14/3 - 2012 Sista dagen i Lima

Äntligen friska!!!
I förrgår tog vi oss och våra halvt dåliga magar till Sos-barnbyars huvudkontor här i Lima och pratade med en som hette Laura och en som hette Joanna. De va hur trevliga och hjälpsamma som helst. Efteråt åkte vi hem och vilade våra stackars små magar.
Igår skulle vi egentligen åkt till en barnby här i Lima men efter att ha blvit avrådda från att åka dit struntade vi i det. Barnbyn låg tydligen i ett riktigt farligt och kriminellt område. Vi pratade med ägaren av vårt hostel och han skulle inte ens ha åkt till det området för att det är som det är. Han är ändå uppvuxen i Lima så det va nog ett klokt beslut. Istället åkte vi in till Lima Down Town. Fy fan säger jag bara. Ett sånt myller av folk och saker. Vi hamnade i lokalbefolkningns delar. Dit vill jag inte igen. Kul att se men det var riktigt jobbigt att vara där. När vi var på väg över ett övergångsställe till andra sidan vägen kom en man efter och och sa: "Where do you think you are going? Don´t cross the line!". Det visade sig vara ett farligt område. Tänk vad det kan skilja. Schysst att han kom fram och stoppade oss. På kvällen var vi ute och åt på restaurang för första gången. Vi åt någon fisk som hette Mahi Mahi, den va god.
Idag har det varit riktigt tråkigt väder med en massa dis. Inte hindrade det oss från att åka till standen. Det va faktiskt skönt att det inte var så varmt. Nu sitter vi på hostlet och ska om en stund åka iväg till en park med massa fontäner som tydligen ska vara jättefin :)
.
Imorgon åker vi vidare till Huancayo :)
PUSS&KRAM

Kommentarer
Postat av: Elin

Vad läskigt att det finna så farliga områden! Var rädda om er! <3333

2012-03-23 @ 11:40:11
Postat av: Elin

finns*

2012-03-23 @ 11:40:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0