Panik inför Norge i morgon!

Halv 4 i natt ringer min klocka. Då ska jag upp och hoppa. Jag, Hanna, Lisa och Amanda ska åka till Norge, Sandefjord och kolla på ett hus och en lägenhet och så ska vi på intervju på Manpower. Hoppas det går bra i morgon. Jag kommer köra helt död för jag kommer inte kunna sova. Jag är hyper nervös. Det är faktiskt första gången jag ska till Norge med, intressant! Nä, nu måste jag packa klart min lilla packning inför i morgon.

Önska mig lycka till!
PUSS&KRAM

Bowling på B&B

I fredags kväll var jag och Calle på Bulls med hans kompisar och drack några öl. Sen gick jag, Callis, Hanna och Amanda till B&B och bowlade. Jag tror att jag förlorade, fan jag som brukar vara så bra på bowling. Haha. 

 
 


Lördag:
Vid lunch åkte jag och Calle in till stan och träffade hans kompis. Vi gick till Bulls och drack lite öl och dem käkade. Sen åkte vi och spelade golf på Nissastaden igen. Haha. Jag kom två med ett slag efter bara. Vem är bäst? Sen var det tänkt att jag skulle ut men när jag och brudarna var på väg ner till bussen upptäckte jag att jag hade glömt legget, bankomarkortet och pengarna hemma så jag pallade inte. Jag mådde inte alls bra heller. Istället blev det en skön hemma kväll med mig själv i soffan framför Tv:n. Vid halv tre droppade en halv full kille in i huset.

Myshelg.
PUSS&KRAM

Rosa

I fredags åkte fick jag och mamma ett ryck och åkte till Ikea och Väla i Helsingborg. Shopping, me like. Vad hände med alla pengar som jag skulle spara? Bland annat köpte jag en rosa jätte fin dator väska. Den passar perfekt till min rosa dator och den kommer säkert behövas när vi flyttar till Norge, eller det var vad jag fick för mig.



rosa rosa rosa
PUSS&KRAM

Done!

Nu är jag helt färdig registrerad på Manpower i Norge. På måndag åker vi fem brudar till Sandefjord på intervju och några husvisningar. Åhh, detta kommer bli så himla bra.

Nu ska jag färga Amandas hår =)
PUSS&KRAM

Hanna 19 år!

Idag fyller favorit Hanna 19 år!
Grattis bruden!



I ♥ YOU
PUSS&KRAM

Mysdagar.

I tisdagskväll var jag och Calle och spelade golf på Nissastadens golfbana. Det gick bajs men självklart vann jag ;P Efter golfen åkte vi och käkade på Max, det var gott.

Igår vid lunch åkte jag och Callisen till Gbg och shoppade, men innan det åkte vi inom Freeport en liten sväng. Calle köpte massa fina kläder och jag betämde det mesta :D 
Jag köpte min älskade kudde på Indiska. Wiie, det är världens finaste kudde och den är rosa, så typiskt mig :D

 


Lovely.
PUSS&KRAM

Frankenstein

Ja, det är så jag börjar se ut...
Min lilla valp river mig så mycket så det ser ut som om jag är ihopsydd av massa hud så som Frankenstein är. Helt köttig och blodig. Kalla mig kött!



Nä, nu ska jag göra något åt min rastlöshet!
PUSS&KRAM

Tacka fan för mina brudar

Dålig uppdatering? Ooh ja!
Men vilken helg. Mina brudar är det bästa ♥

Fredag:
Jobbade i 5 timmar efter det bar det av hem till Lisa. Eller först hämtade jag upp Fiffe, wiho. Hemma hos Lisa drack vi och dansade loss innan det bar av till stan.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Lördag:
Vaknade upp i min säng, gjorde mig i ordning och åkte ner till stan och träffade Isabelle. Det blev en liten shoppingrunda och lunch på Plaka där Sus jobbade. God mat och gott sällskap. Efter stan blev det en timmes jobb. Vid 5 tiden satte jag och Lisa oss i bilen för att åka till Gbg och Landvettes flygplats för att hämta hem Matilda och Niklas som varit i Turkiet. När vi var hemma i Halmstad vid halv 10 tiden åkte vi hem till Lisa och började dricka för att sedan gå ner till stadens krogar. Ler Valentine ler*

