Full fart.

Idag har jag haft full fart i benen känns det som. Jag jobbade på Biblioteket och Dragonens förskola från 6 - 14.30. Idag var en riktigt seg dag och min säng var så himla skön när jag skulle upp i morse, men sånt är livet. När jag kom hem från jobbet åkte jag, mamma och pappa till Ge-Kås och shoppade lite. Fick med mig lite smått hem och det är aldrig fel.

Ikväll har jag varit på bio och sett filmen Valkyria. Men fråga mig inte om den var bra för jag somnade efter 10 minuter och sen sov jag hela filmen. Skönt. Onödiga pengar? Ja, fast jag slapp betala själv :P Det blev något fel med bokningen också *host* så vi fick sitta längst fram i kanten och på en extra stol jämte istället för längst upp i sofforna. Retligt, men ibland blir det fel så är det bara. Men jag måste se om den, för den verkar faktiskt riktigt bra =)


I morgon ska jag till Göteborg och shoppa, wiihooo =)
PUSS&KRAM


Big M:s flytt!

Igår hjälpte jag Matilda att flytta lite lådor till hennes lägenhet. Fyfan vilken lägenhet alltså, riktigt fin. Där ska vi nog kunna trivas, eller hur brudar ;)

Välkommen hem till Matilda!

Köket

Öppen yta/ vardagsrum

Sovrummet

Sisten men inte minst, toaletten!


Visst är den fin? =)
PUSS&KRAM

Myskväll.

Ibland kan man verkligen njuta av sån här kvällsmat.


Vår grönt te. Vattenmelon och tranbärs proviva. Passionsfrukt.
Mackor med Gi-bröd och fruktbröd. Fälder/vanilj yoggi med nötter och aprikoser.

Enkelt och gott.
PUSS&KRAM


Hanna har varit hemma i helgen och i lördags var det party...

Skönt att det var vi fem igen även om det bara var över en helg!
Hanna kom hem oftare :P







Våran söndag bestod mest av skratt och trams!
Gud, vad jag älskar er!
PUSS&KRAM

Då var det måndag igen!

Här sitter jag helt klarvaken (OBS! Kolla klockan!) och försöker blogga. Det går inte att lägga upp bilder så får försöka med det i morgon i stället. Det är en jäkla tur att jag är ledig från biblioteket i morgon, annars hadet det varit uppstigning om 2,5 timmar. Istället ska jag städa på 2 dagis, så börjar inte förrens 12.10. Skönr att sova ut lite. För en gångs skull har jag varit med på ett nattrunda med Matilda och Lisa, var ett tag sen jag orkade med deras tider men idag gick det fint. Blev lite Max och sånt gott. Nu är lönen äntligen kommen och det är så sjukt skönt så i morgon blir det lite shopping på maxi för min viktnedgång. Haha. I helgen blir det kanske ge-kås med mamma eller Göteborg med Malin. Hoppas det blir något kul iallfall för jag har faktiskt inte tänkt att gå ut. På lördag kväll ska jag hem till Elise som fyllt år och som snart flyttar till USA för att jobba som Au Pair. Så kul du kommer ha gumman. Ska bli kul att träffa dig innan du åker =)

Nu funkade bilderna.
Från i fredags när vi förfestade hemma hos Matilda med hennes pappa och hans kompis. Hanna kom hem från Norge och kom förbi för att säga hej =)













PUSS&KRAM

Vardagssysslor!

Den dagliga sysslan!

Shopping som man kan tycka sisådär om, men den följde med hem :P

Promenader med Lisa och Molly =)



Jag har börjat göra lite smycken av fina berlocker =)


Nu, FEST!
PUSS&KRAM

Bob Dylan

Bob Dylan kommer till Malmö i mars och jag hade så gärna velat se honom!



Det får kanske bli så? =)
PUSS&KRAM

Nämen det var ett tag sen...

Ja, nu var det dags igen och börja blogga igen. Jag har inte haft någon ork denna veckan. Retligt tycker jag själv. Nu när jag äntligen tänkte göra det är min kamera borta men snart kommer den hit. Hanna den busen kommer hem ikväll. Egentligen skulle hon ha kommit i eftermiddags men hon missade tåget =( Jag saknar henne så sjukt mycket och det ska bli grymt kul att få träffa henne i morgon och då är det party =) en annan sak som är partyär ikväll. Jag är så sjukt festsugen, men förtillfället är jag tyvärr trött, ska nog sova en halvtimme. Har ju varit uppe sen 5 så inte så konsigt.

