Calle, I miss you!

Jag saknar min Calle sa himla mycket!
Kolla vad sot han ar nar han passa min kanin Elsa nu :)



I ♥ YOU
PUSS&KRAM

Kommentarer
Postat av: johanna

Elsa har det bra! "Världens bästa Calle" skötte henne fint i helgen. Han kommer hit ikväll måndag efter min vattengympa. Skulle kommit igår men "Diddi" och jag var så trötta efter Barcelona så vi gick och la oss tidigt. Jag har köpt en svart-och grårutig palestinaschjal till honom. Den är jättefin.



Saknar dig jättemycket men är så glad för din skull så då känns det lättare. Luktar på dina kläder ibland..................pussi pussi!



Jag är ledig på fm idag måndag. Var ute och gick en megarunda i morse med Molly. Hon var så lycklig! Pinga pinga!!!!!!!!! Sedan var jag på massage, behövdes verkligen - nu är jag jättetrött och skall vila en stund. Var hos mamma som bor hos "Fågelungen" tills på onsdag då Joel är klar med köket..........hihihihih.



Ha det så bra tjejer.............och............ni vet.........var rädda om er, håll i glasen och inget annat bus som inte är bra för er!!!!!!!! Tjat, tjat, tjat men vi äääääääääääääälskar er såååå!

Puss and love Mutti

2008-11-03 @ 09:35:54
URL: http://johannalundberg89.blogg.se/
Postat av: johanna

Nu är det jag igen....................alltså Mutti. Ikväll har det varit tufft skall du veta efter det att du ringde. Senare på kvällen kom "Världens bästa Calle" hit och då fattade jag hur MYCKET jag längtar efter dig. Fick lite panik när jag tänkte på hur många veckor det är tills ni kommer hem. Samtidigt som denna vecka har gått så superfort sedan ni åkte. Pratar ofta med Helén och det är ju en positiv och glad tjej så då känns det alltid bättre...........vi är ju liksom i "samma sits".



Elsa är go och glad för det mesta. Hon fick ett litet aggressivt spel när jag gav henne mat i mose och nytt vatten. Ggggggggrrrrrrrrr och en liten tugga ville hon gärna ta från min hand.........hihihi. Saknar såklart dig och framförallt Calle som är hennes älskling!

Skall rengöra hennes bur i helgen. Som du märker sköter vi henne exemplariskt. Även lilla MollyMus är inne och kollar till henne ibland. En och annan puss blir det ju!



Ha det så bra gulletjejer,,,,,,,,,,,,,,,ja, jag vet att jag inte skall tjata.Love you! Pussi pussi från mig och rsten av Lundbergarna.

2008-11-04 @ 00:08:43
URL: http://johannalundberg89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0