 
 
 

 
 
 


Söndag:
Min söndag var en sån hemsk dag som man bara hatar. En sån dag man bara vill dö. En sån dag bara vill ligga ensam i sin säng och gråta och tycka synd om sig själv. Men senare blev mitt humör på topp som det för det mesta blir när man träffar sina super brudar. Jag, Hanna och Lisa gick ut en sväng i skogen med Nallen. Sen åkte vi till Maxi och köpte massa gotte. När vi kom hem beställde vi pizza och va feta. I love pizza. Sen drog vi på en busrunda. Vi gjorde samma sak som när vi körde hem från Hultsfred, fast snyggare. Hanna fixar biffen. Lurade runt på Max och Donken xD När vi körde hem var det hundra biljoner blinkande ljus vid Eurostop. Vi åkte och kollade. En polishelikopter, massa bilar, ambulans, livräddare, dykare, hundar, ja allt som behövs för att rädda en människa som man tror har trillat i vattnet. Det var riktigt spännande fram tills att allt var slut. När vi fick reda på att hon inte trillat i utan gått iväg. Men frågan är varför man kampar vid ett avstängt område vid en å en söndagsnatt? Snurr!


 
 
 


Måndag:
En dag där jag inte gjorde så mycket. Eller städade mitt rum kliniskt rent för första gången på 100 år typ. Va på skopunkten och köpte lite skor, alltid trevligt.
Sen hyrde jag och C film, mys.


Fan vad jobbigt det är att lägga upp bilder, men nu är det gjort och jag är jävligt rastlös!
PUSS&KRAM


Sunday

Idag är en sådan dag jag bara vill ligga i min säng, lyssna på musik och bara va.
You´re not coming back, I got a reason to cry...

But not for you.
PUSS&KRAM

Blond.

Jag har bestämt mig. Jag trivs bättre som blondin. Blondiner har nog roligare trots allt, så igår var jag nere i stan för att blondera håret. Men i och med att jag hade så mörkt och slitet hår så gick det inte att få så blondt. Men lite ljusare blev det allt. Nästa gång kanske det blir som jag vill :P

  

Nu ska jag snart jobba sen blirre FEST!
PUSS&KRAM

Mysfrukost på Villa Lugnet

Jag, Lisa och Hanna bestämde oss tidigt i morse för att åka ner till Villa Lugnet och äta frukost. Eller jag och Lisa gjorde det. Vi kom och våldgästade Hanna när hon låg och sov. Min lilla valptjej var följde såklart också med.

  
 

Mys.
PUSS&KRAM

It´s hard to say.

Nothing is easy. You have to belive me.
I like you more then you think I do, but I need time fore myself.
I need to find myself again and it´s not easy.
It´s hurting...


PUSS&KRAM

20/8

Igår var det Amandas dag. Jag, Lisa & Hanna började dagen nere på stan för att köpa present till henne. Efter det åkte vi hem till Lisa och gjorde en god överraskningsfrukost. Gotte. Vi skrattade och hade kul. Amanda blev glad.

 
 
  
 
 



Senare på kvällen var vi hemma hos Amanda och åt smörgåstårta och morrotskaka.
Det var gotte!



Mina tjejer är bäst!
PUSS&KRAM

Amanda Arvidsson

Idag fyller min bejb 19 år!
Grattis bruden!



I ♥ YOU
PUSS&KRAM


Malmö

ΡIdag kom jag hem från Malmö, men jag hade mer än gärna stannat längre. Det var verkligen riktigt skönt att komma ifrån Halmstad. Men jag var tvungen att åka hem för att gå på återbesök hos tandregleringen sen efter operationen. Kändes verkligen helt onödigt att gå dit i och med att jag var där i ca. 1 minut. Men, men det gick bra i alla fall.

Söndag:
I söndags var jag, Bitta, Anna och Johan på Ikea. Dem skulle köpa en hylla som inte fanns, retligt. Vid kvart över åtta cyklade jag och Bitta min moster in till Mölleplatsen för att kolla på Veronica Maggio. Hon var helt underbar live.