I veckan har jag inte gjort mycket. Jag har jobbat för fullt på biblioteket, jag och lisa har gått långpromenader vid havet och så har jag shoppat en del. Mycket mer har jag inte gjort, men lite bilder kommer sen när kameran kommer tillbaka till mig =)

PUSS&KRAM

Sängdags!

Egentligen borde jag legat nerbäddad i sängen för någon timme sen, men så blev det inte. Men nu jäklar hoppar jag ner i den. Trött som f*n! Det är lite ensamt och kallt på mitt rum nuförtiden, men det får gå. I morgon är det jobb som gäller. Fy, det ser jag inte fram emot. Ne, plats i säng Johanna!

Natti natti!
PUSS&KRAM

Lördagens Party!

Igår var det party på mitt rum. Jag, Lisa, Amanda, Fiffe och Elias satt och drack och lekte lite lekar. Sjukt kul hade vi i alla fall. Kul att Fiffelow och Elias va med. Det händer ju inte så ofta att "de gamla brudjävlarna" är med längre :P

Förberedelser

Redo

Lisa gjorde det lite fint med vin och druvor.

Floooodey

Shake it

Vi hade det mysigt i min lilla vrå

Big E och Big M

Fiffes tjejer!

Fiffe på G


Ååh, vad jag tycker om er!
PUSS&KRAM


Benjamin Button

Ikväll har jag, Lisa och Amanda varit på bio. Benjamin Button. Gud vilken fin film. Helt otrolig berättelse.
Ni som inte har sett den gå och se den!



Brad Pitt är ruskigt snygg, ett plus i kanten ;)
PUSS&KRAM

Straffet för att man bor hemma...

Idag håller jag på att fullfölja mitt straff för att jag bor hemma. Städa huset! Så jävla tjatigt, men hellre de än att betala en massa tråkiga pengar. Det går inte snabbt fram men efter alla timmar och minutrar så är jag snart klar. Har bara övervåningen kvar och då behöver jag inte städa mitt och Malins rum. Gött.

Dags att fortsätta!
PUSS&KRAM

Disappointed

Idag har du verkligen visat vem du är och jag är riktigt besviken på dig.
Jag har inte så mycket mer att säga...

Over and out!

Fortfarande sjuk!

Nu sitter jag i soffan med mitt chaite och har precis fått i mig lite frukost. Ja, som det ser ut så är jag fortfarande sjuk. Om en liten stund hade jag tänkt att gå ut en sväng med Molly. Luft behlöver man ju trots allt. Jag ska faktiskt vara hemma i morgon med och sen på måndag börjar jag på biblioteket. Hoppas att jag är frisk i helgen för jag vill göra något kul.

Ikväll ska jag, mamma och pappa kolla på bilderna från Thailand och äta "flygande jakob". Det ska bli mys!
PUSS&KRAM

Fika på Morfars 12/1

I måndags var jag, Lisa och Amanda på Morfars och fikade. Det blev lite te eftersom vi alla kör GI-metoden. Vi spelade lite spel och hade det trevligt. Nu när jag har varit sjuk har jag faktiskt struntat i GI-metoden. Kankse inte det bästa men det är inte mycket mat jag har fått i mig, men jag är glad för det lilla. Känns som jag behöver lite "riktig" mat trots allt. GI-metoden är kanske inget för mig? Har börjat fundera lite om det har med mina kräkattacker att göra, för de känns inte som någon riktigt magsjuka... Men får se hur det slutar. Jag vet ju att jag går ner i vikt även om jag äter kolhydrater och tränar som jag vill och ska börja göra. Jag har ju kommit igång med det nu, men så kom de här anfallen. Så får se hur det hela slutar!

 

Bilder från Morfars:

 

PUSS&KRAM


Sjuk

Jaha då var man sjuk igen. Fick gå hem från jobbet vid halv 10 tiden av att jag spydde. När jag kom hem somnade jag pladask och sov till halv 4. Lite senare hyrde jag och mamma hyrde 5 filmer svenska filmer. Idag har vi sett 2 av dem och dem var riktigt bra. Nu ska jag gå och lägga mig om hopp att vara frisk i morgon!

 

God natt!

PUSS&KRAM


120109

Då var det ny vecka igen med nya tag. Idag har jag jobbat på Bas. Under dagen var jag en sväng hos sjukgymnasten. Hon masserade och slet lite så nu känns ryggen lite bättre. Idag har även min chef skickat iväg en remiss till kommunhälsan så det får blir lite träning och kontroller av ryggen där framöver. I värsta fall får hon skicka mig till något ryggspeciallistinstitut i Växsjö, men får hoppas att jag inte behöver gå så långt. Glömde ringa doktorn idag så det får jag minsann inte glömma i morgon. Det var min rygginformation för idag. Haha.

