LdiR

Högst på önskelistan!
PUSS&KRAM

SALP/SUP

Nollningen är helt jäkla galet kul och jag vill inte att den ska ta slut!
Ett pyttelitet smakprov av denna världsbästa nollning. Åh, vad jag önskade att alla fick ha en sån här nollning som denna ;)
PUSS&KRAM

Nollningen

I morgon börjar nollningen på högskolan och jag är så nervös så att jag håller på att tuppa av. Nu ska jag försöka sova, vilket inte kommer gå. Jag är så nervös! Jag ska gå upp 4 timmar innan jag ska vara på skolan och cykla 40 min innan bara för att vara på den säkra sidan. Jag har drömt tre nätter i rad att jag försovit mig och det tänker jag inte göra. Gaah! Hjälp, jag kommer inte få några vänner! Antingen kommer jag vara tyst som en mus och inte säga någonting till någon eller så kommer jag prata och aldrig vara tyst så alla tycker att jag är helt rubbad. Något av dessa två alternativen blir jag när jag är nervös. Vilket är bäst? En blyg, tråkig tjej eller en pratkvarn som inte kan hålla käften? Lagom är ju alltid bäst, men det går inte för mig i denna situation. Åh, jag blir galen så nervös jag är!

Wish me luck!
PUSS&KRAM

Mysdag med min älskling!

Igår hade jag och mina fina pojkvän en riktig heldag :)
Först åkte vi ur till Möllegård och åt världens bästa italienska glass. Efter det var vi va nere i Mellbystrand och va ute och gick med Molly i skogen där, i ösregn (Okej, mindre mysigt). När vi kom hem genomblöta, bytte vi om och kröp ner i sägen och kollade på film och slumrade till en stund. Lite senare lagade vi mat och kollade på en film nere i soffan innan vi gick upp och la oss och sov. En riktig mysdag om ni frågar mig!
Jag älskar min Max!
PUSS&KRAM

London Baby!

Klockan är 02.51 och jag, Elin och Linn har precis bokat en resa till London den
29 september - 2 oktober :) Hur bra kommer inte de bli? :)

Världens bästa ♥
PUSS&KRAM

Hunter Unisex Original Gloss Wellies

Nybeställda :)
PUSS&KRAM

Emmas födelsedag!

Innan jag går och lägger mig passar jag på att gratulera Emma, Max syster,
på födelsedagen :) Så GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS ♥
PUSS&KRAM

Små saker som uppskattas.

När ens pojkvän kommer förbi några minuter bara för att ge och få lite kärlek.
Jag har världens finaste pojkvän och jag älskar honom så fruktansvärt mycket!
PUSS&KRAM

Var ligger landet där man böjer bananerna?

Efter en heldag med tjejerna på stan åkte vi hem och gjorde i ordning oss för en helkväll tillsammans. Middag på Bulls, drikar&vin hos Linn och en sjuktkul utgång. Vår sista utgång tillsammans denna sommaren och lyckad blev den. Jag vill inte att Elin ska flytta!
Tack för igår älsklingpälsklingsbästaunderbaratjejer ♥

PUSS&KRAM

Myspys i Brehult.

Ikväll har jag och Linn befunnit oss hemma hos Elin i Brehult. Vi har hjälpt henne att packa lite inför hennes flytt till Linköping, ätit pizza, chokladpudding och cheez-ballz. Gotte!
Nu ska vi ta och köra hem. Önska oss lycka till. Det är fortfarande fredagen den trettonde och vi är ute i vildmarken. Man vet aldrig hur många vildsvin, älgar och rådjur man stöter på när man kör hem.







Åh, vad jag älskar dessa tjejer!

PUSS&KRAM


Fredagen den trettonde.

Kommer inte sluta bra. Allt har gått fel fram tills att jag fick reda på vilket damtum det var. Dagen kommer ju garanterat inte gå bättre nu bara för att jag vet om att det är denna dag.




Om 15 minuter slutar jag jobba för sista gången denna sommaren och då ska jag cykla hem till min pojkvän som ligger hemma i min säng och väntar på mig. Sen ska jag tvinga ut honom på äventyr. Det är ju till och med fint väder :)

PUSS&KRAM

Fika med mina fina vänner på Rotundan.

PUSS&KRAM

IKEA

Lite härliga bilder från i tisdags när vi var på Ikea i Helsingborg :)





PUSS&KRAM


2010-08-12

Härliga arbetsplats!
Jag trvis så bra här. Tråkigt att det bara belv en vecka denna sommaren.
Komunens alla besparingar!




PUSS&KRAM

Som lycklig blir jag fet!

Igår krängde jag en hel påse med cheez ballz, sen mådde jag illa och hade ett dåligt samvete som snurrade i huvudet. Fast det borde jag väl ha fattat!? Men sen får jag tänka; Jag har ju ändå lite tillgodo från de senaste veckorna när mitt matintag inte va sig likt. Äh, vad tusan! Det är ju gott och ibland måste man  få unna sig!





Nu är jag mig lik igen och det känns fruktansvärt bra :)
PUSS&KRAM


Yoss!

Idag på lunchen åt jag och mamma på Yoss. De har supergod mat och där jobbar även världens finaste kille. Han är upptagen bara så att ni vet ;)




PUSS&KRAM

Kära Underbara Ralph Lauren!

Hur kan man bli så fin som jacka?
I´m in love!
PUSS&KRAM

Partofjohanna!

Jag dör så uttråkad jag är! Idag har det nog ringt ungefär fem gånger och kommit två personer på hela dagen. Kul! Som tur är så har jag bara en timme kvar på denna arbetsdagen. Fem över tre hoppas jag på att Linn står utanför med sin bil och väntar på mig så vi kan åka hem till mig och hämta upp Elin. Därefter blir det en tur till Ikea i Helsingborg. Kanske vi hinner med en liten sväng på Väla också :)





PUSS&KRAM

De tre musketörerna!

LOVE LOVE LOVE
PUSS&KRAM

Work!

De va de två semesterveckorna jag hade, eller? Denna veckan sitter jag på Abetslivsförvaltningen i receptionen. Så lite semester är det ju allt. Man får ju ställa upp för laget lixom. De behövde mig! Nästa vecka har jag semester igen och sen kallar högskolan. Tro det eller ej men det kommer bli sjuktkul att börja plugga igen. Förhoppingsvis för sista gången i det här livet. Sociologi- och socialtutvecklingsarbete!



Förresten;
Ibland är livet allt bra!
Som nykär

PUS&KRAM


After Beach!

PUSS&KRAM

Turn back time!

Ett dygn eller så. Då hade jag varit överlycklig!

PUSS&KRAM

Elsa

Nu har jag lämnat bort min lilla kanin. Det är tomt i rummet men hon kommer få det bra :)

PUSS&KRAM

PARTY!

PUSS&KRAM

Fiesta!

Ikväll kör vi! :)
PUSS&KRAM

Let´s start a new life!

Jag kan ju inte låta mitt liv gå under helt. Vad hjälper det om jag ligger hemma och deppar. Nej! Dags för nya tag. Man kan ju inte vänta i evigheter. Trots att det är svårt och de ensamma stunderna nästan tar död på mig så kommer jag klara mig ur det här. På något sätt..

Jag har ju världens bästa vänner. Er hade jag aldrig klarat mig utan.
Jag älskar er ♥



Back on track!
PUSS&KRAM

RSS 2.0