Måndag:
Vi gick upp tidigt för att dem små skulle ha upprop på sin första skoldag denna terminen. Jag följde med in på Annas upprop och var med i hennes klass. Vid halv tio slutade dem och då tog jag, Anna och Johan bussen in till stan och Malmöfestivalen. Bussen gick inte in till Gustav Adolfs torg så vi åkte först fel, retligt. Sen blev det en del shopping för min del och Anna köpte lite nya skolsaker. När vi var färdig shoppade gick vi och åt mat. Alla tre hade nog rätt svårt att bestämma sig, så mycket mat som där fanns. Haha. Jag och Anna åt fish & chips och Johan åt Nachos. Gotte. Efter det åkte vi hem och sov. Sen var det Miss Li-dags. Vi cyklade som små antiloper in. Det gick fort. Åhh, hon är världens bästa. Jag hade kunnat se henne om och om igen. Hon har gjort en ny låt och den spelade hon för första gången. Den var snuskigt bra. Jag älskar Miss Li, har jag sagt det innan? :P

 
  
 
 


Tisdag:
Hem dags. Tråkig tågresa men bra utsikt. Ehh jaa. Haha. Calleplutt kom och hämtade mig sen blev det tandläkaren. Wäh. Sen träffade min brudar lovely ♥

Miss Li ♥
PUSS&KRAM

JAAA!

Idag är min första lediga dag på 9 veckor. Fatta, i 9 veckor har jag jobbar måndag - söndag. Det är så jävla skönt. Igår jobbade jag nästan 15 timmar. Gah. Bra avslut på det hela. Idag åker jag till Malmö med mina kusiner. Ikväll ska jag se Veronica Maggio och i morgon ska jag se min älskade Miss Li. Hon är verkligen bäst.

I fredags var jag ute med mina super brudar. Det var ritkigt kul. Känns som det var ett tag sen jag var ute i stan och röjde. Hängde på Valentine med grabbarna.
Här kommer lite bilder =)

  
  
  
  
 

PUSS&KRAM

Tomhet.

Usch jag börjar snart gråta!
Sista dagen på ALF, jag har cirka 20 min kvar innan jag lämnar in mina nycklar.
JAG VILL INTE SLUTA! Jag har aldrig trivts så bra på ett jobb. Alla är så himla snälla, goa och roliga här, som en enda stor familj. Jag kommer komma hit varje dag och störa alla som jobbar. Haha. Jag har precis skickat iväg tack/ hejdå mejl till alla här på ALF, det tog verkligen emot att skicka iväg dem. Vad ska jag göra nu? Det är ungefär 3 veckor kvar tills jag åker till Italien. Jag har bara helgjobb så vad tusan ska jag göra på mina vardagar? Jag kommer få panik av att inte ha något att göra. Jag är nog en utan Sveriges mest rastlösa personer. Gaah, vilken panik jag har nu. Jag har inte haft ledigt på över 3 år. Jag borde tycka att detta ska bli skönt men jag känner bara ett STORT tomrum inom mig!

Åhh nu kom några och sa hej då. Uuh, jag vill inte :'(
Nu ska jag ta den sista posten här på ALF.
PUSS&KRAM

Pancakes

Nu ska jag åka hem till min mormor och äta världens godaste pannkakor och spela lite Yatzy
 ♥

PUSS&KRAM

Molly

Man kan inte göra annat än att älska henne ♥





PUSS&KRAM

Ask

Kolla vilken söt tändsticksask.
I love it!



Jag rensar mitt rum och det ska jag fortsätta göra nu!
PUSS&KRAM

Mys

Nu är jag tillbaka från min lunch. Calle hade lagat mat åt oss hemma hos honom så jag var där och åt korv stroganoff och ris, min favorit mat. Visst är han gullig? :*

Igår hade jag en riktig mys dag. Efter jobbet åkte jag, Hanna och Amanda hem till Lisa och fikade. Lite senare åkte jag ju som sagt hem till Isabelle. Vi åt god mat, drack vin och planderade våra liv framöver. Mys!



 
PUSS&KRAM  

Två år planerade!

