Varför?

Det enda jag hade velat nu är att bli den jag var. Att kunna vara glad igen. Vad har min glädje tagit vägen? Jag var ju alltid glad förut. All lust har försvunnit. Jag har ingen ork längre. Jag är bara tråkig. Hur länge ska det vara så här? Varför ska det vara så här? Jag orkar inte. Sen jag kom hem har det bara funnits massa måsten. Måsten som måste göras. Jag hatar måsten. Men tyvärr är livet så. Allt var mycket enklare förut.
Idag hade jag velat vara liten igen.


PUSS&KRAM


Kommentarer
Postat av: Anna Eklund

tro mig, det önskar jag med ganska ofta =/ jag tänker på dig Johanna.. Jag kommer hem i början av februari, kan vi inte hitta på något då? Fika, fest, film, vadsomhelst? =)

2009-01-05 @ 22:12:08
URL: http://brinkengirls.blogg.se/
Postat av: Sara

Vad händer gumman:( blir ledsen av att veta att du inte mår bra:(

2009-01-07 @ 15:55:22
URL: http://saramared.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ta det lungt. Ibland måste man ha svackor för att uppskatta höjderna i livet. Saknar dig din galning. Ta hand om dig!

2009-01-07 @ 21:22:01
Postat av: alice

hej, jag vet att vi inte känner varandra men jag hittade din blogg i alexs blogg och kikade lite. Uppmuntrande ord behöver vi alla. Oroa dig inte över att du har svackor, om vi inte hade haft deppiga perioder hade vi förmodligen inte kännt när vi verkligen vara glada:) Men visst, visst vill vi vara små ibland och gömma oss under täcket och önska att någon annan tog hand om alla måsten. Men det ordnar sig alltid:) Hoppas du mår bättre idag:) /Alice

2009-01-14 @ 13:46:04
URL: http://metrobloggen.se/face

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0