När jag kom hem somnade jag pladask på soffan så antagligen kommer jag inte kunna somna ikväll. Nu väntar jag på att Amanda och Lisa ska handla klart för sen ska vi ner till stan och fika (eller var det bio?) För trött när Amanda ringde! Jaja, ska bli kul och träffa djuren, de va några dagar sen nu ju!

PUSS&KRAM


7 månader

Idag är det 7 månader sen min älskade Ebba gick bort.
Jag kan inte sluta räka tiden för jag saknar henne var dag som går!



Jag vet att du har det bra min älskade ängel ♥

I have a reson to cry...
PUSS&KRAM

Fullmåne

Idag är det fullmåne och tyvärr är jag en sån person som påverkas av det. Jag hade faktiskt tänk att gå och lägga mig nu men vi får la se när jag somnar sen. Jag hatar när det är fullmåne och denna natten behöver jag verkligen sova ut. 

 

Imorgon väntar jobb och sjukgymnasten!

PUSS&KRAM


Tacka f*n för musik!

Idag mår jag mycket bättre. Det gick faktiskt redan över igår kväll. Jag fick väl en släng av vinterkräksjukan eller nåt. Skönt att det inte var något långvarigt iallfall. Idag har jag faktiskt varit och tränat på gymmet en sväng med systeryster.

 

Jag har fixat nerladdningsprogram på min dator. Det var fan och med på tiden säger jag. Äntligen kan jag ladda ner all musik som jag vill ha. Nu kan jag inte riktigt sluta ladda ner, har blivit lite beroende av det. Jag har även laddat ner säsong 5 av DHW och Grey´s. Så nu blir det till att titta när jag ska sova. Skönt med lite nya avsnitt.

 

Förtillfället sitter jag och lyssnar på Jennifer Hudson. En ny favorit kanske?

Hon är helt underbar!

 

 

Nu ska jag städa rummet. Ovanligt va?

PUSS&KRAM


Maginfluensa?

Idag vaknade jag vid 12 tiden. Skönt, jag låg verkligen efter med sömnen. Efter ett tag kände jag mig helt svimfärdig och illamående och sen dess har jag spytt i mängder. Så sjukt jobbigt och jag har mått riktigt dåligt. Nu börjar det ordna upp sig lite, men trots allt orkar jag inte göra något ikväll. Så det blir att stana hemma med körslaget. Jag som skulle gå ut och träffa folk ikväll. Aja, får vänta tills nästa helg. Pappa är har också blivit sjuk här hemma. Kan det vara maginfluensan som spökar? Det hoppas jag inte, men räckte det inte med progblem för mig? Retligt!

Nu blir det soffan igen!
PUSS&KRAM

En lugn fredagskväll.

Nu är det dags för sängen för mig del.
Igår efter jobbet var jag, Lisa och Matilda på Skånskan och fikade lite. Sen åkte vi hem till mig och chillade lite. Vid sju tiden åkte jag och syster yster ner till Nautilus och gymmade, riktigt skönt fram tills ryggen smällde, så nu är ryggskottet tillbaka. I hate it, det gör så sjukt ont. Klockan 6 i morse var det jobb igen på Bas. Jag passade på att ringa min sjukgymnast och tack o lov så hade hon en tid till mig på måndag. Då ska jag även ringa och boka tid hos min doktor på Hertig Kunt Kliniken så jag kan göra en riktigt utredning med röntgen och sånt (det är verkligen på tiden nu). Min chef är verkligen hur snäll som helst, så hon fixade så att Maria jobbar med mig några timmar nästa vecka så jag slipper göra allt själv med min rygg.
Idag efter jobbet var jag en sväng på stan med Calle och shoppade upp lite prestentkort. Efter staden åkte vi hem och åt kycklingvingar med gurk- och morrotsstavar med vitlökssås. Gott.
Ikväll skulle tjejerna ut men pga ryggen, Gi-metoden, pengarbrist och trötthet orkade jag inte följar med. Inte ens till Lisen som skulle ha lite förfest. Istället satt jag hemma med mormor och Malin och kollade på Let´s Dance och spelade Alfapet. Mysigt det med. I morgon om min rygg tillåter så blir det utgång (förmodligen nykter).


Chinos och Kofta från Gina.