Nu har jag bestämt mig. För första gången känner jag mig säker på vad jag vill göra..
Jag väntar med Usa till hösten 09. Jag vill inte missa detta året med mina brudar. Den 20 september flyttar jag och Hanna till Norge som bestämt. Någon vecka senare kommer Lisa och Amanda. Isabelle, Sus, och Anna ska kanske med oss också. När vi fått jobb och den första lönen bokar vi våran resa till Aisen. Hur bra låter inte det här? Vi kommer få det hur bra som helst. Sommaren 09 kommer jag förmodligen jobba i Halmstad för att sen åka till Usa och New York!


Åh, jag trivs med mitt liv. Jag är världens bästa vänner, familj och så har jag min Calle!


 

Nu ska jag städa rummet och efter det bär det av till Isabelle.
Vi ska laga mat, dricka vin och snacka skit.
Planera lite Italien kanske?
PUSS&KRAM

USA nästa?

Jag har precis anmält mig som intresserad för att åka och jobba som au pair i Usa, New York. Jag håller på att mejla med en på scandinaviska institutet. Intervju i Malmö nästa?

Jag har alltid velat detta och jag är sjukt sugen på det. Men jag är rädd, vågar jag verkligen? Jag är blyg och pratar dålig engelska. Men jag lär mig och jag måste våga ta steget för jag vill verkligen. Jag vill, jag vill, jag vill!


Jag älskar New York!
PUSS&KRAM

I´m back!

Nu så Malin är jag tillbaka på bloggen. Haha. Jag tror min lillasyster har fått pippi på det här med bloggar, eller i alla fall på min blogg. Hon måste ju hålla koll på mitt liv vett ni. Hon skickar till och med sms om att jag inte uppdaterat. Retligt. Haha.

Igår skrev jag ett långt inlägg men helt plötsligt slutade bloggen att funka. Allt försvann och det gick inte att komma in på sidan länge. Så det är bara till att börja om...

I helgen har jag inte gjort så mycket. Eller jo kanske..
I lördags jobbade jag från 13.00 - 03.00. Så på lördag morgon tänkte jag sova länge för att inte vara trött när jag jobbade. Men icke. Jag har fått två nya husdjur i mitt rum, nämligen två äckliga flugor. Klockan 6 väckte dem Calle, och tro ni jag skulle få sova då? Nej, haha! Så jag var helt slut på dagen när jag jobbade. På söndagen tänkte jag med sova ut lite, men inte riktigt så länge i och med att jag, mamma, mormor, Malin och Molly skulle till väla. Men inte då heller fick jag sova, flugorna väckte mig tidigare och jag kunde inte somna om. Fy fan vad retliga. Aja, väl på väla gjorde jag väl av med hela lönen från gårdagen. Ne inte ritkigt. Men massa shopping blev det. Det gillar jag. När vi kom hem var jag tvungen och jobba, trött som ett as var jag. Städning på både Sömntutan och Lummer. Det var sista gången där för denna sommaren, knappt skönt att lämna in nyckeln! Sen blev det mys med Calle hela kvällen. Han är söt :*

Vet ni vad det bästa är? Mina brudar är hemma! Äntligen, fy fan vad tråkigt jag har haft utan er. Hanna och Amanda har festat klart på Way out West. Lisa har semester och på torsdag kommer även Matilda hem. Iih.

Igår var jag med brudarna Hanna, Lisa och Amanda. Vi åt falukorv och makkisar. Gotte. När vi ätit upp fick vi för oss att åka och fiska krabbor. Vi rustade upp oss, men när vi väl kom fram så blåste det för mycket. Istället åkte vi till Haverdal och spelade minigolf. Kanske världens sämsta minigolfbana? Lisa vann, Hanna två och jag golfspelaren kom sist. Retligt. Jag är dålig förlorare. Lisa köpte typ 1000 lotter och vann, haha söt. Sen åkte vi och käkade på donkelow och efter det hämtade vi upp Callemys. Innan vi skildes åt var vi tvugna att göra ett litet hyss. Men det är hemligt, hihi!


 
 
Kul hade vi i alla fall ♥

Nu sitter jag på jobbet och har världens urinvägsinfektion. Jag har varit hos doktorn två gåner idag och varit hemma och sovit en stund. Nu har jag fått medicin. Jag har ont och springer och kissar stup i kvarten, men det går väl över snart förhoppningsvis. Jag hatar urinis! Nu kommer snart Calle med posten och min dagliga eftermiddagspuss. Fast han tror i och för sig att jag ligger hemma och sover som jag gjorde innan, men det får bli en överraskningspuss helt enkelt.

