Mjallfallet och Fjallblasan

Da var det dags att uppdatera (Elin som har aran att skriva idag). Idag har vi varit pa battur hela dagen. Den bjod pa diverse aktiviteter, somliga battre an andra. En av dessa var "floating bar". Detta kan ju lata helt underbart och haftigt. Det var det inte. Efter en lunch pa baten slanger sig guiderna i vattnet, med rodvinsflaskor och sma plastmuggar i hogsta hugg. Darefter slanger sig galna vietnameser, kineser och andra asiater (mannen var i tydlig majoritet) i vattnet efter att rekordsnabbt slangt av sig kladerna. Efter skrattanfall och utbristande i stil med "johanna hur hamnade vi har?!" eller "shit hamta kameran" bestammer vi oss for att vi absolut maste hoppa i och delta. Vinet (om man nu kan kalla det for vin) smakade apa men det var skont att bada :) Vi fick ocksa chansen att snorkla i "exklusiva korallrev" (i alla fall om man laste broschyren innantill). Nagra "exklusiva korallrev" fick vi inte uppleva. Daremot en strand med mycket sten, och inte en fisk i syne. Men vi hade roligt och det var kul med utflykt.

For att lyxa till det lite idag unnande vi oss en underbar massage och fotpeeling. Himmelskt skulle man kunna uttrycka det! Men det basta av allt, det var nog anda priset. 70 kr for bade massage och fotpeeling. Vi kanner oss som nya manniskor! :)

Imorgon ska vi ater igen agna oss at det som vi gor bast, namligen att steka pa stranden. Sen ska vi ga ut och spana in utelivet. Vi har inte gjort det annu. Men till vart forsvar kan vi saga att i Kina var det inte ens aktuellet. I Mui ne som vi var i forst har i Vietnam fanns det inget uteliv savitt vi kunde se. Och nu ar vi har, dags att prova. Pa onsdag natt rullar sovbussen mot Saigon. Det blir 16 timmar i buss. Hoppas de har "aircon" som johanna kallar det. Pa torsdag ska vi ner och snoka i tunnlarna fran kriget. Intressant. Pa fredag flyger vi till Kambodja. Sa nu vet ni var ni har oss. For er som inte hajat det annu har vi ca 35grader och kyla har vi glomt bort vad det innebar.

Nu ska vi fordriva kvallen som vi gjort manga andra kvallar. Med nagra parti kort och yatzy. :)

PUSS&KRAM

Kommentarer
Postat av: Sara

Det är med ett bittert leende jag skriver: NJUT!;) För här hemma är ett helvete! Snö upp till midjan, dvs. 80 cm snö, minst! Minusgrader och blåst. Det är tur att jag har mina polska tofflar, för utan dem hade mina fossingar förfrusit!!

Schteeeek åt mig med, love S

2010-02-22 @ 13:38:01
URL: http://saramared.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0