Chinos från Gina, Skjorta från Indiska.


Just det, beställde lite saker från Ellos innan. Tyvärr ser jag nu att färgen på skorna inte är lika fin på bilden på deras hemsida som i katalogen, men får la hoppas på det bästa =) Kankse lite onödigt med ett par till fransskor (har redan 2 par). Men dessa var så fina.
Nya gladiatorsandaler kan ju behövas till sommaren =) 
Skor kan man ju aldrig få för mycket av, eller hur? ;)



Nu blir det sängen och i morgon ska jag sova riktigt länge =)
PUSS&KRAM

En helt okej dag.

Har inte uppdaterat på ett tag på grund av mina sorgsna dagar jag har haft, men nu börjar det ordna upp sig lite. Idag började jag jobba på Biblioteket kl. 6.00 i morse. Gud vad halt det haft varit ute idag, helt sjukt. Iallafall, på Biblioteket  gick det bra, men jäklar vad stort det är. Jag hade aldrig hittat där själv asså. I morgon ska jag tillbaka till Brandstationen, vilket ska bli skönt. Jag börjar faktiskt känna mig lite hemma där nu. Men det är aldrig kul att behöva ställa klockan på 04.45 för att man ska upp och jobba.
I måndags började jag med Gi-metoden. Det går riktigt bra faktiskt. Riktigt god mat får man äta med. Igår stod jag hela kvällen och lagade mat kvällsmat, frukost och lunch, till både igårkväll och idag då. Jag har fortfarande lite svårt för att förstå de där rackarns tabellerna. Hjälp, Amanda?!

Idag efter jobbet tog jag mig en liten sovpaus och när jag vaknade ställde jag mig och lagade mat igen. Vid halv på var jag på vattengympa på Nautilus. Så kul det var, riktigt bra instruktör. Efter vattengympan åkte jag och hämtade mormor, sen åkte vi hit och spelade spel. Mysigt.


Nä nu ska jag försöka sova för i morgon är det jobb som gäller!
PUSS&KRAM

Varför?

Det enda jag hade velat nu är att bli den jag var. Att kunna vara glad igen. Vad har min glädje tagit vägen? Jag var ju alltid glad förut. All lust har försvunnit. Jag har ingen ork längre. Jag är bara tråkig. Hur länge ska det vara så här? Varför ska det vara så här? Jag orkar inte. Sen jag kom hem har det bara funnits massa måsten. Måsten som måste göras. Jag hatar måsten. Men tyvärr är livet så. Allt var mycket enklare förut.
Idag hade jag velat vara liten igen.


PUSS&KRAM


Ensamt.

PUSS&KRAM

There is life even after a broken heart...

Here I stand, all alone
Trying to fight the pain from a broken heart
Why she left me? I don't know
It really doesn't matter anymore
I thought our love could last forever
But here I stand lost and all alone

Start a new day, but not alone
I'm gonna break away from this broken heart
I'll meet a woman. I'm gonna take her home
Where I'll pick all the pieces and start all over again
I know that life will be much better
I know the sun will shine again

Yeah, baby I know

There is life even after a broken heart, broken heart
You can fight the pain from a broken heart broken heart

I will always love you...
PUSS&KRAM

God natt världen

Whatever you want from me...

PUSS&KRAM

Malmö

Igår hade jag, Lisa och Amanda en riktig myskväll. Det var ganska länge sen kändes det som. Vi hyrde 3 filmer, köpte godis, chips och dipp. Gotte. Först kollade vi på filmen Awake med bla. Jessica Alba. Den var riktigt bra. Efter den satte vi på Over her dead body, fy vad dålig den var, jag somnade till och med. När de åkt hem kunde jag verkligen inte somna så jag kollade på 3 One tree hill avsnitt. Fy fään vad bra det är. Är inne på säsong 6 nu. Gah, kan inte sluta titta.

I morse gick jag upp tidigt och jobbade. Vid 12 tiden åkte jag, mamma och pappa till Malmö för att hämta Malin, som kommit hem från skidsemestern med mina kusiner. Innan vi hämtade upp henne åt vi på Pizza Hut (min favorit) och så gick vi en runda på stan. Jag säger bara tacka fan för Monki och deras rea. Så kul och så billig. Köpte två tjocktröjor och två t-shirts. Jag gick även inom Bokia och köpte "GI i praktiken" en bok av Ola Lauritzson. Så i morgon ska jag åka och handla vad som behövs och på måndag börjar jag med GI. Ska bli skönt och komma igång.