Nu ska jag springa på toa igen.
PUSS&KRAM

"Tummen ur röven"

Efter tre år av tjat om en motorcykel så
 har pappa äntligen fått tummen ur röven och köpt en.




Nu ska jag åka och jobba. Bröllop kallar!
PUSS&KRAM

08.08.08

Nu har jag precis kommit tillbaka från lunchen. Jag och Calle har varit och ätit på Västergök.
Mys och gott men fy fan vad min mage är proppad!
Om en och en halv timme kommer han med puss och post till mig =)

Nu ska jag fortsätta läsa mina 80 bloggar!
PUSS&KRAM

Miss Li, Winnerbäck & oväder!

Ellan, Calle och Babas kom till mig vid fem tiden. Vi drack några öl, sen körde Calle oss ner till Brottet. Vi drack ännu mer öl, gotte. Träffade Fiffe, Linda och Diana. Sofia kom ju med. Vi kollade lite på Emil Jensen, Markus Krunegård. Sen kom hon, min älskade Miss Li. Fy fan vad bra hon är. Längtar till Malmöfestivalen när jag ska få se henne igen. Det började regna lite smått. Jag och Babas gick och drack öl. Efter ett tag hade vi nog inte en enda torr fläck på kroppen, fast det hade nog ingen annan heller, haha retligt. Lars Winnerbäck var kanon, men inte lika bra som Miss Li. Oh herrejävlar vad det regnade och i slutet började det även åska och blixtra. Jag är ju skit rädd för det. Hej panik. När det var slut kom Calle och hämtade mig och Babas i regnet. Fy fan vad skönt det var att ta av dem blöta kläderna och hoppa ner i min varma säng jämte Calle.

 
 
 
 
 
 
  
 
 
 

Är hon inte vacker den där Miss Li? ♥

Tack för en kul kväll!
PUSS&KRAM

Jungfru

Jungfrun 24/8-23/9

Din torsdag passar för en flirt eller för lekfull kärlek.
Du märker att du har lätt för att attrahera andra.
Full fart, glittrande nätter och passionerade möten. Två oförglömliga veckor väntar. Exakt vad den här perioden för med sig beror väldigt mycket på dig: Satsar du på kärlek i första hand leder detta  åt ett håll, satsar du på nöjen händer andra saker.
Alla alternativ är spännande.


kärlek/sex
5
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

Kolla in, det här gillar jag ;)


Tråk igår.

Igår hade jag nog världens tråkigaste kväll, fast okej det var jävligt skönt. När jag kom hem från jobbet vid tre deckade jag på dirketen. Vid halv sju vaknade och åkte och jobbade en timme sen köpte jag och Malin en pizza från Milano. Den var god. Hon var en riktig retlig jävel igår. Vid halv nio gick jag och la mig igen, kollade på Sex and the city. Efter 20 minuters tittande somnade jag igen och vaknade upp vid halv åtta i morse, pigg som en nötkärna. Kollade in mitt konto och såg att skatteåterbäringen hade kommit idag med.
Hålla shopping, Wohoo!

Jag har ingen av mina favorit brudar hemma. Det är jätte tråkigt!
- Hanna är i Norge och sen åker hon till Gbg och Way out West.
- Amanda är i Varberg och sen åker även hon till Gbg och Way out West.
- Lisa och Matilda är hemma i Hbg och jobbar.

- Och Isabelle vart håller du hus?
- Sen saknar jag Tanja mega mycket!

Jag vill att det ska bli kväll nu, eller hur Eleonor?
PUSS&KRAM

Miss Li & Lars Winnerbäck

Ikväll ska jag få se min favorit igen, Miss Li. Ohh, det var så sjukt bra på Hultsfred och jag vet att det kommer bli minst lika bra ikväll. Fy fan vad jag älskar henne och hennes musik. Iiih. Sen blir det ju självklart Lars Winnerbäck med. Han är en sån man aldrig kan sluta tycka om. Man har sjukt mycket minnen från han låtar. Han är mys.
Sen får vi la se Markus Krunegård och Emil Jensen med?


