på Ge-Kås och shoppat, jag har satg upp mig från restaurangen och jag har varit på Kreta med Hanna och Lisa. I fredags var jag, Isabelle, Susanna och Anna hemma hos Isabelle och lagade mat, drack vin och hade det sjukt trevligt. Detta ska göras om massa i sommar. Framåt 12 tiden åkte vi in till stan och dansade.
Igår var jag sjukt seg och gjorde inte många knop. Jag och min fina hade en sjukt mysig dag och kväll ihop så underligt nog blev det ingen utgång för mig på nationaldagen. Mysdagar kan också behövas ibland!

Lite bilder från fredagen!







PUSS&KRAM

Undra var jag har hållt hus!?

Nämligen på Kreta och kom hem igår. Förra torsdagen bestämde jag mig för att följa med Hanna och Issa till Kreta. Ett riktigt bra inpulsköp med massa sol och bad =)

PUSS&KRAM

RSS 2.0