Jag på Pizza Hut

PappiMammi

Maaat

Vill ha kiss och bajs från Designtorget!

Shopping





Tro det eller ej men jag har faktiskt saknat henne!




Nu ska jag städa mitt rum som ser ut som kriget!
PUSS&KRAM

Mina nyårslöften!

♥ Jobba på som en galning + skaffa ett till jobb!
♥ Träna som jag gjorde i våras, alltså mycket!
♥ Börja med Gi-metoden och äta nyttigt
♥ Gå ner de kilon jag gått upp till sommaren
♥ Volontärarbetat i Tanzania på barnhem
♥ Börja spara till Australien
♥ Skaffa lägenhet? Kanske inte så längligt med mina drömmar, men jag vill!

Nu ska allt bara genomföras!
PUSS&KRAM

Det gångna året...

Jag får väl ta och göra som de flesta gjort i sina bloggar. "En resumé" av året. Haha. Ganska kul ändå =)

Januari
-
Jag festade
- Jag umgicks med mina vänner
- Jobbade, skolan och hade en allmänt tråkig månad.

Februari
- Jag och Elias gjorde slut
- Jag var i underbara New York med pappa och Malin

Mars
-
Jag var i Stockholm hos min kompis Sara och såg James Blunt på Hovet
- Jag festade massa
- Och började ta träningen på allvar
- Jag fick en ny pojkvän Eros Ramazzotti

April
- Festa, festa, festa för att glömma
- Jag belv ett hälsofreak
- Tränade som en galning
- Jag började jobba på Officersmässen

Maj
- Modevisning på Sture
- Bombhot i Synagogan i Malmö
- Jag besökte Mölle ett x antal gånger
- Mormor fyllde 80 år
- Weekend i Tyskland med mormor och kusinerna
- Camp Sannarp
- Jag fick ett vikareat på Arbetslivsförvaltningen under sommaren

Juni
- Balen
- Studenten
- Hultsfred
- Ebba dog, många tårar föll ♥
- Vi köpte Mollybus ♥

Juli
- Festade loss i Båstad på Tennisveckan
- Jag träffade Postkillen
- Jag färgade håret brunt
- Festade kanske lite för mycket för att jobba så hårt

Augusti
- Jag var på Miss Li och Lars Winnerbäck på Brottet
- Jag var på Malmöfestivalen med mina kusiner och såg Miss Li
- Jag hade min första lediga dag på 9 veckor
- Jag och Calle blev tillsammans

September
- Jag, Hanna, Amanda & Lisa var i Norge, Sandefjod och kollade boende (sket sig)
- Jag och Isabelle var i Italien
- Jag fyllde 19 år
- Jag hade en fest som jag tyckte var riktigt lyckad
- Vi hade lite smått reuinon med klassen på B&B

Oktober
- Tanja baby fyllde 18 år (efterlängtat)
-  Jag och Lisa bestämde oss för Thailand
- Calle och jag var i Helsingör
- Jag hade en nostalgidag i Mellbysrand för mig själv
- Lisa fyllde 20 år
- Vi hade mamma - dotter fest
- Jag och Lisa åkte till Thailand

November
- Jag och Lisa befann oss i Thailand med Alex och Ossian. OFÖRGLÖMLIGT!
- Vi var en sväng i Malaysia
- Hanna och Isabelle flyttade till Norge =(

December
- 14 dagar i Thailand
- Kom hem till kalla Sverige
- Jag fick fast anställning på Städ
- Jag hade otur och fick ryggskott
- Julfirande med familjen och släkten
- Elin hade sin första karatefylla (värt att nämna) ;P
- Jag köpte nytt träningskort på Nautilus
- Jag har jobbat en massa
- Nyår!



Så här har mitt år sett ut i storsätt och med massa skola, jobb och festande. Många trårar föll 2008, men väldigt mycket lycka finns med mig. Tack för detta året och jag hoppas på ett lika lyckad 2009!
PUSS&KRAM


Nyår!

Gott nytt åt allesamman!
Hoppas det nya året börjat bra och att ni hade en kul natt!

Jag började min kväll ganska tidigt med brudarna hemma hos Amanda. Vi gjorde riktigt god plankstek och drack champange. Efter maten sjöng vi Sing Star. Hanna du saknades verkligen igår!
















Sen åkte jag hem till Matilda och träffade folket där =)



Vid 12 slaget var jag med Calle och hans kompisar vid Nissan och kollade på fyverkerierna.

Hoppas ni får ett bra 2009!
PUSS&KRAM

RSS 2.0