Kolla vilken skönhet!

Miss Li är BÄST!
PUSS&KRAM

Paddan!

Idag på lunchen passade jag på att ta en tripp med Paddan på Nissan med mamma och mormor. Det var faktiskt riktigt intressant och mysigt. Det är inte alltid man lunchar på en båt. Haha.



Snart kommer pussgurkan med post till mig :*
PUSS&KRAM

Johanna and Isabelle goes Italy!

Isabelle förljer med mig till Italien. Kan det bli bättre?

En vecka fylld med party, sol, bad och god mat.
Ohh, jag kan inte vänta!

You´re the best

Det kan inte bli bättre!
PUSS&KRAM

Myskväll.

Om du vill ha mig, så kan du få mig så lätt...


Calle.

Han har världens mjukaste läppar...

Kanins

Ikväll har jag varit med mina bästa brudar Hanna, Amanda och Matilda. Lisen var inte hemma, bara den lille rackaren som fattades. Vi tänkte överraska henne på tågstationen men tåget kom aldrig. Det var länge sen det var alla vi fem. Ni är bäst brudar :*



När jag, Hanna och Amanda var på väg hem till Hanna såg vi två små kaniner som hoppade runt. Det var inte vild kaniner. I säkert en halv timme försöte vi fånga in dem i regnet och mörkret. Men vi lyckades aldrig. Nu kommer jag ha ångest för att vi inte fick in dem.
Tänk om det hade varit min lilla Elsa.


Nu ska jag kolla på 27 desses och sen sova.
PUSS&KRAM

Johanna goes Italy.

Oh yeah!
Den 4 september åker jag till Italien/ Sicilien/ Terrasini.
Jag är en liten andrahands tjej så jag fick ta över mammas resa. Hon får inte vara i solen på ett tag så jag åker istället för henne med min lillasyster och hennes goa pojkvän.
Hallå, Hotell Citta del mare all inclusive. I love it!
Nu undrar jag om jag har en liten kompis som vill följa med mig?

 


Ohh jag har alltid velat åka till Italien och om exakt en månad gör jag det.
Nu blir det Italien och när det är all inclusive kan jag passa på att gå upp mer i vikt av all god mat och dricka massa alkohol utan att behöva betala. Nattklubb på hotellet. Hell yeah! Hej partybrud, jag klara mig!

Jag beöver semster!
PUSS&KRAM



SPSK05

Jag tror jag saknar klassen. Eller kontisgt nog gör jag det.
Framförallt dem jag trodde att jag aldrig skulle sluta prata med!




Jag fick min puss av postis innan och i eftermiddag kommer han igen. Iih.
PUSS&KRAM

Shy

I can see how you are beautiful
Can you feel my eyes on you

Du får mig att le och må bra!
Du är söt!



Det kommer bli tomt utan Calle i natt men det får gå.
Nu ska jag försöka sova. I morgon väntar jobb och jag är tillbaka på ALF.
Vid halv 11 tiden kommer postkillen och lämnar post till mig och kanske en liten puss med? =)

Natti Natti
PUSS&KRAM

one year

Idag är vår dag eller rättare sagt var vår dag...

Utgång!

Igår var jag, Hanna och Sus ute och snurrade på stan. En konstig utgång. Haha. Vi var på cafeet och sen snurrade jag iväg till Harrys en liten sväng med Postkillens kompisar. Jag träffade Hampus från Ystad i stan, trevligt. Vid 2 kom Postkillen och hämtade mig så åkte vi hem till mig och sussade, mys!

 
Budar                                              Jag och Hampe Stampe

PUSS&KRAM

Postkillen

Bara så ni vet så ligger jag och postkillen i min säng och myser.
Han är jätte söt.



Han hälsar ;)
PUSS&KRAM


Fiesta

Jag har prcis kommit hem från stranden. Jag har varit där med postkillen och hans kompisar. Isabelle var med en stund också. Mys!

Igår var jag på Fiesta med ravebrudarna Hanna, Lisa och Isabelle. Det var kul.
Här kommer lite bilder från kvällen!



 
 
 

Nu ska jag duscha!
PUSS&KKRAM

RSS 2.0