Nattinatt

Nu ska jag och min älskling sova.



I morgon blir det shopping i Göteborg med mamma och systeryster :)
PUSS&KRAM


To ombe!

Idag har varit en bra dag, det tackar vi för!
Morgonträning på Nautilus och lunch med baby, varit hos doktorn (okej mindre bra), besiktigat bilen, träffat Elin, tränat mina vattengympa tanter :)
Asante sana darling!



Nu ska jag leka med Lisa :)
PUSS&KRAM


Home sweet home

I torsdags vid lunchtid landade planet på Landvetter efter ett dygns resande och väntande. På flygplatsen stod Matilda och Lisa och väntade, och även en annan utklädd person, Max :) Kunde det bli bättre?

Nu har jag varit hemma några dagar och det är verkligen skönt. Men jag längtar faktiskt tillbaka. Att ha varit i Tanzania är absolut bland det bästa jag gjort. I början var det riktigt jobbigt att ställa om sig. Att leva utan el och vatten, ett helt annat levnadsätt än vad vi är vana vid. Men efter att ha kommit in i det gick förändrades synen på allt helt och allt kändes super. Barnen och alla övriga vi träffat i Tanzania är helt underbara. Det är så mycket jag skulle kunna skriva om vad vi har gjort och sett så jag vet inte ens vad jag ska börja...
Sista veckan på Zanzibar var underbar med massa sol, bad och en del party!


Underbara tjejer ♥

Invigning

Filmkväll med familjen :)

Söta ungar :)


Hanna och Whitty :)

Jag och min favorit Alfa :)

Gullungar :)

Avskedsfoto

Zanzibar


Jag och våra masaikompisar :)

Hanna och vår vän Gurra :)


Världens bästa Tanzania ♥

PUSS&KRAM


Prison Island

Idag har vi stekt som tusan pa Prison Island, som ligger utanfor Stone Town. Vi har snorklat, badat i varldens harligaste vatten, solat och lekt med jatteskoldpaddor pa 300 kg. De ni :)







PUSS&KRAM


Zanzibar

Efter 2 dagars resa har jag och Hanna antligen kommit till Zanzibar. Att saga hejda till alla i Matanana var grymtackligtjobbigt. Vi alla lipade och jag har redan bestamt mig for att aka tillbaka sa fort jag kan. Igar tidigt pa morgonen sa akte vi med bussen till Dar es Salam, den tog 10 timmar och thank you lord sa holl bussen denna gangen. Imorse akte vi till Zanzibar fort med bat och nar vi kom fram letade vi hotell. Vi hittade att asackligt som vi sedan rymde ifran till en asnice, men fan det svider i planboken. Har ar inte billigt. Vi som ar vana vid Matananas priser. Till lunch idag at vi pa en italiensk restaurang, pizza och spagetti. Javlar vad gott det va, vi som ar vana vid acklig ugali :P
I morgon ska vi aka till en o som heter prison island. Den ska tydligen vara riktigt bra med massa stora skoldpaddor. Det gillar jag! Sjalvklart blir det massa snorkling med :D
Efter det drar vi till Kwenda beach och stekter pa stranden i en vecka :D

PUSS&KRAM


Iringa

Det har inte blivit nagot internet for varan del. Vi bor i en by utan el och vatten. Vi hamtar vart vatten som vi duschar i och varmeer det under en eld. Dagarna ar varma och kvallarna iskalla. I helgen ar vi i en storre stad och bor pa hotell med el och vatten, sa skont. Familjen som vi ar hos ar helt underbar, barnen ar mysiga men de som kommer pa dagarna ar ganska dryga. Vi gor verkligen riktiga afrikasysslor har, som att vattna sina egna bonplantor pa ett falt. Tacka fan for bonor i burk fran maxi. I mandags hade vi invigning av en ny byggnad fot hela Matanana, dar vi bor. Det bjods pa festmat, som tyvarr slutade med att hela byn lag hemma i magsjuka, framforallt vi mosungos. Forresten safarin som vi var pa va haftig, efter managa om och men fick vi tillslut se ett lejon :)

Nu ska vi fortsatta shoppingen, det finns sa mycket att skriva men jag orkar inte :P

Jag saknar alla dar hemma jatte mycket och hemlangtan ar stor, framforallt i natt nar det var fullmane. Jag har sovit tva timmar i natt. Bla, hoppas det gar ikvall!

PUSS&KRAM


RSS 2.0