Iringa

Det har inte blivit nagot internet for varan del. Vi bor i en by utan el och vatten. Vi hamtar vart vatten som vi duschar i och varmeer det under en eld. Dagarna ar varma och kvallarna iskalla. I helgen ar vi i en storre stad och bor pa hotell med el och vatten, sa skont. Familjen som vi ar hos ar helt underbar, barnen ar mysiga men de som kommer pa dagarna ar ganska dryga. Vi gor verkligen riktiga afrikasysslor har, som att vattna sina egna bonplantor pa ett falt. Tacka fan for bonor i burk fran maxi. I mandags hade vi invigning av en ny byggnad fot hela Matanana, dar vi bor. Det bjods pa festmat, som tyvarr slutade med att hela byn lag hemma i magsjuka, framforallt vi mosungos. Forresten safarin som vi var pa va haftig, efter managa om och men fick vi tillslut se ett lejon :)

Nu ska vi fortsatta shoppingen, det finns sa mycket att skriva men jag orkar inte :P

Jag saknar alla dar hemma jatte mycket och hemlangtan ar stor, framforallt i natt nar det var fullmane. Jag har sovit tva timmar i natt. Bla, hoppas det gar ikvall!

PUSS&KRAM


Kommentarer
Postat av: Ann-Helen

Hej på dig!!

Kul att höra av dig.. Vi skall fixa bönor till dig.. Vi saknar dig oxå på jobbet, men det du gör nu blir ett minne livet ut så ta vara på det, livet här hemma finns kvar..

Kram från chefen

2009-10-04 @ 17:36:53
URL: http://www.bkhallandia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0