Tack Tax Max

Idag har varit en fet dag kan jag tala om. När jag vaknade fick jag ett sms av Hanna och då var vi så redo för Max. Frisco is the shit. Processen var lång innan vi var mätta och mådde illa.
Vi parkerade världens snyggaste parkering på Max, gick in sletna som vi var. Men tyckte att det var för lång kö och jobbigt att stå, så vi valde att ta Driven, ååh lovely. Där satt vi och väntade och beställde våran mat. Vi ville ha tusen ketchup men fick bara två, sorgligt nog. När jag skulle säga tack, vilket jag skulle göra ett X antal gånger så ändrades ordet från; Tack -> Tax -> Max. Jag och Hanna tyckte det var kul iallfall.. Efter en väntan på maten, rullade vi sakta men säkert in i parkeringen som var rakt framför driven. Vi åt och åt. Vi hade dressing över hela ansiktet och bilen. Det enda jag satt och tänkte på var att någon satt och kollade på oss på Youtube. Att någon hade filmat hur vi såg ut när vi åt i bilen. HAHA, jag tycker fortfarande det är så kul när jag täker på det. "Två hungriga brudar äter Max".
 När vi ätit upp och mådde illa rullade vi över till Maxi och köpte gotte. Mmm..

Sen åkte vi och hämtade Tanja och Tullisen som skulle följa med mig till jobbet. Innan det ville dem också ha Max, så vi drog driven igen.
Hej det är Max. Samma kille och samma kommenarer:
- "Kan vi få tusen ketchup?"
- Killen svarar lite osäkert: "Vi har inte så många kvar!"
HAHA, knappt kul.
Sen frågade han hur många gånger vi varit där idag. Två såklaart svarade jag. När vi hade betalat skrev jag mitt nummer på kvittot, HAHA. Stackars kille, med gägget i mungiporna!
Väl på jobbet var det tråkigt, men tur att Tanjizen och Tullisen var med. När jag var klar åkte vi till Max en en gång och köpte glass och läsk, sen blev det "övning" till Melodifestilvalen. TRÅKIGT, så JTM stack till Coop istället. Jag köpte massa chips och dip så att jag och Hanna sedan kunde äta lite mer. Jag dumpade TM hemma och stack till Hanna. Vi kollade på Frusna män söker kärlek och Sanningens ögonblick, jag säger bara stackars brud. Sen satt vi och kollade på massa gamla bilder. Jag såg en bild på Hanna som lite yngre och jag kan inte släppa den för fy fan vad kul och söt hon var, PUSS!

En rolig historia
S
om jag höll på att dö i för några månader sen.

image203

Nu ska jag sova för i morgon är det en förjävlig dag med ungefär 14 timmars städande =/
PUSS&KRAM

Kommentarer
Postat av: hanni

hahah fan vad kul med sjalen
pözz

2008-05-02 @ 13:49:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0